Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorry ale Transporter nebo Multivan s vyhřívanýma seslema a nezávislým topením v cenové relaci 250k a ve stavu kdy to nebude pojízdná kasička je opravdu čistá utopie. 

Za 250k Kč to bude tak T5 v holobytu s 200k km na hrbu. 

Otec měl nedávno podobný přání a i když mám možnosti se k těm autům dostat výrazně levněji tak jsem mu to stejně vymluvil. 

Odesláno

3 = úplně jiný auto se spolehlivým motorem v kompaktních rozměrech. Určitě ne snesu hjůndé a renault. A dal moc přehled nemám.

sice starší, ale držák a navíc je to pořád krásnej kočár. to abych si ohřál polívčičku ;)

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=275537340&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=26&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=DESCENDING&searchId=a72359b7-f67a-0800-0fbd-0ae77a2a7f2f

Odesláno

Děkuji ta tip ale tohle určitě ne :) to e MPV ne?

Spis něco jako civilnejsi transit, ten multivan/caravella/transportér apod ... tohle je hrozné :) ikdyz věřím ze je to držák :)

Odesláno

Díval bych se na ten Transit, v tomhle budgetu se určitě dá vybrat něco co dobře poslouží. Nehledě na to že se dělají i vysoký nebo dlouhý, extra prostor asi lepší než rakev na střeše.

Odesláno (upraveno)

Děkuji ta tip ale tohle určitě ne :) to e MPV ne?

Spis něco jako civilnejsi transit, ten multivan/caravella/transportér apod ... tohle je hrozné :) ikdyz věřím ze je to držák :)

Já měl možnost zkusit tohle a líbilo se mi to.

https://www.autobazar.eu/citroen-jumpy-20-hdi-l2h1-id12864780.html

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno (upraveno)

A jeje, Toyota nazi :-)... co je platny ze je to drzak kdyz je to nudny a osklivy a ma to strasne predrazeny dily...

..jo s Toyotou jsem jezdil, Avensis...

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

tak jasně, je to prosté všech těch dnes frčících cingrlátek, které stádo vyžaduje. tohle je přirozená elegance, kapišto? - tu plynulou křivku od předního nárazníku po zadní spojler na střeše - to nikdo jiný v mpv nedokázal. vedle toho je např sharan té doby neforemná křapka. tyhle hlody o nudné a ošklivé toyotě mě vždycky dokážou nadzvednout. ale nic, nemá to cenu, když máte oči z kašparovy krávy :)

a hláška o předražených dílech, to snad né.. :D

post-5667-0-68209300-1553605092_thumb.jpg

post-5667-0-77439200-1553605498_thumb.jpg

Odesláno

Tak líp bych to nepopsal :-))

Ale Avik ve mě nadšení popravdě taky nevyvolal. I když to, že je to držák, je docela pádný argument.

Když jsem tu někde četl debatu,"zdechnul mi motor u koncernu, myslíte že ten trochu jiný nezdechne, jdu si ho koupit" nevěděl jsem jestli se smát, nebo obdivně vzhlížet k modle "dokonalého" značky :-))

Tak asi radši nudně, ale tam i z5, po "svých".

A porovnat Previi a Sharana jsem měl a opravdu jiný sport na jiné planetě :-)

Odesláno

Chtěl jsi napsat ladnost delfína, ale ujela ti písmenka :-))

Jako ten for : Člověče rozvádím se. Ale co to. Ale přeřekl jsem se. Chtěl jsem říct " Miláčku podej mi kečup" a řekl jsem "Ty stará krávo zkurvila si mi celý život"

Odesláno

Ale on shání něco ve velikosti současné Toyoty Proace Verso, to je ten problém... Tu bych bral, ale musel by přidat peněz :D

Jinak co třeba Vito? Výbava TOP a ten třílitr bude v třistatisících teprve v záběhu ne??

https://m.sauto.cz/detail?sort=0&c=1&stateIds=0&co=1&yearMin=0&yearMax=0&id=18121215&bodyType=0&priceMin=0&mileageMax=0&priceMax=0&fuel=0&mod=6120&page=2&man=51

Odesláno

Přesně, myslel jsem že když už jste začali s humorem . . . :D

Vždyť on v tom chce spát ve čtyřech, tedy 2 lidi, 2 kola a bagáž,

do se do delfína naprat nedá, potřebuje velrybu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...