Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak teď už jen zbývá vybrat něco se skutečným motorem. ;-)

Už jsou v maštali 150 koníků 110KW  1498 ccm 7 kvalt automat  :guitar:

Upraveno uživatelem Conrad
  • Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Benzin?

Napřed jsem měl benziny, pak asi 1O let diesely nyní návrat ke kořenům-benzin

A přátelé hádejte co to je.

Měl jsem starou 1201, pak 1202 ,Spartaka , 1000MB , starou krásnou červenou Felicii/ kočkolapku / 110, 120 Favorita, Felicii, Fabii ,Octavia I, II, III a teď ?

Odesláno

Golf?

Golfa Varianta Highline bude  mít ta moje od Toma a ještě ke všemu v decentní barvičce kurkuma aby ji snad někdo probojovat nepřehlédl- už se ho nemůže dočkat holt marnivosti tvé jméno je žena

mu

Odesláno (upraveno)

A proč šel litr do světa?

Aby jsi se rozjel musíš mít tak něco nad 1500 otáček a zkus s tím couvat v úzké uličce pokud bude dlouhá buď vystřelíš jako z praku nebo jsi na nejlepší cestě odepsat spojku

A jde také o zvyk stará Octavie TDI 77 KW se  v pohodě na křižovatce rozjížděla na 1000 otáček

Odesláno

No jo,tady se říkaly věci :) Tak hlavně ať to vyjde teď, možná trochu závidím svezení s některým z kousků co jsi psal.....

Tipuji něco vyššího, jako byl nebožtík...

Odesláno (upraveno)

Ave Maria gratia plena,dušička má pokoj jak by řekla máma

BWT rozdíl hmotnosti je mezi 1.0 a 1.5 něco kolem 60 kg a asi vzhledem  těžšímu předku je s 1.5 výrazně komfortnější svezení

Odesláno

Kajícně přiznávám,že 2 plzničky na zahrádce v létě je pohoda, ale litránek pod kapotou není to pravé ořechové, už šel do světa.

Někdo musí holt zjistit že vyfukováním kouře do vody zlato nevznikne a za blbost se platí.

hlavně, že sis nechtěl za žádnou cenu nechat poradit...  :)

Odesláno

Jak probíhá taková výměna? Odprodej měsíčního auta asi není finančně nic pěkného?

Jo to je smutnej příběh 

Odesláno

Jo to je smutnej příběh

Dovedu si předtavit. Taky jsem málem prodával měsíční auto. Na druhou stranu jsou to jen peníze a než se pak každou jízdu nasr...
Odesláno

Dovedu si předtavit. Taky jsem málem prodával měsíční auto. Na druhou stranu jsou to jen peníze a než se pak každou jízdu nasr...

To mě řekl kamarád na blbou barvu si časem zvyknes ale blbej motor tě bude srat při každým nastartování 

Odesláno (upraveno)

Zbožňuji  reakce a příspěvky které mají alespoň jakous takous nějakou informační hodnotu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...