Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 7. 2017 v 8:24, eskimak napsal:

1.8T bude urcite zivsi. Ano, mas pravdu, olej tieto motory (rovnako ako 2.8) zeru. Ludia zhyckany z modernych dieslov do ktorych nalejes 8l oleja a o 30t km rovnakych 8l vypustis s tym mozu mat problem. Ta 2.8 na ktorej som jazdil zrala od nova az kym sla prec (cca 270t km) cca 0.8l/10t km.

Díkec za názor, pomalu z toho začínám chladnout, něco jsem si našel i na netu. Uvidím, jak to dopadne. Každopádně děkuji.

Odesláno
  V 27. 7. 2017 v 10:02, Sněhulák napsal:

Jj, přesně tak to vidím.

To by se dal slušnej kousek tak pod 400 najít, ne?

já myslím že určitě,co jsem se díval a první odkaz co vypadl http://www.aaaauto.cz/cz/mazda-3/car.html?id=175830917#make=74&model=1207&srclp=mazda3do999&promo=gm

Ale šel bych spíše cestou přes dealera něco poptat

Odesláno

Zrovna u inzerátu, který jsi mi poslal je cena 420 000 Kč.

Ta "hezká" cena je jenom s úvěrem. :-/

V 27. 7. 2017 v 11:05, spineshank napsal:

já myslím že určitě,co jsem se díval a první odkaz co vypadl http://www.aaaauto.cz/cz/mazda-3/car.html?id=175830917#make=74&model=1207&srclp=mazda3do999&promo=gm

Ale šel bych spíše cestou přes dealera něco poptat

Odesláno
  V 27. 7. 2017 v 11:37, Sněhulák napsal:

Zrovna u inzerátu, který jsi mi poslal je cena 420 000 Kč.

Ta "hezká" cena je jenom s úvěrem. :-/

já vím,jak jsem psal,toto jsem našel jako první co mi google našel....víceméně pro info tvoje,ale taky si musíš uvědomit že toto je nejvyšší výbava Revolution Top což nové bylo 6kil

Odesláno

Výbava je to super.

Čas na to mám do konce srpna, tak zkusím chvilku hledat. 

Pokud nic nenajdu, tak se sem vrátím vybrečet. Pokud najdu, tak hodím foto. :D

V 27. 7. 2017 v 11:46, spineshank napsal:

já vím,jak jsem psal,toto jsem našel jako první co mi google našel....víceméně pro info tvoje,ale taky si musíš uvědomit že toto je nejvyšší výbava Revolution Top což nové bylo 6kil

Odesláno
  V 27. 7. 2017 v 12:08, Sněhulák napsal:

Výbava je to super.

Ty vybavy si nacti, Mazda to ma docela jednoznacny. Ja kdyz sem tenkrat Mazdu 3 zvazoval tak jsem v tech vybavach stejne skoncil u te Revolution :) Revolution Top uz podle me smysl za ty prachy nema, ale mozna budes mit stesti a neco cenove dobryho najdes.

Urcite obhlidni stranky primo Mazdy tady v Brne, nebo se tam stav. A taky doporucuju mazda club, jednou za cas se tam neco objevi:

http://www.mazdaclub.cz/inzerat/prodam-mazdu-3-bm-rv-2015-g165-revolution-jeden-32127

(sice uz nalitano, ale pro predstavu mrkni)

Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 27. 7. 2017 v 19:49, spineshank napsal:

Je pravda že Revolution je asi nejzajímavější a taky bych sháněl v této konfiguraci.

Jinak nájezd 120 za dva roky je slušný. .D

Standardní služebák. Měli jsme na firmě auta, která měla 180 kkm za necelé dva roky

Odesláno
  V 27. 7. 2017 v 19:58, Frostie napsal:

Standardní služebák. Měli jsme na firmě auta, která měla 180 kkm za necelé dva roky

no to mě nějak nenapadlo že to bude služebák, přeci jen Mazda v benzínu 165hp, to není běžný firemní auto,ale asi to bude jak píšeš
Odesláno
  V 27. 7. 2017 v 20:23, spineshank napsal:

no to mě nějak nenapadlo že to bude služebák, přeci jen Mazda v benzínu 165hp, to není běžný firemní auto,ale asi to bude jak píšeš

tak služebák nemusí být jen v naftě, resp. pouze referentský. Znám spoustu jednatelů, majících velkoobjemový benzín, na nějž se uplatňuje odpočet...

Odesláno
  V 27. 7. 2017 v 12:08, Sněhulák napsal:

Výbava je to super.

ještě mě napadlo mrknout po CX-3,ale doporučuju sednout a zkusit,je to uvnitř vše menší oproti 3

Odesláno

Čau, díváme se po menších autech, ale díky.

Jestli si vzpomínáš jak jsem několik příspěvků zpátky spílal na svoji 630i, tak dneska mi začala při nízkých rychlostech vydávat "setvačníkový" zvuk z motoru. Při rozjezdech a prutčích zatáčkách.

Takže zase servis. Myslím, že jsem z toho auta už fakt zešedivěl.

V 28. 7. 2017 v 6:47, spineshank napsal:

ještě mě napadlo mrknout po CX-3,ale doporučuju sednout a zkusit,je to uvnitř vše menší oproti 3

Odesláno
  V 28. 7. 2017 v 6:55, Sněhulák napsal:

Jestli si vzpomínáš jak jsem několik příspěvků zpátky spílal na svoji 630i, tak dneska mi začala při nízkých rychlostech vydávat "setvačníkový" zvuk z motoru. Při rozjezdech a prutčích zatáčkách.

tak ona ta CX3 je menší bych oproti 3,jen je vyšší,protože vychází z Mazdy 2

Odesláno

3. majitel. Auto mám cca rok.

Kilometry jsou kontrolované v Renocaru v Brně.

V 28. 7. 2017 v 7:29, Cool as Ice napsal:

Snehulaku ma to fakt najeto tech cca 230 tis? Kolikaty jsi majitel?

Odesláno

K tej Mazde..známy má mazdu 6, ročník 2014, najazdených 130tis km a neustály problém s olejom..je to automat, 129kW motor..povedal že stará dobrá Mazda je už dávno minulosťou..a ani tie ich benzínové motory už nie sú to čo bývali..no a zhladiska neskoršieho ďalšieho predaja to je tragédia..

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

operativní leasing

dotaz chlapci nemáte někdo zkušenost při vraceni auta co největší úskalí a zda to ma vlastně smysl ? Při ročním nájezdu cca 40-45tkm

Dekuji za Vaše poznatky

Odesláno

a to se ten trilitr bere jako etalon spolehlivosti v novodobejch motorech.. zvuk v motoru pri zatacce je ale divny, to si neumim dost dobre predstavit, natoz vysvetlit..

Odesláno

jegiba nejvetsi uskali operaku je, ze te budou chtit ojet (jako vsude :)) ) az to budes vracet. Budou resit kazdy skrabanec jako neprimerene opotrebeni vozu. Kazdy takovy skrabanec je pak samostatna pojistna udalost a ty v tom jsi pak se svou spoluucasti. 5 skrabancu rovna se 5 pojistnych udalosti a tedy 5 x 5 % spoluucast. Kdyz uz bych do toho sel (ja bych do toho nesel) tak s pojistkou kde je 1% spoluucast. 40-45 tis rocne je hodne, takze asi nejake sramy nasbiras

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...