exBURN Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 (upraveno) 4x4 u služebáku mám jako nutnost a příště to koupím i do našeho rodinného. Ano, je to drahý, ale ta jistota je prostě boží. Navíc teda stačí mokro a využiješ to s každým rozjezdem. Zrovna u Volva pomáhá mild hybrid s rychlým rozjezdem a o žádné ospalosti nemůže být řeč - to je docela návykové. Jinak nevím co bych poradil jiného - normální auta mizí z trhu. Já zvažoval ještě Teslu 3 LR, ale ještě s BEV počkám, než to víc vychytaj . Upraveno 15. ledna 2024 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 @exBURN Ta nova Tesla 3 me taky láká, ale jak říkáš, jeste to cely neni uplne dosažený a zejmena pri nizkych teplotach muze byt problém. Nerad bychbse dozil toho,že pojedu na otočku na chalupu a zůstanu tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 (upraveno) Ja se minuly tyden zblaznil a objednal si po dlouhem uvazovani Alfu Romeo Gulia.... Ve vyberu jsem mel jeste Volvo S60 B5 AWD a Superba 2,0 4x4 a musim rict ze mne ta Alfa prekvapila jak kvalitou zpracovani, slibenym terminem dodani tak i pomerne priznivou cenotvorbou.... Uvidime co budu rikat za dva roky ale zatim se na ni tesim Upraveno 15. ledna 2024 uživatelem Navazka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 (upraveno) 1 minute ago, Navazka said: Ja se minuly tyden zblaznil a objednal si po dlouhem uvazovani Alfu Romeo Gulia.... Ve vyberu jsem mel jeste Volvo S60 B5 AWD a Superba 2,0 4x4 a musim rict ze mne ta Alfa prekvapila jak kvalitou zpracovani, slibenym terminem dodani tak i pomerne priznivou cenotvorbou.... Uvidime co budu rikat za dva roky ale zatim se na ni tesim Mr. Vaculík Alfu velmi chválil, i kvalitou zpracování (nějaká rozborka po 200k km snad). Jakej motor jsi vzal? Upraveno 15. ledna 2024 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Ten benzin 2,0 280koni 4x4 -vybava Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Na tu jsem taky koukal někdy v létě, když jsem řešil náhradu za RS3. Byla skladem v modrý barvě. Krásnej povoz! Nakonec jsem vyměk a vzal služebáka . Tak ať dobře slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Ja jdu do sede metly a cervene brzdove kotouce... V idealnim svete bych sel do neceho od Jaguara, ale to by museli mit neco povedeneho v portfoliu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Ta Giulia je taky super. U mě byla nad limitem plus mimo car policy, jinak bych jí taky zvážil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 @Navazka Já sem ji zvažoval už před třemi lety, nakonec sem vzal Defendra. Možná se k té myšlence vrátím. Kdy ti dorazí? Hoď pak nějaké motivační foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 @Dokusan Koncem unora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 před 3 hodinami, Dokusan napsal: @exBURN Absence 4x4 pohonu a ještě dalších pár věcí tu Mazdu taky vždy vyřadí ze seznamu. Byť je mi dlouhodobě sympatická Naftová Mazda CX-60 sa v CZ predáva? Ak teda pripadá dízel do úvahy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Před hodinou, Navazka napsal: Uvidime co budu rikat za dva roky ale zatim se na ni tesim Neboj, tá Alfa je doslova držiak a mimoriadne kvalitne postavené auto, a to nielen „na dnešnú dobu“, ale všeobecne. Budeš spokojný aj po dvoch rokoch, aj po viacerých. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 před 8 minutami, wawrik napsal: Naftová Mazda CX-60 sa v CZ predáva? Ak teda pripadá dízel do úvahy... To jo, ale šestková Mazda ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 @Dokusan Myslel som to ako celkovo tip na auto. CX-60 mi príde ako zaujímavé auto, a ak tie autá točíš a úplne ťa nezaujíma dlhodobá spoľahlivosť, príde mi to ako taká šoférska obdoba Outbacku s použiteľnejšou motorizáciou. PHEV sa vraj nevydaril (neviem, neskúšal som). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 před 2 minutami, Dokusan napsal: To jo, ale šestková Mazda ne Cx60 v naftě jsem zkoušel, byla fajn, tobe by mohla vyhovovat, melo to zátah, dobry výhled, komfortní podvozek, interiér mňam… Ja ale na tech 70t km/rok vzal tu M6, na dálnici sedím radeji nize… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 Mě teda CX-60 přijde tvrdší než bych si představoval. Tak jako 99% SUV. Oproti tomu ta Giulia, S60 nebo Mazda 6 bude příjemnější svezení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 @exBURN S60 Recharge T8 335 kW je fakt pěkný auto. Ale dát ty prachy za auto velikosti oktávky se mi moc dát nechce. (i po slevě je to dost a navíc dost drahej oparák) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 před 26 minutami, LovecK napsal: Cx60 v naftě jsem zkoušel, byla fajn, tobe by mohla vyhovovat, melo to zátah, dobry výhled, komfortní podvozek, interiér mňam… Ja ale na tech 70t km/rok vzal tu M6, na dálnici sedím radeji nize… Jo, já tomu rozumím, jen nějak nemusím SUV kategorii (Def je trochu jinde). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 B5 je o 2 kila levnější a o 350kg lehčí a nemusíš se srát s nabíjením. Větší rozvor jak superb. Vepředu je místa dost, vzadu nejezdím a děti jsou nadšené . Ale větší auta najdeš, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navazka Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2024 před 1 minutou, Dokusan napsal: Jo, já tomu rozumím, jen nějak nemusím SUV kategorii (Def je trochu jinde). Jsem na tom stejne- jsem sedanovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se