Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fejk, nefejk, to je jedno.

Takový názor tady slyšíme všichni moc rádi.

Belmondovi přeji, aby se se svými darovanými Béčky stal raritou a výjimkou Chronomagu :cheers:

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No taky jsem čekal klasiku... Ale takhle z první vypadají moc pěkně...

No každopádně je to právě ta výjimka která potvrzuje pravidlo:-)

Kašli na časák, to asi nedohledáme... Zkus prostě Google

Odesláno

Panove,

Frantikem pocinaje, Honzou konce (Tonda uprostred se doplni sam). Vidim, ze jste cekali becka ala dedictvi po pradedeckovi. Je bezva, ze vas kolega belmondo klepl pres prsty :-)

Vase chovani je hodne detinske, kolik, ze Vam to je let??

Takze misto prupovidek ukaz fotky, se priste snazte kolegovi pomoci!

To belmondo: krasny jsou, palec hore! Bohuzel s casakama neporadim, zkus googlit! Hodne zdaru

Jdi se vyvětrat, ty .pcr...

Odesláno (upraveno)

Slysel sem ze maj nakej spesl strojek, tak sem se o nem chtel dozvedet vic. Zjistim od kamarada co bylo na obalce ( byl to duvod proc to vzal do ruky ) treba to napovi a nekdo z vas me navede.

Strojek je manufakturní strojek vyvinutý přímo v továrně Breitling,tzv.inhouse strojek...mezi zdejšími "pacienty" všeobecně uznávané strojky. Jsou velmi přesné a drahé a breitlingy s tímto strojem mají prodlouženou záruku. Všeobecně hodinky s inhouse strojem mají větší hodinarský potenciál.

Jinak samozřejmě takový dar ti tiše závidím a takhke obdarován by chtel byt každy na tomto fóru :-)

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Pomoci lampicky a dalsich donucovacich prostredku se zena po dvouhodinovem vyslechu priznala, ze darek k vyroci opravdu koupila u vietnamcu. Nejdriv zapirala jak mohla, ale po argumentu, ze to rikali kluci na internetu, povolila a bylo to venku.

Kazdopadne i tak s nima udelam velkou paradu a u nas na vesnici konecne budu mit respekt:-)

Omlouvam se za priserne fotky, fotit neumim a dost se mi klepou ruce:-)

post-5293-0-07871700-1454784065_thumb.jpg

post-5293-0-76426100-1454784156_thumb.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

Omlouvam se za priserne fotky, fotit neumim a dost se mi klepou ruce:-)

jo ..... to je dobrej feket .... příště až budeš fotit to opláchni u pumpy (jestli je to vodotěsný)

Odesláno

Tak teď tomu nerozumim. Jsou k tomu booklety, podle fotky a srovnání s jinejma fotkama bych skoro řek, že je to legit, a ty říkáš, že jsou do Vietnamců? S paragonem z Liverpoolu? Hm..

Odesláno (upraveno)

Myslím, že si dělal legraci:).

belmondo: Neber ty zdejší dotazy nějak špatně, v 99% případů, kdy přijde nováček s dotazem na béčka, který dostal darem, tak jsou to nějaký zběsilý fejky, lidi už jsou tu trochu ostražitý:).

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Presne tak, byl to pokus o for. Ptal sem se na casopis a dozvedel se, ze se takove darky nedavaj a kdyz jo tak fejkovy. Chodim sem malo a netusim jak casto falza resite. Dle prispevku je to asi casto, takze chapu:-)

Odesláno

Já tomu nějak nerozumím ... Co ty doklady? To je někde stažené z netu a fotky zmixované s těmi fíky? Předpokládám, že papíry k tomu nedostala ...

Jinak ono u BfB je velmi těžké porovnat kvalitní fejk od originálu ... tam těch prvků moc není a práce BfB je nejfejkovanější model.

Odesláno

:lol2:  :lol2:  :lol2:   tos ale nemyslel vážně, že ne? :) každopádně abych nebyl off hodinky mě připadají v poho a předpokládám, že Belmondova zmínka o fejku je pouze pokus o vtip, hmm?? :)

Maji, to jsou ale baterky, ne? :) .
Kup si Damasko, udelas lepe.

Odesláno

každopádně abych nebyl off hodinky mě připadají v poho a předpokládám, že Belmondova zmínka o fejku je pouze pokus o vtip, hmm?? :)

Já si nemyslím, že by to by vtip. V řadě BfB se vyznám pouze orientačně a podle některých znaků se GMT Midnight Carbon LTD, liší v tom, že GMT ručka má pouze čevené zakončení šipky (ne celou červenou) a nemá červeně orámované subdialy. Navíc datumovka je na jiné pozici. Včera jsem měl originál na ruce, takže vím, že konkrétně Midnight Carbon GMT s B04 (manufakturní strojek a kompikací GMT) vypadá o něco málo jinak. Proto jsem se ptal, jestli je fotka papírů stažená z netu. Je možné, že to ae bude jiný BfB model. Mě osobně to opravdu docela zajímá, tak bych byl rád, kdyby majitel šel s pravdou ven :) . Fejky s papírama by asi nebyly žádná ojedinělost.

Odesláno

Já tomu nějak nerozumím ... Co ty doklady? To je někde stažené z netu a fotky zmixované s těmi fíky? Předpokládám, že papíry k tomu nedostala ...

Jinak ono u BfB je velmi těžké porovnat kvalitní fejk od originálu ... tam těch prvků moc není a práce BfB je nejfejkovanější model.

Žádný fíky nikde nejsou, s těma Vietnamcema si dělal srandu. :)

...podle některých znaků se GMT Midnight Carbon LTD, liší v tom, že GMT ručka má pouze čevené zakončení šipky (ne celou červenou) a nemá červeně orámované subdialy. Navíc datumovka je na jiné pozici...

Vypadaj shodně.

Bentley_GMT_Light_Body_B04_Midnight_Carbon_VB043222_BD69_222S_V20DSA_2_T.jpg

Odesláno

Jasně, koukám na fotku dýnka a souhlasí i čísla s čísly na originálu, takže j je to origo. Dobrej vtípek a já jsem klidnější, protože už jsem váhal jestli to ti šmejdi dávají i s papírama :) .

Můžu se jen zeptat ze zajímavosti co je to konkrétně za model, protože Midnight Carbon GMT, co jsem měl včera na ruce to nejsou, ty měly datumovku dole na "6", tím jsem si jistý.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...