vintage Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) Já bez manuálu jezdit neumím, jednou jsem to zkoušel a po 2 kilometrech řízení s úlevou předal majiteli :-) Asi bych se to naučil, ale ani nechci, řazení mě prostě baví a nechci o tuto zábavu přijít :-) 330ci je moc pěkný, i když 6tka je hezčí, tak bych si myslím zvyknul. Jen nevím ohledně toho světlýho interiéru, první den bych to zapatal zmrzlinou jak se znám :-) Ale spíš pujdu do té 120i, ve středu si ji jdu projet. Přeci jenom 170 tis a 325 tis je vcelku cenový rozdíl... musel bych si vzít úvěr a to se mi moc nechce :-) Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) Jeden kolega teď do mě hučí ať prý se vykašlu na bmw a jdu do VW GTi. No já nevím designově to není tak hezký a já už se tak nějak vnitřně pro tu jedničku rozhod. Ale přesto se zeptám zda se dá tohle srovnávat se 120i:http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/golf/16876578?goFrom=list Co se jízdních vlastností týče, ten motor je papírově v GTI výkonější... Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 ja miluju ty karovany sedacky, ale 211tkm mi prijde na ten motor uz dost, kor, kdyz si vemes, jak tomu kazdej daval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Ale přesto se zeptám zda se dá tohle srovnávat se 120i:http://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/golf/16876578?goFrom=listNe a navíc ještě těch 211000 km může být lehce podtočený stav, nejezdí každý 7000 ročně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 ted na to cumim, ty vole, za to si koupis E60ku se stejnym najezdem 130i, 2005, 218tkm, 300thttp://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/rada-1/16910655?goFrom=list AutoMoto Chrudim v žádném případě za sebe nemohu doporučit. Pomlouvat je tady nebudu neb to nemám ve zvyku, ale tam už ne-e. Zkušenosti s Volvem pro mne byly více než bohaté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 AutoMoto Chrudim v žádném případě za sebe nemohu doporučit. Pomlouvat je tady nebudu neb to nemám ve zvyku, ale tam už ne-e. Zkušenosti s Volvem pro mne byly více než bohaté. to jako si jezdil do Chrudimi a neuměl si se tu zastavit na kafe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Frostie: Ty vole to bylo v dobách, kdy jsi ještě brázdil mongolské pouště a tam už to bylo trochu z ruky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Frostie: Ty vole to bylo v dobách, kdy jsi ještě brázdil mongolské pouště a tam už to bylo trochu z ruky .a já myslel, že to bylo s tím nedávným Volvem, tak proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Ne-e, rok 2011/12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Ne-e, rok 2011/12.v tom případě nejbližší kavárna v UB, 1100 km severněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 To říkám, toho času jedině Ulaanbaatar nebo Dalanzadgad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 To říkám, toho času jedině Ulaanbaatar nebo Dalanzadgad ...jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Já bez manuálu jezdit neumím, jednou jsem to zkoušel a po 2 kilometrech řízení s úlevou předal majiteli :-) Asi bych se to naučil, ale ani nechci, řazení mě prostě baví a nechci o tuto zábavu přijít :-) 330ci je moc pěkný, i když 6tka je hezčí, tak bych si myslím zvyknul. Jen nevím ohledně toho světlýho interiéru, první den bych to zapatal zmrzlinou jak se znám :-) Ale spíš pujdu do té 120i, ve středu si ji jdu projet. Přeci jenom 170 tis a 325 tis je vcelku cenový rozdíl... musel bych si vzít úvěr a to se mi moc nechce :-) Zvaž taky ten faktor, že 1er je "low-end" u BMW a kvalitou(zejména materiály v interiéru) to není žádná sláva... Já bych se nebál E46/E92 ve variantách s R6, tzn 325i/330i a budeš mít parádní kočár s charakterem a skvělým motorem :-) Ta 120i je taková....nudná :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Už 2 stránky to sleduju a mám k tomu jen to že narozdíl od 6er a třeba E92 apod. cena 130i už moc dolu nepůjde resp. dobrej kousek pod 300 už půjde jen těžko pamatuju když byla cena 130i okolo 250tis a dnes? Nu nejsou a nebudou to auto nemá nástupce a vzhledem k politice BMW které jak řekl jeden redaktor jednoho nejmenovaného časopisu o autech "teď dělá moc dobrá Audi" ani mít nebude. Pokud chceš auto pro zábavu a nechceš prodělat kalhoty což tě u 6er třeba 100% čeká tak je 130i dobrá volba nebude dlouho trvat a bude to vyhledavanej kousek vem si jak cena E46M3 skočila během 2let o 100-250tis a více nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 prodelat gate? vazne myslis, ze 6er bude stat 150? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Ano tak do roka max dvou uz ted sezenes 645i pod 250 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Je fakt, že těch BMW 130 je na trhu pár, zatímco 6tek je mnohonásobně více. Ty ceny za BMW1 jsou fakt drsný, na druhou stranu ta 6tka v odkaze je už pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Pro me napohled totalne jiny auta, nechapu jak se muzeme bavit o tom jestli si ma clovek koupit BMW 1 nebo BMW 6? To je prece uplne jina kategorie, kazdy kdo kupuje auto tak ma snad svoji predstavu o hoooodne uzsi nez aby se mu tam vesly obe tyto auta - jedine ze by to byl nekdo kdo kupuje auto jako investici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Ta 130i mě hlodá v hlavě, děkuji vám pěkně pánové :-)Tento test mě dost nahlodal:http://www.autorevue.cz/bmw-130i-opravdove-bmw-megatest_5 Ta 130tka co sem postoval Sibiř má, ale pro mě jednu velkou nevýhodu a to je stříbrná barva, kerou ačkoli je dle mého tatíka praktická, tak mě se moc nelíbí, taková modrá nebo červená... Kompromis je pro mě stále levnější varianta 120i nebo možná trošku mimo i toto:http://www.aaaauto.cz/cz/vw-golf/carB.html?id=132517385#make=131&model=201&search=Golf+GTi&searched=1 Má nalítáno vcelku málo a ty károvaný sedačky jsou prostě super. BMW 6, 5, ani 3 necchci. Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2016 Přesně tak, investice, to dnes dělá kdekdo, proto ty auta jdou tak nahoru. Jsou lidi co mají "doma" i dvacet aut (stejné je to i s hodinkama). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se