Návštěvník YPO Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 tak já si du dát becherovku a přemejšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 já se v tom nevyznám ..... přemejšlel sem teda že ten menší bych použil jako ucpávku a ten větší vyhulil ......nebo navopak ? Tak v tomhle origo balení ti to ten rok klidně vydrží. Já bych je ovšem zpopelnil daleko dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 proto sem furt tady ..... to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 (upraveno) Jsem tu teprve krátce, nikoho vás osobně neznám, ale směkám klobouk za to, že tady píšete tyhle věci na plnou hubu. Zažil jsem pár takových situací u blízkých lidí a pouze zlomek z nich to ustál nějak rozumně. Přijde mi že lidem obecně chybí pokora a úcta. To považuji za základ všeho. Sám mám hafo chyb, proto jsem si vzal holku s vystudovanou psychologií mě osobně tyhle věci taky zajimaji, devět let se živím obchodem a znát lidí je jeden ze základních kamenů té práce. V životě i v práci, že vždy snažím vyváznout z problémů s co nejmenším bordelem okolo, a přesně tohle bych přál vám všem, co tohle právě řešíte. Ono totiž nic jinýho ve finále nemá cenu. Držím palce! Upraveno 25. prosince 2017 uživatelem xvoloda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Vzit si babu s vystudovanou psychologii, to uz chce bud koule, nebo si jeste mladej kluk. Ja mam takovy dve spoluzacky, ony k tomu vice ci mene tihly asi vzdycky, ale timhle oborem, respektive diplomem, to dotahly do finale. Da se s nima mluvit tak pul hodiny. Vic ani hovno. Pak jsou chytry, az to hezky neni. Obe fesandy, ale to je putna, emancipovany az za roh:-)))Snad doma nosis kalhoty ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Ona není psycholog, má to jako aprobaci učitelství pro střední školy. Žádná kudláková se nekoná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 To je to samy v blede modrym:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Právě mi peče třetí dítě, věřím, že to nás opravdu spojí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Nepatri to do kulinaria? Dej pak fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Psychovložky obcházeti širokým obloukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Psychovložky obcházeti širokým obloukem.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Mám jednu doma. Je super. Posílá mě do hospody za kamarády,kupuje mě hodinky atd.Nedávno mě upozornila cituji,že svojí biologickou ulohu sem už spnil (tři děti)a už bude následovat pouze smrt. Je to romantička. Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Mám jednu doma. Je super. Posílá mě do hospody za kamarády,kupuje mě hodinky atd.Nedávno mě upozornila cituji,že svojí biologickou ulohu sem už spnil (tři děti)a už bude následovat pouze smrt. Je to romantička.Neboj. Určitě to udělá nějak rychle a bezbolestně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra 2.0 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 A nepozorovatelne ani soudni pitvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Je o dost mladší,tak stačí čekat. Ale jinak se mnou chodí střílet tak možná neopatrná manipulace se zbraní. A dost. Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Vám tu už pekne je..e. Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Přehlídka mindráků:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) Ale ne, ja jsem nahodou za ten tvuj zenskej pohled rad, aspon je to vyvazenejsi. Psat tad jenom chlapi, je to nuda. Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Ten testosteron je tu fakt citit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se