H-B Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Cau, budu si vybirat novy operak, jde pouze o skodovky. Aktualne mam Octavii s 1,5 benzinem, vybava ok. Premyslim, zda pokracovat, nebo nevyzkouset Scalu (pripadne Kamiq, ale tam mi vadi mensi kufr), s lepsi vybavou. Co myslite? Diky za nazory. Berte prosim v potaz, ze nemam jinou moznost nez Skodu a jinde to resit nechci, protoze jde o neverejnou nabidku, ktere komercni operaky vubec nekonkurujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Mi to neprijde tak hrozny, za 245 novy auto 70kw, klima, vepredu elektro okna, kozenej volant.. oproti takovy Fabii junior je ta vybava nahodou slusna. Ty jo na junior Fabku už bych skoro i zapomněl, to byla teprve hrůza, asi to nejhorší, co kdy předvedli Znáš mě, víš čim jezdím, takže si samozřejmě taky nehraju na nějakého haura, ale do základu Rapida bych prostě nešel (i v plné je to pořád dost hrozné auto, ale ono to vzhledem k tomu jak je dělané ani jinak být nemůže). Za těch 250 se dá koupit rozhodně lepší auto, byť nebude úplně nové, ale zase ne tak staré, že už by třeba nebylo v záruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Jen ta konfigurace je děsivá, teď to nemyslím nijak zle vůči tobě, ale fakt by mě zajímalo, kdo taková auta kupuje? Hele, typicky jsou to dvě skupiny. Buď geronti, kterým stačí klima, centrál a velký kufr a nebo to bývají prvořidiči - nejčastěji kluk s čerstvýma papírama, co ho táta nechce nechat zabít ve 20 let staré vraždě tak mu to koupí na firmu bez DPH za dvě kila. No a pak ještě skupina jako já, kteří berou auto jen jako nutný povoz, chtějí spolehlivost, dlouhou záruku, levnou pojistku, levnou údržbu a peníze raději dají do něčeho jiného :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ty si vozis prdel v predvadeckach a socku si dal chudince zene, tak nekecej, ty Skupino :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ty si vozis prdel v predvadeckach a socku si dal chudince zene, tak nekecej, ty Skupino :-) Náhodou, já s manželkou držím basu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Nj, cerny hagusy. Tak do toho bych nesedl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Hele, typicky jsou to dvě skupiny. Buď geronti, kterým stačí klima, centrál a velký kufr a nebo to bývají prvořidiči - nejčastěji kluk s čerstvýma papírama, co ho táta nechce nechat zabít ve 20 let staré vraždě tak mu to koupí na firmu bez DPH za dvě kila. No a pak ještě skupina jako já, kteří berou auto jen jako nutný povoz, chtějí spolehlivost, dlouhou záruku, levnou pojistku, levnou údržbu a peníze raději dají do něčeho jiného :-) Jo to asi dává smysl, díky ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Nj, cerny hagusy. Tak do toho bych nesedl! Černý hagusy jsou známka sebevědomí Třeba jako crocsy, nebo motýlek při casual friday ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Nebo Crocsy pri casual friday Mam cerny hagusy na X5, ani nevim, jaky jiny se davaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Chlapi co ta Scala? Ma nekdo zkusenost? Velikostne bych oproti Octavii problem nemel, jsme dva a treti je v planu, ale jeste ani ne na ceste.. Takze bych pripadne pak za rok zase menil.A nebo neresit Scalu a jit znovu do Octavie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Tak tady to máš teď Octavii Tour 1.5 TSI za nějakých 450.000,- Kč vs. Scala 1.0 TSI 85kW za cca. 400.000,- Kč. Té Octavii budou chyběl LED světla (+20.000,- Kč) a vyhřívání sedadel (+6.500,- Kč) Takže rozdíl nějakých 76.500,- Kč. Asi bych byl spíš pro tu Octavii. Scala je fajn, ale jako levný vůz za 300.000,- Kč - tedy jako nástupce Rapidu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ja to nebudu kupovat, ale operak. Takze porizovaci naklady jsou celkem jedno. Octavia by byla 1.5 tsi style plus, Scala to stejny, ale asi bych se v ramci ceny dostal i na dsg (automat mam radeji) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Tak to bych si vzal raději Scalu s DSG :-) S tou 1.5 TSI to jede moc pěkně. Kdybys byl někde z Pardubicka tak bych ti to mohl půjčit na víkend k vyzkoušení. Mám tu přesně tuto variantu jako předváděcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Tak to bych si vzal raději Scalu s DSG :-) S tou 1.5 TSI to jede moc pěkně. Kdybys byl někde z Pardubicka tak bych ti to mohl půjčit na víkend k vyzkoušení. Mám tu přesně tuto variantu jako předváděcí. Dekuju za nabidku, ale to neklapne.Nicmene, verim, ze to muze byt fajn kombinace, mam ten motor v Octavii ted (kde mi na manualu vadi akorat zbytecne vysoky otacky na sestku)Motoricky mam jasno, to spis mi jde o zbytek toho srovnani - pocit z jizdy, prostornost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 (upraveno) Sorry ak sa uz tato tema tu riesila, ale ja kurva z toho nemozeeeem https://www.porsche.com/international/models/taycan/taycan-models/taycan-turbo/ Za 3-4 roky ked budem menit káru, toto bude smer ktory budem mohutne zvazovat.. Dobra recenzia, sice nie po anglicky.. : Upraveno 8. října 2019 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Podle mě je to auto co pohřbí Teslu (spolu s Audi etron) Ale ten název = Turbo nálepka na elektrickém spotřebiči = to je jak v 80-kách kdy se nálepkyturbo dávali i na vysavače. Sorry ak sa uz tato tema tu riesila, ale ja kurva z toho nemozeeeem https://www.porsche.com/international/models/taycan/taycan-models/taycan-turbo/Za 3-4 roky ked budem menit káru, toto bude smer ktory budem mohutne zvazovat.. Dobra recenzia, sice nie po anglicky.. : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 ... ale ja kurva z toho nemozeeeem Já taky ne, Maťko ... Turbo S na električke? Kokos .. svět je v 3,14či ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Je to šajt. Elektrika je dead end. Ale klidne to tam sypte po milionech ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Já taky ne, Maťko ... Turbo S na električke? Kokos .. svět je v 3,14či ... 330i na 2litr 4valec je tiez 3.14... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Je to šajt. Elektrika je dead end. Ale klidne to tam sypte po milionech ) jebat tu nejaky svetonazor, ide o konkretny kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se