DavidLC Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 4 hodinami, TLD napsal: Kuci, je snad jasne co je do terenu ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ponorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 4 hodinami, CEGY napsal: Jj, vjel do koleji a zustal na břichu. Ja s Nivou taky chvili jezdil a je to krátké a mrštné. Ake dalnice byl strop 130 a celkem to trpělo. Ja s Dustrem nezustal nikdy viset a to se většinou jezdil ten terén co je na fotkách. 130 jsem zkusil a přišlo mi to jako loď na moři za bouře . Co šéf koupil, tím jezdím , o LC 76 jsem mu říkal, ale nějak to zapadlo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 2 hodinami, DavidLC napsal: 130 jsem zkusil a přišlo mi to jako loď na moři za bouře . Co šéf koupil, tím jezdím , o LC 76 jsem mu říkal, ale nějak to zapadlo . No asi mate jinej budget ve firmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 23 hodinami, DavidLC napsal: Někdy tě svezu Nivou a odvoláš Velmi rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února V 23. 2. 2025 v 16:00, geometr napsal: Mě jednou tahal takhle z pole traktorbagr Defendera lanama na lžíci Bylo po deštích, jelo to nějak ztěžka, kouknu do zrcátka a za mnou koleje jak prase..., jak jsem povolil plyn, už jsme byli na břiše, no školácká chyba. Jak píše DavidLC "Jak to kecne na břicho..." V lese to za něco chytíš nebo vyheveruješ, ale na poli... Taky znám… jak ubereš tak si dohrál. Já skončil takhle. Ale zas beru to, že RR sport nebyl dělanej k ježdění větších terenů, ale jako designovka pro mamku s dětma aby mohla skakat přes obrubníky bez výčitek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Jak že je to pořekadlo? Čím lepší offroad, tím dále pak jdeš pro traktor? Zdravím RRS kolegu. Vyčetl jsem v manuálu, že když je auto přifoukle do offroad a pozná že sedlo na břicho, zkusí se ještě přifouknout nad rámec offroad módu. Suspension extended mode by se mělo ukázat na displeji. Ale nejde to vyvolat manuálně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Před hodinou, Marty223 napsal: Taky znám… jak ubereš tak si dohrál. Já skončil takhle. Ale zas beru to, že RR sport nebyl dělanej k ježdění větších terenů, ale jako designovka pro mamku s dětma aby mohla skakat přes obrubníky bez výčitek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jeden borec, kterej nám kdysi předváděl v terénu Discovery (tenkrát opravdu Discovery, ne tu dnešní voňavku), to komentoval: "Spojka je na rychlý přeřazení, brzda je pro sraby." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 2 hodinami, kloubik napsal: Jak že je to pořekadlo? Čím lepší offroad, tím dále pak jdeš pro traktor? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdravím RRS kolegu. Vyčetl jsem v manuálu, že když je auto přifoukle do offroad a pozná že sedlo na břicho, zkusí se ještě přifouknout nad rámec offroad módu. Suspension extended mode by se mělo ukázat na displeji. Ale nejde to vyvolat manuálně. No já si vždycky myslel, že extended mode označuje chybu podvozku každopádně na břiše to leželo fest, ale přepnutí do tohoto modu jsem v tom spěchu nezaznamenal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Jinak traktor byl až možnost číslo dva... první pokus byl se čtyřkolkou, protože jsem si říkal, že se jen nestíhají kola zbavovat bahna, tak s tím jen o pár čísel škubnu a zas se to chytí a ono ne. Prostě si to lehlo jak děda po nedělním obědě a čtyřkolka s tím nehla ani o cenťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se