ggrand Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Co se napasovani tahu tyce, tak je ok jen na fotkach,kdy hodinky lezi. Vetsina hodinek ma napasovani tahu, kdyz jsou na ruce skaredejsi, protoze nejsou tak videt napojeni na pouzdro+ zuzujici se dilky tahu,protoze se sklopi dolu po obvodu ruky, pokud teda nemate ruku 23 cm,coz stejne maji vetsinou tloustici, co ji maji kulatou a tak je to to same jako normalni plossi 19cm ruka. Uvidime v praxi.
vintage Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Mě se líbí moc, kdybych neměl MM300 tak bych o nich vážně uvažoval...
Bells Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Co se napasovani tahu tyce, tak je ok jen na fotkach,kdy hodinky lezi. Vetsina hodinek ma napasovani tahu, kdyz jsou na ruce skaredejsi, protoze nejsou tak videt napojeni na pouzdro+ zuzujici se dilky tahu,protoze se sklopi dolu po obvodu ruky, pokud teda nemate ruku 23 cm,coz stejne maji vetsinou tloustici, co ji maji kulatou a tak je to to same jako normalni plossi 19cm ruka. Uvidime v praxi. Joo na tom bude něco pravdy, i když musím říct, že co jsem zatím viděl pár prvních wristshotů, tak to i na ruce vypadalo dobře, ale uznávám, že nejvíc a nejlíp to vynikne právě když hodinky leží a je vidět větší část tahu, respektive jeho pokračování.
Toblin Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Konečně nějaké video. Budou to pohodlné hodinky.
AndyAaron Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Ta pvd verze se mi nelibi, ocelovky jsou lepsi. Zatim me ale nejak uplne nechytly. Takove nenadchne, neurazi...
tano Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 To same, ty se zlatym dynkem vubec. Normal verze neni zla, ale malinko tomu neco chybi.
Fade Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Tak za mě palec nahoru. Akorát škoda, že na mě by vypadaly jako orloj...
Toblin Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Odesláno 28. května 2016 Tady je stručná recenze a pár pěkných fotek. forum.tz-uk.com/showthread.php?367298-SEIKO-Transocean-SBDC039-Review Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Odesláno 29. května 2016 Tak myslim ze nase hundranie boli plane reci. Nazivo vyzera to puzdro luxusne a verim ze sa tak aj bude nosit
Edifice562 Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Vypadají skvěle a měly by vzhledem ke keramice a safíru vydržet opravdu hodně.Designově mi připomínají Samuraie.
McStinger Odesláno 1. října 2016 Nahlásit Odesláno 1. října 2016 Videl som ich, ale moc ma nezaujali. Samuraje moc nepripomínajú. Oproti fotkám sklamanie. Čo samozrejme neznamená, že sa inému nebudú páčiť.
Chumpus Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Odesláno 2. října 2016 (upraveno) Já jsem se rozhodl, že ty modré chronografy by mi opravdu slušely. Upraveno 2. října 2016 uživatelem Chumpus
DavidLC Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Já jsem se rozhodl, že ty modré chronografy by mi opravdu slušely.Já už jsem se rozhodl tolikrát a žena mě tolikrát vysvětlila, že špatně :lol2:Jj, chronografy vypadají (imho) lépe....
Bells Odesláno 3. října 2016 Nahlásit Odesláno 3. října 2016 Já už jsem rozhodnutý od chvíle, co jsem je poprvé viděl, že je potřebuju (normální verzi bez chrona) a stále čekám, jestli to není jen chvilkové poblouznění a nepřejde mě to a ono ne, chci je pořád, takže jednou budou muset přijít.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se