Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prodejce? To podle mě ne.

Jestli je součástí gangu z Lipníku nad Bečvou, tak nick začínající na B tam z nich nikdo nemá.

Nebo máš jiné info?

Řízené přihazování v aukcích musí být výnosný kšeft, kolem toho se musí tvořit skupiny lidi, ne jednotlivci.

Odesláno (upraveno)

No, musím říci, že autávky skoro za "kilo" bez GF tahu, to je už dost. Alespoň na mě. Každopádně gratuluji novému, šťastnému majiteli.

Dnes se asi slaví na obou stranách :) :).

EDIT: jsem zvědavý, jestli někdo zvedne tyto:

http://www.ebay.co.uk/itm/222038855119?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Sice HK, takže by to bylo + DPH. Nejsem si jistý, jestli vložka lunety není AM.

BTW: Já už se těším (snad to klapne) na svůj nový přírůstek, brzy by měl už být na cestě. Naštěstí jen po Evropě.

Upraveno uživatelem Dzos
Odesláno

Hodim sem neco z levnejsiho soudku:

http://www.ebay.com/itm/1993-Omega-Seamaster-Professional-200-M-Quartz-Pre-Bond-Date-Mens-Diver-Watch/151951478079?_trksid=p2047675.c100040.m2060&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20140107095009%26meid%3Dc275f6281a8d46769bb49cdd2658cf29%26pid%3D100040%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D371569274965

Ten borec ma obecne celkem zajimavou nabidku zejmena vintage Seiko a Omega. Ma pekne udelane fotky, popis a dobre hodnoceni. Mohli by se pripadne nekteri vice znali mrknout na nejake jeho kousky a vyjadrit se k tomu? Jestli ma vetsinou bastly nebo pekne kousky? Z toho jak to vsechno prezentuje bych mu i veril.

Odesláno

S tím řízeným přihazováním to je asi pravda, už jsme to tady probírali mockrát :lol2: spousta příhozů v mnoha aukcích na různých aukčních portálech smrdí. Ale Marathonovi gratuluju !! Hodinky jsou to opravdu pěkný !!

Odesláno

Taky se přidávám ke gratulacím! Sledoval jsem aukci těch autávek ke konci online, ale aktuální ta aukce pro mě přestala být bezpředmětná už asi tři dny nazpět. Ale viceroje na GF tahu budou, už jsem to sám sobě slíbil. Budou to (jednou) moje poslední Heuery:)

Odesláno

Většinu hodinek co jsem prodal i pro mě za nesmysné- vysoké ceny, vydražil nick s nulou. Pokaždé jsem si říkal jestli zaplatí. Jednou to byl dokonce učet neplnoletého. Ale dosud vždy platba přišla.

Často chce být kupec anonymní a nebo je to amatér který nekouká na peníze. Tím neříkám, že se navyšování neděje.

Také  Marathonovi gratuluji, jsou Super.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...