Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

4x4 u služebáku mám jako nutnost a příště to koupím i do našeho rodinného. Ano, je to drahý, ale ta jistota je prostě boží. Navíc teda stačí  mokro a využiješ to s každým rozjezdem. Zrovna u Volva pomáhá mild hybrid s rychlým rozjezdem a o žádné ospalosti nemůže být řeč - to je docela návykové. Jinak nevím co bych poradil jiného - normální auta mizí z trhu. Já zvažoval ještě Teslu 3 LR,  ale ještě s BEV počkám, než to víc vychytaj 🙂

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se minuly tyden zblaznil a objednal si po dlouhem uvazovani Alfu Romeo Gulia.... Ve vyberu jsem mel jeste Volvo S60 B5 AWD a Superba 2,0 4x4 a musim rict ze mne ta Alfa prekvapila jak kvalitou zpracovani, slibenym terminem dodani tak i pomerne priznivou cenotvorbou.... Uvidime co budu rikat za dva roky ale zatim se na ni tesim

Upraveno uživatelem Navazka
Odkaz ke komentáři

1 minute ago, Navazka said:

Ja se minuly tyden zblaznil a objednal si po dlouhem uvazovani Alfu Romeo Gulia.... Ve vyberu jsem mel jeste Volvo S60 B5 AWD a Superba 2,0 4x4 a musim rict ze mne ta Alfa prekvapila jak kvalitou zpracovani, slibenym terminem dodani tak i pomerne priznivou cenotvorbou.... Uvidime co budu rikat za dva roky ale zatim se na ni tesim

Mr. Vaculík Alfu velmi chválil, i kvalitou zpracování (nějaká rozborka po 200k km snad). Jakej motor jsi vzal?

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Navazka napsal:

Uvidime co budu rikat za dva roky ale zatim se na ni tesim

Neboj, tá Alfa je doslova držiak a mimoriadne kvalitne postavené auto, a to nielen „na dnešnú dobu“, ale všeobecne. Budeš spokojný aj po dvoch rokoch, aj po viacerých.

Odkaz ke komentáři

@Dokusan Myslel som to ako celkovo tip na auto. CX-60 mi príde ako zaujímavé auto, a ak tie autá točíš a úplne ťa nezaujíma dlhodobá spoľahlivosť, príde mi to ako taká šoférska obdoba Outbacku s použiteľnejšou motorizáciou. PHEV sa vraj nevydaril (neviem, neskúšal som).

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Dokusan napsal:

To jo, ale šestková Mazda ne

Cx60 v naftě jsem zkoušel, byla fajn, tobe by mohla vyhovovat, melo to zátah, dobry výhled, komfortní podvozek, interiér mňam… Ja ale na tech 70t km/rok vzal tu M6, na dálnici sedím radeji nize…

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, LovecK napsal:

Cx60 v naftě jsem zkoušel, byla fajn, tobe by mohla vyhovovat, melo to zátah, dobry výhled, komfortní podvozek, interiér mňam… Ja ale na tech 70t km/rok vzal tu M6, na dálnici sedím radeji nize…

Jo, já tomu rozumím, jen nějak nemusím SUV kategorii (Def je trochu jinde). 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...