Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj kluci, vybíráme víc rodinný auto než je sedma :-)

Co říkáte na tohle? Nemáte někdo osobní zkušenost s 325xi? 

https://www.sportovnivozy.cz/88141-bmw-3-325xi-160kw-lci

Dík

Loni při hledání weekend-fun-car jsem jich několik projel a přislo mi to nijaký. Výkonově nezajímavý. Těch 160kW bych tomu netipl ani howno. Šel bych (a pudu :) ) rozhodně do 330i. Každopádně rodinný auto jak stehno ;)

Odesláno

Taky bych šel do 330i, kdybych našel alespoň podobně vybavenou a za podobné peníze. Mně to přijde jako rodinný auto ideál, dáš tam kočár, dvě dětský sedačky a nebudeš brzda provozu  :rolleyes:

Odesláno

Taky bych šel do 330i, kdybych našel alespoň podobně vybavenou a za podobné peníze. Mně to přijde jako rodinný auto ideál, dáš tam kočár, dvě dětský sedačky a nebudeš brzda provozu  :rolleyes:

Je otázka, co vyžaduješ od rodinného auta :) Pokud jen cos popsal, tak asi jo. Já mam jako daily car podobně velké V60 a na 90% činností nám stačí, ale třeba na týdenní dovolenou už putuje "loďák" za přední sedačky, bo kufr skoro celý obsadí složený sporťák a manželky kosmetická taška. Na druhou stranu brzda provozu rozhodně nebudeš.

Sice je to totálně jiné auto, ale kombík s V6 vofous větších rozměrů třeba ještě Superb 3.6 FSI. Měl jsem chvíli a nebylo to špatné svezení.

Odesláno

Autem na dovolenou nejezdíme. Maximálně 60km k našim. Jsem fanda značky a víceméně odchovanec BMW, takže o jiné značce vůbec neuvažuji. Ale dík za tip ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Jasně, to naprosto chápu ;) Tak ať dobře vybereš! Pěknejch 330i v kombajnu asi nebude moc, ale zas rozpočet máš docela slušný.

Jo a ta dovolená bylo myšleno 120km k našim na barák s výletem do Rakous na 4 dny. Takže taky nic velkýho.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

jinak zrovna e91 325 nebylo nic extra motoricky povedeneho a ani se to nijak zvlast nekupovalo. Ten motor je zavrenej trilitr. Spotreba skoro stejna jako 330i , vykon vyrazne nizsi. e90 jsem mel, bezproblemove auto, ale ja servisuju v nemecku. Tady uz never ever. Mel jsem sedan a s rodinou v pohode, jasne ze hlubokej kocar tam nedas, pak uz v klidu, ja kramy netaham, do kempu do Chorvatska taky nejezdim, jezdim s kreditkou. Pokud jde o ten pohon, ja bych do ctyrkolky u BMW nesel. Tahnes sebou metrak navíc, auto je o vyssi, k cemu? Pokud nebydlis na horach, tak to smysl nedava (pro me jako prazaka). Mam vzdy zadokolku a pokud mas poradne zimni gumy (tj ne stare), tak jsem s tim nikdy problém nemel (pokud jedes s citem). Skoda Superb je diagnoza :), bez urážky, auto je pekny, ale ty ridici v nem se tak nejak chovaji divne, kdyz vidim cernou, s cernymi foliemi, vic o ridici znat nepotrebuju :lol2:

Odesláno

Superb je diagnóza. Zřejmě se k autu prodává i pocit nadřazenosti. Kolikrát mě řidič Superbu podjížděl na dálnici zprava.

Pak je ještě diagnóza Rapid, čímž hodně často jede někdo, kdo je agresivně naladěn, protože mu toho sráče přidělili v práci.

To už je lepší Fabie, ale tam zas hrozí, že je to starší člověk a jede nebezpečně pomalu.

Řidiči BMW mi poslední dobou příjdou v pohodě.

Odesláno

to Porsche_911: naprosty souhlas. Myslim, ze je to hodne dane tim, ze ty auta jsou ve velke mire sluzebni a dotycnym ridicum to pak dava pocit, ze ted to mohou ostatním ukazat i oni. Taky mi poslední dobou ridici v BMW pripadaj v klidu a ne jen proto, ze BMW mam.

p.s. Rapid me pobavil pri svatecnim ranu :lol2:

Slusni ridici Superbu a Rapidu to snad vezmou s klidem a nadhledem :)

Odesláno

Je jich na cestach proste nejvic, takze v nich taky proporcne bude jezdit nejvice blbcu. Nic jineho v tom neni. Stejne tak clovek muze rict, ze nejmene blbcu jsem posledni dobou vicel v Citroenu XM a v Bugatti a bude to mit stejnou vahu. 

Odesláno

jinak zrovna e91 325 nebylo nic extra motoricky povedeneho a ani se to nijak zvlast nekupovalo. Ten motor je zavrenej trilitr. Spotreba skoro stejna jako 330i , vykon vyrazne nizsi. e90 jsem mel, bezproblemove auto, ale ja servisuju v nemecku. Tady uz never ever. Mel jsem sedan a s rodinou v pohode, jasne ze hlubokej kocar tam nedas, pak uz v klidu, ja kramy netaham, do kempu do Chorvatska taky nejezdim, jezdim s kreditkou. Pokud jde o ten pohon, ja bych do ctyrkolky u BMW nesel. Tahnes sebou metrak navíc, auto je o vyssi, k cemu? Pokud nebydlis na horach, tak to smysl nedava (pro me jako prazaka). Mam vzdy zadokolku a pokud mas poradne zimni gumy (tj ne stare), tak jsem s tim nikdy problém nemel (pokud jedes s citem). Skoda Superb je diagnoza :), bez urážky, auto je pekny, ale ty ridici v nem se tak nejak chovaji divne, kdyz vidim cernou, s cernymi foliemi, vic o ridici znat nepotrebuju :lol2:

Napsal jsi to celkem rozumně, koupit 325ix bych nedokázal, to čím je trojka trojkou zabiješ. 330i a zadek a budeš vysmátej jak léčo, jinak je to malý auto. Uvnitř bych řekl skoro jako fabka v kombi. Jinak méně poruchová je verze 258k od 07 má 272k a ta už umí docela finančně zazlobit. Pokud fakt nebydlíš na horách tak bych se x drive vy..... těžké a servisně nákladnější. Pokud v tom nebudete jen courat po městě tak 330d je fajn a jezdíš za 7-9 u toho benálu je to 9-15.... Pokud to chceš v automatu tak ta 3litrová nafta si s tim jen hraje. Pokud chceš kategoricky benzín tak běž do 330i a neboj, diagnoza to není.... Je to opravdu zábavné svezení.

Odesláno (upraveno)

Jak jsou na tom Bčkovy MB třeba B200cdi nebo motorová obdoba(160,180 a benzinové varianty)?

Ještě k výše uvedenému, má smysl kupovat 10let starou 330i za řekneme 200k se 100-150k na hrbu?

Jako druhé auto samozřejmě .. spis co čekat ze se vysype?

Upraveno uživatelem tenge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...