Petr R Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 A co 320i, 2013. Má to smysl koupit s 140 t km? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Díky moc za rady.takže v podstatě vše ok. primárně tím bude jezdit manželka práce a zpět cca 40-50km za den 90% dálnice v jedné osobě.100kw bude v pohodě popř. stačit a určitě to zvládne i ty 3-4 dovolené za rok v plném obsazení + občasné výlety.Spotřeba je mi jasná, tuším že, v tom automatu to bude jezdit kolem 6-7L. (teď má starou astru 1.6 benzín automat a jezdí za 7-7.5L) takže žádný divoch není.Trochu mě překvapuje ten vnitřní prostor, fakt je to takové "malé"? Čtyři dospělé osoby tam vlezou předpokládám v pohodě? Maly to neni, ale spis pomer vnejsi/vnitrni rozmery nebyl u tehle generace aut od Opelu uplne nejlepsi. 4 dospeli celkem v pohode, parkrat jsem takhle nekam jel na delsi vylet a nikdo si nijak nestezoval. Kufr na vetsinu situaci taky dostacujici. Tu OIII jsem tam dal jen pro porovnani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Včera mě potěšilo zjištění, že u našeho "Yaríska" (čti teple) našeptávač řazení radí řadit okolo 2500 ot./min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 A co je na tom potěšující? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 (upraveno) A co je na tom potěšující? No, že u VW to je o litr méně. Tak mě potěšilo, že v Toyotě mají selský rozum. Už tochápeš? Upraveno 20. února 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 A u vw nejde řadit při 2500 ot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Sorry, asi jsem nebyl pochopen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Ja te naprosto chapu. Mam jakoze "velmi rychlou" skodu (VRS) v biturbu a taky me trapi i ve sport rezimu okolo 2t otacek a to duneni i pres umelej zvuk zezadu je mi neskutecne proti srsti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 No, že u VW to je o litr méně. Tak mě potěšilo, že v Toyotě mají selský rozum. Už tochápeš? Já tedy nechápu, co to má společného s rozumem, sice nevím, co tam máš za motor, ale ta jakási predikce řazení je nastavená na nějakou optimalizaci výkonu vs kroutícího momentu a protože Toyoty mají jinou konstrukci motorů, tak mají malé kroutící momenty a ta křivka průběhu je víc strmá, proto je to optimum v tak vysokejch otáčkách, koncernová auta mají ten průběh plošší a to optimum začíná už u nízkých otáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Ja te naprosto chapu. Mam jakoze "velmi rychlou" skodu (VRS) v biturbu a taky me trapi i ve sport rezimu okolo 2t otacek a to duneni i pres umelej zvuk zezadu je mi neskutecne proti srsti A to "jakože" tedy znamená, že rychlá není? Okolo těch 2t otáček Tě trápí tedy co? Že to řadí, nebo duní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Sorry, asi jsem nebyl pochopen.V pohodě, já to pochopil. Pár stovek km jsem na autech co rádi kdy řadit pojezdil... když jsem to dodržoval spotřeba byla vždy trochu nižší, než při jízdě podle ucha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Dnes na svetlách to bolo Dodge vs Octavia II , ja z daciou som to istil vzadu:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Jojo, na Skodovku to jede. K tem otackam mi prijde, ze se ten motor vylozene trapi. Kolikrat v rezimu normal toci neco nad 1k i do kopce a uplne citim jak mu to nesvedci, tak mu pomuzu padlem. 2k jsou uz v klidu, ale paradoxem je, ze musim mit zapnutej rezim sport, aby ten motor prevodovka tak nepodtacela... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Otáčky = spotřeba = emise, auto je z výroby nastavené pro homologaci (Normal), potom je tam aspoń ta možnost jakéhosi přenastavení, i tak je ten trest za výkon někde v ceně okolo 200 k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Jojo, na Skodovku to jede. K tem otackam mi prijde, ze se ten motor vylozene trapi. Kolikrat v rezimu normal toci neco nad 1k i do kopce a uplne citim jak mu to nesvedci, tak mu pomuzu padlem. 2k jsou uz v klidu, ale paradoxem je, ze musim mit zapnutej rezim sport, aby ten motor prevodovka tak nepodtacela... Takže dunění motoru ti vadí, ale ten šílenej randál z repráků při režimu sport ti nevadí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Jojo, na Skodovku to jede. K tem otackam mi prijde, ze se ten motor vylozene trapi. Kolikrat v rezimu normal toci neco nad 1k i do kopce a uplne citim jak mu to nesvedci, tak mu pomuzu padlem. 2k jsou uz v klidu, ale paradoxem je, ze musim mit zapnutej rezim sport, aby ten motor prevodovka tak nepodtacela...No proto se mi líbí, že Toyota to má normálně ?sesynchronizované? s uchem a nenutí neznabohy řadit pod 2000 ot/min Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Připomíná mi to situaci, když doktor řekne lidem kolik a kdy si mají vzít léků a oni si to hned přeordinujou, protože jim to přijde málo kapiček, pak jim je, v lepším případě, blbě, ale stejně si stojí za svým... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Dnes na svetlách to bolo Dodge vs Octavia II , ja z daciou som to istil vzadu:-D Ahoj, dobre vidim? Taktiež niekto z Levic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Ahoj, dobre vidim? Taktiež niekto z Levic?Ja nie ale obcasne/pravidelne sa objavim v LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Jasne rozumiem, myslel som ze si aj ty domáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se