Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Když pominu design, který je subjektivní, tak levnější náhradní díly a příslušenství, širší servisní síť, vyšší zůstatková hodnota ?

Design je samozřejmě subjektivní, já mám Leona vážně rád. Co se týče servisu / dílů, tak mi dražší nepřijdou, ale třeba je to jak s čím. Servisní síť máš určitě pravdu, ale zase to není Alfa, kterou pořádně oservisuje pár lidí. Hodnota mi nějak propadová nepřijde, ale to je taky možná jiné dle verzí, určitě se o tom nebudu hádat :)

V čem vidím rozhodně plus je, že Leony nevidím na každém rohu, což me osobně fakt těší, ale to je samozřejmě další mase lidí úplně šumák.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Na pristi rok budu potrebovat auto...

Vse jsem rozfiltroval a zustanu u koncernu - tedy rodinne auto, vetsi kufr, dostatek mista na nohy, do finalniho rozstrelu mi spadl VW touran a superb. Idealne bych 2-3 let stary auto, idealne benzin (zrejme 1,5)...Limit cca 500.

Mate nekdo zkusenosti s temito auty v tehle motorizaci? Co je z nich lepsi? Pro me je pohodlne vyssi nastupovani do Tourana... diky za postrehy

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám dotaz na všechny místní Porsche jezdce a znalce, má smysl uvažovat nad Caymanem (2006, 3.4, S) nebo raději počkat na pěknou 911 v mém případě (997)?

Z pohledu servisu a nákladů to předpokládám bude stejné. Už nějaký čas se poohlížím po 911, ale nyní mi padl do oka poměrně zachovalý Cayman.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám dotaz na všechny místní Porsche jezdce a znalce, má smysl uvažovat nad Caymanem (2006, 3.4, S) nebo raději počkat na pěknou 911 v mém případě (997)?

Z pohledu servisu a nákladů to předpokládám bude stejné. Už nějaký čas se poohlížím po 911, ale nyní mi padl do oka poměrně zachovalý Cayman.

Z pohledu image a ztráty / růstu hodnoty, je určitě 911 lepší varianta. Z pohledu řidiče už to tak jasné není. Jezdil jsem v obojím a mně osobně se Cayman S řidičsky líbil moc. Možná i o chlup víc, než 911. To auto mi přilo fantasticky vyvážené a v zatáčkách strašně hravé.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...