Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co se napasovani tahu tyce, tak je ok jen na fotkach,kdy hodinky lezi. Vetsina hodinek ma napasovani tahu, kdyz jsou na ruce skaredejsi, protoze nejsou tak videt napojeni na pouzdro+ zuzujici se dilky tahu,protoze se sklopi dolu po obvodu ruky, pokud teda nemate ruku 23 cm,coz stejne maji vetsinou tloustici, co ji maji kulatou a tak je to to same jako normalni plossi 19cm ruka. Uvidime v praxi.

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Co se napasovani tahu tyce, tak je ok jen na fotkach,kdy hodinky lezi. Vetsina hodinek ma napasovani tahu, kdyz jsou na ruce skaredejsi, protoze nejsou tak videt napojeni na pouzdro+ zuzujici se dilky tahu,protoze se sklopi dolu po obvodu ruky, pokud teda nemate ruku 23 cm,coz stejne maji vetsinou tloustici, co ji maji kulatou a tak je to to same jako normalni plossi 19cm ruka. Uvidime v praxi.

Joo na tom bude něco pravdy, i když musím říct, že co jsem zatím viděl pár prvních wristshotů, tak to i na ruce vypadalo dobře, ale uznávám, že nejvíc a nejlíp to vynikne právě když hodinky leží a je vidět větší část tahu, respektive jeho pokračování.

• po měsíci...
Odesláno

To same, ty se zlatym dynkem vubec. Normal verze neni zla, ale malinko tomu neco chybi.

• po měsíci...
Odesláno

Tady je stručná recenze a pár pěkných fotek.

forum.tz-uk.com/showthread.php?367298-SEIKO-Transocean-SBDC039-Review

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsících...
Odesláno

Vypadají skvěle a měly by vzhledem ke keramice a safíru vydržet opravdu hodně.

Designově mi připomínají Samuraie.

Odesláno

Já jsem se rozhodl, že ty modré chronografy by mi opravdu slušely.

Já už jsem se rozhodl tolikrát a žena mě tolikrát vysvětlila, že špatně :lol2: :lol2:

Jj, chronografy vypadají (imho) lépe....

Odesláno

Já už jsem rozhodnutý od chvíle, co jsem je poprvé viděl, že je potřebuju (normální verzi bez chrona) a stále čekám, jestli to není jen chvilkové poblouznění a nepřejde mě to a ono ne, chci je pořád, takže jednou budou muset přijít.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...