Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtel bych verejne podekovat Tomasovi (Tomas_2002)

Vcera jsem si u nej v salonu vyzvedaval Golfika a radim se do fronty spokojenych chronomagoru, kteri u nej nakoupili.

Profesionalni pristup, Tomas je moc ochotnej, se vsim pomuze, poradi, rekne osobni nazor i zkusenosti zakazniku.

Tome diky moc a doufam, ze jste si pochutnali!

41157415640_fdb9c436fd_k.jpg

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ho tady vsichni vychvalujete, ale aby zvedl prdel a prijel na tenis a na pivo, jak bylo drive dobrym zvykem...?

No, a za Golfa samozrejme taky dekuju, no...

:-)

Odesláno

Dotaz, mám objednaného Kodiaqa jako firemní. Jen někdo vrátil tak je možnost 140kw 4x4 nebo 110kw 2kolka. Jinak 40% město, 30 dálnice 30 okresky.

A já teď vůbec nevím :(

Odesláno

Co na tom jako nevis? Jestli neresis trochu vyssi spotrebu, tak tu silnejsi ctyrkolku ne? I kdyz je to parkrat rocne, tak jistota ze dojedu k chate nebo hotelu na horach je super.

Odesláno

Víkendovky mám (kromě motorek) 2, vlastně jedna je i dovolenkovka... Ani jednu byc nechtěl na denní ježdění, i když teď jezdím pár dnů Majdou i do práce a užívám si to.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

jako nevyznam se,ale mám nabídku od manželky známého dovoz (DE) pro kluka Nissan Almera 03 ,75 t.km za 47 tis.Kč

Já auto laik,pls .

Mamárád z STK   by předem  koukl , Jak to vidíte? Díky

Odesláno

jako nevyznam se,ale mám nabídku od manželky známého dovoz (DE) pro kluka Nissan Almera 03 ,75 t.km za 47 tis.Kč

Já auto laik,pls .

Mamárád z STK by předem koukl , Jak to vidíte? Díky

Pozor na motor 1.8 , dost jich hodně olej - výrobní vada - je to minimálně na překroužkování.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ak Ti nevadi vek a z toho vyplyvajuca bezpecnost tak je to perfektne auto za tie peniaze. Ale spotreba asi prekvapi nemilo (vzhladom na dnesne moderne auta).

Odesláno

Hosi, bracha se pomatl a shani klasickyho mustanga - jenom fastbacka a manual. Neni tady nekdo, kdo do toho dela nebo o nekom nevi? Vzal by to i s US, ale jakmile jim pisete z Ceska, prestavaj ty kuci americky komunikovat. Nejaky ty mistni firmy taky jiz kontaktoval, ale zatim bez vysledku..

Dik

Odesláno

Hosi, bracha se pomatl a shani klasickyho mustanga - jenom fastbacka a manual. Neni tady nekdo, kdo do toho dela nebo o nekom nevi? Vzal by to i s US, ale jakmile jim pisete z Ceska, prestavaj ty kuci americky komunikovat. Nejaky ty mistni firmy taky jiz kontaktoval, ale zatim bez vysledku..

Dik

a z Německa si ho nedoveze proč?

Odesláno

Tady jsou všechny skladovky jestli je to impulsivní nákup :)

Jsou tam i auta na centrálním skladu koukám, ale asi jen některý.

https://www.fordskladem.cz/search.aspx?id=1chnomosqw5hf&p1=28%2c64%2c49%2c38%2c65&p11=1&ct=10&cct=0&crc=-vvbv6w5jxm8s#res

Myslim neco takovyho

a z Německa si ho nedoveze proč?

Taky moznost, ale preferoval by asi dovoz z US.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...