Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kupodivu zlatých Noniusů je na prodej vic, jak ocelových. A v rámci své kategorie nejsou ani nijak drahé.

Odesláno

Tak to máme stejně. Já na tlustý hodinky ulítám, ale cena je out.

Tady jsou dva pěkné kousky od Omegy s cal.930.

Tohle by stálo za to, nastavená cena je jen takový výstřel do tmy. Reálná tak pětinová.

http://www.ebay.de/itm/NEAR-MINT-NOS-OMEGA-BULLHEAD-SEAMASTER-CHRONOGRAPH-v-1969-Cal-930-/371566938860?hash=item56831d8aec:g:Aa0AAOxygPtS26Re

A ještě De Ville, stejný stroj.

http://www.ebay.de/itm/Schone-Omega-De-Ville-Chronograph-Vintage-mit-Bull-Head-Kaliber-930-Sehr-Selten-/111928812382?hash=item1a0f7a235e:g:B8YAAOSwoudW3dtM

Jen pro doplnění, cal. 930 se vyrobilo jen 10 tis. kousků, takže tyto hodinky (v jiných modelech se už neobjevil) jsou taková raritka.

Odesláno (upraveno)

Hujerky za babku

To je nejaka divna babka, ne? ... korunka a cudliky chrona spatne, dynko se znacenim 510.501, ale pouzdro je bud z 510.503 a nebo z doby TAGu. Ze by limitka? Nechce se mi verit... Hmm, cenu nekomentuju, jen nevericne cumim.

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno

No jestli to je nejaka skladacka, tak to mozna pak vysvetluje tu cenu. Odbornik to prejde s usklebkem a neznalec (jako jsem ja) se chyti a bude se radovat, jak dobre nakoupil, kdyz ostatni vintage hujerky se prodavaj za daleko vic [emoji6]

Odesláno

Ty tvoje kousky jsou vsechny naprosto paradni, klobouk dolu. Koukal jsem i do jineho vlakna.

Ja nic konkretniho neshanim, jen tak pokukuju. Na drahe pekne kousky nemam penize a levnejsi bastl samozrejme kupovat nechci. Ale jelikoz se v jednotlivych modelech moc nevyznam, tak proste skladacku nepoznam. Proto jsem rad za vsechny znalce tu a jen obdivuji a ucim se. Diky.

Odesláno

Za vyvolávací cenu by byly hodně dobrý, jenomže tam má nastavenou rezervu. Tzn., pokud cena nepřevýši tuto rezervu, tak k prodeji nedojde, i kdyby jsi byl výherce.

Z hlediska kompletnosti jsou v pořádku, tah je správný. Počítej navíc DPH.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...