Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem taky jednoznačně pro Suma. Monstra jsou taky fajn, ale Suma jsou mnohem univerzálnější a i IMHO o level výše... Za tu cenu nic lepšího nekoupíš. Navíc vynikající likvidita taky není k zahození, koupíš nové a prodáš s minimální ztrátou. Koupíš microbrand za 20 a budeš rád když je prodáš za deset... 

• Odpovědi 218
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Proc by jako hodinky nad 44 mm nosili jen lidi nad 150 kilo? Kazdej nemusi nosit detsky hodinky, protože tobe to pripada komicke. Žij a nech žít.

Nápodobně, jen sem řekl svůj názor. 

Nicméně trvám na tom, že to nevypadá pěkně. Každý si nosí hodinky podle svýho péra, ne?

Fando v klidu, proto tu jsme, abychom se pořád cachnovali okolo toho samého, ne?  :cheers:

Odesláno

Jsem taky jednoznačně pro Suma. Monstra jsou taky fajn, ale Suma jsou mnohem univerzálnější a i IMHO o level výše... Za tu cenu nic lepšího nekoupíš. Navíc vynikající likvidita taky není k zahození, koupíš nové a prodáš s minimální ztrátou. Koupíš microbrand za 20 a budeš rád když je prodáš za deset... 

Je fakt, že rozpočet na to je, tak proč jít níž. I když ani na Monstrech se nedá moc tratit, a jako vstupenka taky dobrý a beztak, že to nebude poslední kousek :D Pokud ale nezáleží na likviditě, tak pak proč nezkusit něco zajímavýho a neokoukanýho. No to už, ale záleží na kupujícím.

Odesláno

Nápodobně, jen sem řekl svůj názor. 

Nicméně trvám na tom, že to nevypadá pěkně. Každý si nosí hodinky podle svýho péra, ne?

Fando v klidu, proto tu jsme, abychom se pořád cachnovali okolo toho samého, ne?  :cheers:

No vždyž jo :lol2:

Odesláno (upraveno)

Jen pro srovnání fotka zde již zmíněných ?pil?, jinak quartzové Seiko Sawtooth, v tomto případě model SHC063 (bohužel se již nevyrábí, takže ebay apod.: dělaly se ještě s modrým a oranžovým ciferníkem,). Vedle nich jsou automaty SRP637, potápky kvůli pouzdru přezdívané Tuna Monster nebo Baby Tuna. Obyčejná monstra na mne působila vždy tak nějak chlapecky, toto je ale pořádný kus železa. Oboje hodinky mají 47 mm (bez korunky) a patří k mým nejoblíbenějším. Velké hodinky moc nemusím, ale tyto nijak nepatřičně nepůsobí, což je právě dáno lunetou. Kdyby byl cifr přes celé pouzdro, tak by to bylo něco jiného. Být Tebou, zkusím uvažovat i o Orient Poseidon, dělají se pro brazilský trh, a to i v oranžové. 

post-23487-0-38218500-1455098859_thumb.jpg

post-23487-0-01724600-1455098869_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lucid
Odesláno

OK, na základě vašich reakcí tedy upravuji zadání:

1. pohon automat
  2. safír
  3. ocelové tahy
  4. barva jen černá nebo modrá, výjimečně oranžová/červená. Luneta a ciferník nemusí mít stejnou barvu.
  5. WR je mi skoro jedno - potápět se v nich nebudu.
  6. žádné chrono
  7. nepotrpím si na vintage vzhled
  8. značka seiko, nebo jiná s relativně dobrým machrindexem
  9. dobrá luminiscence výhodou :-)
Odesláno

1.  
  2. safír

Obávám se, že safír by sis na ně musel pořídit sám. V základní výbavě mají safír, pokud se nemýlím, akorát nové Transoceany (SBDC039), které jsou ale cenově již výše.  

Odesláno

1. pohon automat
  2. safír
  3. ocelové tahy
  4. barva jen černá nebo modrá, výjimečně oranžová/červená. Luneta a ciferník nemusí mít stejnou barvu.
  5. WR je mi skoro jedno - potápět se v nich nebudu.
  6. žádné chrono
  7. nepotrpím si na vintage vzhled
  8. značka seiko, nebo jiná s relativně dobrým machrindexem
  9. dobrá luminiscence výhodou :-)

Steinhart ocean one.

1,2,3,4,5,6 ano. 7 taky ok, machindex mají taky a lumi je slušná.

Odesláno

Nebo Steinhart OCEAN Titanium 500 Premium, pokud by nevadil Titan ?

Za ty peníze podle mě taky zajímavá možnost. Fajn strojovna, safír s vnitřním AR, šroubovací korunka, keramická, luminiscenční luneta a myslím, že i machrindex splněn :D

Jestli teda stačí velikost.

http://www.chronoshop.cz/steinhart-premium-line/steinhart-ocean-titanium-500-premium

Odesláno

MiraMira: ty Steinhart 500 mam a nepusobi vubec robusne, ba naopak ;) .

Odesláno

MiraMira: ty Steinhart 500 mam a nepusobi vubec robusne, ba naopak ;) .

Je fakt, že moc masivní asi nebudou no. Jsou i celkem nízký, ale v novým zadání nic o obr velikosti už není, tak nevím, jestli to furt platí. Proto jsem výše psal "jestli teda stačí velikost"

Odesláno

Je fakt, že moc masivní asi nebudou no. Jsou i celkem nízký, ale v novým zadání nic o obr velikosti už není, tak nevím, jestli to furt platí. Proto jsem výše psal "jestli teda stačí velikost"

Jenze mne jsou akorat a zadavatel je vetsi kus chlapa, nez ja :) . Ale nejsou fakt spatne, ba naopak.

Odesláno

Jenze mne jsou akorat a zadavatel je vetsi kus chlapa, nez ja :) . Ale nejsou fakt spatne, ba naopak.

Sry.. přehlídl jsem ty proporce. Myslel jsem, že mega velký, měly být hlavně na mega efekt, jak to dost lidí bůhví proč vnímá. To budou asi fakt malý.

Odesláno (upraveno)

Nvm, jestli už to nepadlo, ale do dvacky v rámci Seiko jsou naprosto skvělé a zároveň krapet větší Shoguny. Jsou tu zrovna jedny v nabídce:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92791-seiko-shogun-sbdc007-titanium/

Suma byla zmíněna, ale co třeba ta thajská limitka ve stříbrné? Do dvaceti Palackých taky sehnatelné. Podle mně jsou parádní! Nemám čas to teď hledat, tak jen odkaz na nedávný uzavřený prodej tady:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/92956-seiko-sumo-le-spb029/

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...