Lion Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Mě se obecně seaty dobře řídí, naoko jsou hezčí a asi nebudou tolik přitahovat zloděje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Jestli to přitahuje / nepřitahuje zloděje je už dneska jedno. Pojistíš si to s GAP na 5 let a když ti to během té doby někdo ukradne tak jenom dobře ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Když pominu design, který je subjektivní, tak levnější náhradní díly a příslušenství, širší servisní síť, vyšší zůstatková hodnota ?Design je samozřejmě subjektivní, já mám Leona vážně rád. Co se týče servisu / dílů, tak mi dražší nepřijdou, ale třeba je to jak s čím. Servisní síť máš určitě pravdu, ale zase to není Alfa, kterou pořádně oservisuje pár lidí. Hodnota mi nějak propadová nepřijde, ale to je taky možná jiné dle verzí, určitě se o tom nebudu hádat V čem vidím rozhodně plus je, že Leony nevidím na každém rohu, což me osobně fakt těší, ale to je samozřejmě další mase lidí úplně šumák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tvl, jak to dokázali? Já mám staršího a na stejný objem má 74kW... A celejch 63kW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Ja jsem prodaval Hondu Civic Tourer s krasnym atmo benzinem.. uz je u dealera vykoupena.. ale to bych ti na ten najezd doporucil - pokud se ti teda libi a nebudete v tom jezdit 4 dvojmetrovi chlapi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tvl, jak to dokázali? Já mám staršího a na stejný objem má 74kW...emise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) A ja myslel, ze se tam spis nekdo upsal a ono jako vazne 63? Tak to se za par let vratime do casu kdy jsem mel 1.6 feldu s 55kW Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 A ja myslel, ze se tam spis nekdo upsal a ono jako vazne 63? Tak to se za par let vratime do casu kdy jsem mel 1.6 feldu s 55kW ...a kruh se uzavře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Na cesty do Kauflandu na čtvrteční akce je to akorát. To je přesně pro člověka s ročním nájezdem 7k. Pro jsem to sem dával jako možnost. Za 260, no nekup to, když je to tak levný... Jinak budu výhledově pouštět MB E Combi, pokud by byl zájem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 E350? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Škoda MB v kombíku? Díky, asi ne... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Na cesty do Kauflandu na čtvrteční akce je to akorát. To je přesně pro člověka s ročním nájezdem 7k. Pro jsem to sem dával jako možnost. Za 260, no nekup to, když je to tak levný... Jinak budu výhledově pouštět MB E Combi, pokud by byl zájem...Posli detail toho MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2019 Posli detail toho MBJá chci taky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Na pristi rok budu potrebovat auto...Vse jsem rozfiltroval a zustanu u koncernu - tedy rodinne auto, vetsi kufr, dostatek mista na nohy, do finalniho rozstrelu mi spadl VW touran a superb. Idealne bych 2-3 let stary auto, idealne benzin (zrejme 1,5)...Limit cca 500.Mate nekdo zkusenosti s temito auty v tehle motorizaci? Co je z nich lepsi? Pro me je pohodlne vyssi nastupovani do Tourana... diky za postrehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 https://www.tipcars.com/skoda-superb/liftback/nafta/skoda-superb-dsg-1-6-tdi-88-kw-style-plus-59275269.html Vzhledově Superb Funkčnosti Touran, ale za 500-550 se dá pořídit skoro nový Superb v automatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Naftaka nechci, ale diky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 30. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2019 Benzinovy touran za 500..leda kdyz bude mit halogeny a zakladni vybavu...uz hledam kousek s rozumnou vybavu pul roku...s naftou se da najit dovoz z nemecka v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Ahoj, mám dotaz na všechny místní Porsche jezdce a znalce, má smysl uvažovat nad Caymanem (2006, 3.4, S) nebo raději počkat na pěknou 911 v mém případě (997)?Z pohledu servisu a nákladů to předpokládám bude stejné. Už nějaký čas se poohlížím po 911, ale nyní mi padl do oka poměrně zachovalý Cayman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ahoj, mám dotaz na všechny místní Porsche jezdce a znalce, má smysl uvažovat nad Caymanem (2006, 3.4, S) nebo raději počkat na pěknou 911 v mém případě (997)?Z pohledu servisu a nákladů to předpokládám bude stejné. Už nějaký čas se poohlížím po 911, ale nyní mi padl do oka poměrně zachovalý Cayman. Z pohledu image a ztráty / růstu hodnoty, je určitě 911 lepší varianta. Z pohledu řidiče už to tak jasné není. Jezdil jsem v obojím a mně osobně se Cayman S řidičsky líbil moc. Možná i o chlup víc, než 911. To auto mi přilo fantasticky vyvážené a v zatáčkách strašně hravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Privital by som realne skusenosti s G63 AMG,Ak niekto jazdi tento voz... Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se