Radimk Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Tak je to tady. Ve středu 6.8. to rozsekneme. 33 let, 3 měsíce a 11 dnů. Jestli sem se nepřepočítal s přestupnýma rokama. Je to fofr dneska. A to jsou prý soudy pomalé. 1
anachron Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Držím palce! Poctivě jsem si přečetl celé vlákno od začátku, to je teda síla..
peter48 Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna (upraveno) Ja som sa rozvádzal 2 x. Prvý krat ako 22 r. boli sme spolu 3r. / ja som to podal neskutočne ma buzerovala / ..., a druhy ako 43 r. boli sme spolu 20 r./podala žena-našla si iného / Najviac trpely deti mal do dva v každom manželstve. Rozvod ale preto nie je vyhra... manželstvo chce velku toleranciu .... Upraveno 7. srpna uživatelem peter48
petr_cha Odesláno 7. srpna Nahlásit Odesláno 7. srpna ... a uz jsi zenaty potreti? :-)je fakt, ze to se tu asi moc neprobiralo.. jak se kdo rychle otrkal a sebral.. a strcil hlavu znovu do stavu manzelskeho.. a naopak nakolik uz to uplne odradilo..Ja horko tezko dal dokupy nahradni byt.. a nerad bych o nej znovu prisel.. :-) 1
Juraj11 Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna ... a uz jsi zenaty potreti? :-)je fakt, ze to se tu asi moc neprobiralo.. jak se kdo rychle otrkal a sebral.. a strcil hlavu znovu do stavu manzelskeho.. a naopak nakolik uz to uplne odradilo..Ja horko tezko dal dokupy nahradni byt.. a nerad bych o nej znovu prisel.. :-)Mě to trvalo zhruba dva roky než jsem se dal do kupy s momentální přítelkyní (svatbu zatím neplánuji )Ale máme už spolu 5 letou cácorku a postavenej barák. Jako je to fakt hodně o toleranci,někdy i trochu o sebezapření . Jako ty dva roky co jsem byl sám (nepočítám milenky) mi docela pomohly a dnes vidím spoustu věcí jinak.Snažím se pomáhat co nejvíce a spoustu věcí už neřeším. A když má moje někdy nějaké nároky co nezkousnu,tak ji řeknu ať brzdíSent from my iPhone using Tapatalk 1
Vasa_H Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna No sakra jsem si rikal jestli to tu nekde neni a jak vidim nejsem sam. 13 let spolu 8 let od svatby, deti bohuzel nejsou (ted si rikam mozna bohudik), posledni 2 roky utrpeni pro oba a vlastne si rikam proc v tom jeste pokracovat. Ale nejak nedokazu(me) to rozseknout. To je blabol co?
Vasa_H Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna V 7. 8. 2025 v 13:14, petr_cha napsal: ... a uz jsi zenaty potreti? je fakt, ze to se tu asi moc neprobiralo.. jak se kdo rychle otrkal a sebral.. a strcil hlavu znovu do stavu manzelskeho.. a naopak nakolik uz to uplne odradilo.. Ja horko tezko dal dokupy nahradni byt.. a nerad bych o nej znovu prisel.. Deda mi rikal nejdriv k notari potom k oltari …. Neposlechl jsem
Jerryl Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna před 42 minutami, Vasa_H napsal: No sakra jsem si rikal jestli to tu nekde neni a jak vidim nejsem sam. 13 let spolu 8 let od svatby, deti bohuzel nejsou (ted si rikam mozna bohudik), posledni 2 roky utrpeni pro oba a vlastne si rikam proc v tom jeste pokracovat. Ale nejak nedokazu(me) to rozseknout. To je blabol co? Blábol to asi nebude, když jsi to napsal. Zvaž, jestli by nebylo pro oba lepší jednou tnout, než se trápit. Čím dřív tím líp, ať máte víc času navázat nové vztahy. 1
CHOZEXY Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna já po 20 letech se rozvedl letos v lednu, ale už přes rok žiju sám. Mám jasno, svatba nikdy ... nevidím v tom po druhé žádný smysl. I po prvé jsem to chtěl pouze kvůli dětem. Kamarádi do toho šli a už jsou oba zas rozvedeni ... 2
Radek124 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Starší kolega kdysi (na konto institutu manželství) prohlásil: "Chlap má v životě zkusit všecko - ale zjevné chyby by neměl opakovat." 1 4
uff Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Me by v navaznosti na zde napsane zajimalo, jak to hodnotite s odstupem casu. Rekneme po sesti, sedmi letech s novou babou. Nekdy mam fakt chut prasknout do bot, ale hodne slycham od holek, ze to je vetsinou po prvotnim zamilovani jinde vlastne horsi...
Jocker Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna (upraveno) Pár mouder co jsem si zapamatoval: 1. Svatba je první a nejdůležitější krok k rozvodu. 2. Některé ženy jsou všechny stejné (pověsti praví, že analogicky platí o o chlapech) 3. Svatební video je třeba si pečlivě uložit, aby bylo možné si v případě krize jej pustit na reverz. A vidět budoucí-bývalou za potlesku hostů a hrající hudby, jak si ji tatínek odvádí zpět domů. Upraveno 21. srpna uživatelem Jocker 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se