Xenomorfus Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Meli bychom moda pozadat, aby zmenil nazev vlakna. Zatimco svet se snazi drzet "suchy unor" a v unoru nepit, parta blaznu s hodinkama zavedla "mokry unor" a delaji vse pro to, aby ten deficit vyrovnali :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 No já jsem se právě vrátil z hospody - suchej únor už padnul v zárodku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Já dnes začínám... A i do fitka večer zajdu!!!Místo pár škopků tam pošlu proteiňák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ja uz nechlastam od zacatku ledna, jeste unor teda dam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Taky tak. Nemel jsem ani kapku (včetně piva) od Silvestra. Sice na mně doma čekají už nějakou dobu dvě lahve fantastického červeného, ale do března vydržím. Ono se to nezkazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Reakcionáři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Abstinence není dobrá, ale zkusím se v únoru neožrat. Teda mimo zítra, to jdu do hospody.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Vzhledem k právě doplněným zásobám rumu a whisky to moc optimisticky nevidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Já už neměl ani kapku od července, na zdraví se to zatím negativně neprojevuje Na zdraví všem mokrejm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Sice uz sem to daval do "Humoru", ale ja myslim, ze tady to patri primarne!Takhle by to melo spravne vypadat!https://www.facebook.com/SvedkoviaLiehovoviStandup/videos/1764422183876648/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Ježiš já zapoměl, že už je únor. No přece tu vodku nevyzvracím.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 každej rok se na unor tesim cim dal tim vic. Jak mi bude dobre, ve fitku se udela vetsi pokrok a vikendy dopoledne taky neco udelam ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Nějakej blázen a propagátor této akce v rádiu hlásal, že neexistuje žádný důkaz o tom, že když si staříčci dávali panáčka slivovičky každé ráno, dožívali se díky tomu vyššího věku. Neexistuje ale ani důkaz o tom že to tak není. Prý si taky užijeme více legrace v hospodě - WHAT? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Nějakej blázen a propagátor této akce v rádiu hlásal, že neexistuje žádný důkaz o tom, že když si staříčci dávali panáčka slivovičky každé ráno, dožívali se díky tomu vyššího věku. Neexistuje ale ani důkaz o tom že to tak není. Prý si taky užijeme více legrace v hospodě - WHAT? :-)Tak já jsem do toho šel, nicméně tvoje poslední věta pěkně navazuje na můj hovor se ženou asi 5 minut zpět: - Jdeš zítra do hospody?- Ne...- Proč ne?- No, co bych tam asi tak dělal?- Si dáš birell ne?- To fakt nee No nějak to nepobrala, koukala na mě jak na mogora. Zjevně by si rozuměla s tím pánem z rádia ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Ještě 25 dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Ještě 25 dní Tzn to pivo, na který jsi mě 22/2 lákal na Parkán, rušíme, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tzn to pivo, na který jsi mě 22/2 lákal na Parkán, rušíme, co? Obávám se, že je to tak, přesouváme na březen, ok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Obávám se, že je to tak, přesouváme na březen, ok ? Tohle je snad ještě větší debilita, než sbírat hodinky. Vožralové nebudou jeden měsíc v roce lejt, aby to pak za těch jedenáct dohnali. To snad ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tvůj názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Tvůj názor Jistě, vždycky vyjadřuju jen svůj názor, i když může být nepopulární. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se