wave ceptor Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 No, že jak tě znám tak to do roka ještě 5x změníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 to asi ne...SUV to určitě...teď už jen jaký. s možná co největším zavazadlovým prostorem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 to asi ne...SUV to určitě...teď už jen jaký. s možná co největším zavazadlovým prostorem OT-64 ZDRAV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 OT-64 ZDRAVto jako obrnenej transportér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 (upraveno) to asi ne...SUV to určitě...teď už jen jaký. s možná co největším zavazadlovým prostorem Tak to asi ten Outlander, možná Honda CR-V , tady http://www.vybermiauto.cz/podrobny-asistent si můžeš udělat docela dobrý přehled :-) Upraveno 14. května 2016 uživatelem honzyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 to jako obrnenej transportér No, chces velke vozidlo, do terenu je to slusne a nakladovy prostor budes mit opravdu dostacujici :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 to asi ne...SUV to určitě...teď už jen jaký. s možná co největším zavazadlovým prostoremZastav se u Toyoty, byl jsem se projet RAVkou v hybridu (vím že to není co chceš, automat) ale opravdu překvapivě místa, řekl bych o třídu výš než je název....Jinak fajn zážitek, chápu proč se tolik kupuje (termín 3/2017) podle zkušeností lidí cca 6-7 litrů na 100, což je paráda.K 2 či 4 kolce, jen snad tolik, bydlet v podhůří a výš, tak asi jo, jinak si myslím že zbytečnost (imho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 zkusim ještě omrknout ty vaše tip na hondu a Toyotu. možná i Kia sorento, ale tam nevím cenu. docela i Santa Fe je dobrý, ale tam je cena hodně vysoká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 zkusim ještě omrknout ty vaše tip na hondu a Toyotu. možná i Kia sorento, ale tam nevím cenu. docela i Santa Fe je dobrý, ale tam je cena hodně vysoká...co Forester ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Těžko říct jestli to není vlastně kompliment, že rychlosti pod 180 na okresce to umí podat jako nudu.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Foresta ne, ale oukal jsem na tu Rav4 a ve výbavě activ + paket style nevypadá vůbec zle.....jen bych chtěl vidět zavazadlák...že to je 2wd by mě ani nevadilo. Honda asi ne, ta se nelíbí uvnitř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Foresta ne, ale oukal jsem na tu Rav4 a ve výbavě activ + paket style nevypadá vůbec zle.....jen bych chtěl vidět zavazadlák...že to je 2wd by mě ani nevadilo. Honda asi ne, ta se nelíbí uvnitř...Gustaf, ty větší SUV jsou těžký nemotorný mrchy a 2 wd je opravdu špatná volba. Neříkej, že nepojedeš nikdy s rodinou na hory a bude to docela ostuda, až tě bude zahrabaného tahat Octávka, protože i ta se bude na sněhu chovat lépe než tvoje SUV. Kámošovi se nedávno vysypala čtyřkolka na Volvu Xc70 a nevyjel zablácenej mini kopeček k baráku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 No já bych ty hory tady nepřeceňoval, kde se zahrabe předokolka, tam ti jiná předokolka nepomůže. A pořád jsou na ty "extrémní" případy řetězy. Jinak zapadl jsem do měkého i s 4x4, není to vše. Chce to koukat a nejančit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Gustaf, ty větší SUV jsou těžký nemotorný mrchy a 2 wd je opravdu špatná volba. Neříkej, že nepojedeš nikdy s rodinou na hory a bude to docela ostuda, až tě bude zahrabaného tahat Octávka, protože i ta se bude na sněhu chovat lépe než tvoje SUV. Kámošovi se nedávno vysypala čtyřkolka na Volvu Xc70 a nevyjel zablácenej mini kopeček k baráku :-(Afri, doteď jsem jezdil Alpy i naše hory z toledem a úplně v pohodě. terény na využití 4x4 nejezdim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 No já bych ty hory tady nepřeceňoval, kde se zahrabe předokolka, tam ti jiná předokolka nepomůže. A pořád jsou na ty "extrémní" případy řetězy. Jinak zapadl jsem do měkého i s 4x4, není to vše. Chce to koukat a nejančit.Když vypnu na Outlanderovi 4wd, tak ta Octávka s předokolkou toho vyjede dvakrát tolik co já, to se s tebou klidně vsadím :-) Nejde jen o výjezdy, ale o celkové jízdní vlastnosti třeba i za deště... 2 wd SUV je tak max do sucha, jinak to je neštěstí. Samozřejmě nepočítám ASX, Kuga a podobné prcky, to nemá s SUV nic společného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Afri, doteď jsem jezdil Alpy i naše hory z toledem a úplně v pohodě. terény na využití 4x4 nejezdim...Tak samozřejmě, ale přemýšlíš o velkém SUV o kterém se stále bavím, nebo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 mno outlander, rav4, Tucson.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Tady se pořád jede outlander. Nemůžu si pomoct, ale podle mě je nový jedno z nejošklivějších aut. Jako kdyby udělali podvozek, pak slušnou karoserii a nakonec si řekli, že chtějí větší auto a nafoukli kastli o 20%. Oteklé auto na malým podvozku a utopených kolech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Když vypnu na Outlanderovi 4wd, tak ta Octávka s předokolkou toho vyjede dvakrát tolik co já, to se s tebou klidně vsadím :-) Nejde jen o výjezdy, ale o celkové jízdní vlastnosti třeba i za deště... 2 wd SUV je tak max do sucha, jinak to je neštěstí. Samozřejmě nepočítám ASX, Kuga a podobné prcky, to nemá s SUV nic společného.Kdo co vyjede, je taky o gumách, motoru a řidiči (obecně, nemachruju, že já jsem ten) :-). Jezdil jsem s velkýma SUV i OFF a přežil jsem i celý rok se zadokolkou (u mišáka SuperSelect to NEJ co lze) a neštěstí to rozhodně nebylo.Jediný, kde chápu smysl AWD je opravdu velké SUV "amerika" například Expedition, kde se zadek trhal i na prachu.Myslím že velikostně Outlandr, Kuga,RAV, atd to vyjde nastejno.S Espacem mi žena odjezdila zimu i ve sněhu a nestěžovala si. Osobně si myslím, že se AWD moc démonizuje, toť vše :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2016 Kdo co vyjede, je taky o gumách, motoru a řidiči (obecně, nemachruju, že já jsem ten) :-). Jezdil jsem s velkýma SUV i OFF a přežil jsem i celý rok se zadokolkou (u mišáka SuperSelect to NEJ co lze) a neštěstí to rozhodně nebylo.Jediný, kde chápu smysl AWD je opravdu velké SUV "amerika" například Expedition, kde se zadek trhal i na prachu.Myslím že velikostně Outlandr, Kuga,RAV, atd to vyjde nastejno.S Espacem mi žena odjezdila zimu i ve sněhu a nestěžovala si. Osobně si myslím, že se AWD moc démonizuje, toť vše :-)Tak já nevím, s autem jsem se u nás v zimě po kopcích vyřádil až až, a ten rozdíl mezi 2wd a 4wd je obrovský, asi řídíme každý jinak ;-) Každopádně u nás si v zimě se zadokolkou kde blbneme nešktrtneš a už vůbec ne z nějakým těžkým hovadem jak píšeš, tomu prostě nevěřím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se