memory Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Před hodinou, Pozorovatel napsal: Tak si odpovím sám Tohle by mohlo být ono https://www.vrchyhobbycup.cz/ Tak teď už jenom to auto No autom to neskonci sportova jazda je omnoho drahsi spas ale pekne hobby. Agresivne akceleracie , neskore brzdenie , skory plyn , sem tam kočikovanie zo šmyku , ešte k tomu abrasivny asfalt na okruhu. Mysli na to že realna športova jazda , že to derie celé vozidielko pred očami. Ja na mojom autičku pre radosť dám dole street gumy ( kumho ecsta alebo pirelli p zero) za 4 až 6 dni na okruhu. To máš 8 až 12 hodin na okruhu kým som nevidel dráty na gume + samozrejme asi 3 tisic km nejakych okresiek , podla toho ako teplo bolo vonku to slo dole rychlejsie alebo pomalsie. A meniť a tahat so sebou semislicks sa mi nikdy nechcelo. Textar sada brzdovych platni zje za dve vymeni platni kotuč a jedna sada je za 150 eur to by dalo aj sezonu po okreskach vratane okruhov. A potom je aj kotuč na vymenu za 90 eur ks. Plus práca mechanika. Až som pochopil prinos karbon keramik že sice das v konfiguratore 12 tis eur. Ale mas "naveky" pokoj ak si sviatocny okruhovy jazdec. A keď auto mlátiš chce to aj olej a celkovo dúfať že si nespôsobiš na valcoch borescoring , problemy s prevodovkou , spojkou atď. Je to krásne zažiť , ale omrzí časom keď nemáš peniážkov zo stromu.
Pozorovatel Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Nemám v plánu to jezdit pravidelně. Chtěl bych si to jenom zkusit tak jednou až dvakrát za rok. Je mi jasné, že aby člověk měl nějaké výsledky, tak to chce hodně peněz a sponzorů
memory Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Ja mam vysledky že nula keď je na slovakia ringu alebo hungaroringu volny den tak si zarezervujem jazdy pre verejnost a idem tam na 2 hodiny. A tie dve hodiny to auto derie pred očami.
Pozorovatel Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Na okruhu ano, ale ty závody do vrchu se dělají na normální silnici, která se akorát uzavře pro ten závod.
LovecK Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Asi radši nic… a nebo jo: dej si, pozorovateli, ecce homo a pak přehodnoť tu sentenci výše… proste jedes na hovado do kopce… ja tady vidim rozdil pouze v tom, ze na okruhu je start/cil na jednom miste… trochu me uklidňuje, ze to řešíš hypoteticky a v horizontu 5 let, protože to uz bude v novych autech hovno a starý nechceš, zatím. Kdyby se to změnilo, prosím o info, abych věděl komu uhnout/nebo raději ujet a věř mi, budes s nostalgií a slzou v oku vzpomínat na chronobundus, to je lowcost koníček proti vůni spáleného benzinu 1 1
Peta-Biker Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Já bych raději zase poslechl nářek na elektro a zastávky v práci 1
bluman Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května @Pozorovatel skus mrknut este na autoslalom. Ja som to skusal jednu ci dve sezony niekedy davno, moc tam toho sice nenajazdis, ale myslim na pricuchnutie si k "zavodnemu motorsportu" uplne idelane. A pre ten Yaris ako stvorene
Pozorovatel Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května (upraveno) S tím Yarisem začínám být na vážkách, protože údajně po faceliftu není ta funkce 4x4 tak dobrá, jako u té předchozí. Asi to bylo málo nadimenzované a proto ubrali ze zadku a je to spíš nedotáčivé To BRZ by bylo fajn pro ženu, která jezdí krátké trasy, protože je to čistá atmosféra. No a já kdysi velice rád hrál Need for Speed Underground 2 a tam mi sedí ta Cupra Leon, která je taková street machrovací Se úplně vidím v té teplákovce Adidas s kšiltovkou a pořádným řetězem kolem krku Táhne mi na pade, tak asi krize středního věku? Upraveno 19. května uživatelem Pozorovatel
DavidLC Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Krize středního věku jak vyšitá , ale buď rád, pak je to horší
Pozorovatel Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května (upraveno) Nestraš A tady jedna motoristická Upraveno 19. května uživatelem Pozorovatel 1
memory Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května (upraveno) před 1 hodinou, Pozorovatel napsal: S tím Yarisem začínám být na vážkách, protože údajně po faceliftu není ta funkce 4x4 tak dobrá, jako u té předchozí. Asi to bylo málo nadimenzované a proto ubrali ze zadku a je to spíš nedotáčivé To BRZ by bylo fajn pro ženu, která jezdí krátké trasy, protože je to čistá atmosféra. No a já kdysi velice rád hrál Need for Speed Underground 2 a tam mi sedí ta Cupra Leon, která je taková street machrovací Se úplně vidím v té teplákovce Adidas s kšiltovkou a pořádným řetězem kolem krku Táhne mi na pade, tak asi krize středního věku? Ja som sa extremne zadlzil v 33jke kvôli autu. Z tej splatky vo mne plače malý žid dodnes ale tahám to a tak trocha mi to v mojej brandži aj zlepšilo imidž aj keď je auto z roku 2007 stale si vela neznalých myslí ze mat cayman s je nieco exkluzivne a extremne drahe. Pritom to je voz o cene novej oktávky. Zažil som euforiu , hrdost , osobne spojenie z nfs porsche 2000. Povedal som si ze je to to prave co som chcel teraz mozem jazdit uz aj na dacii. A pred kupou som sa zamyslel. V 50tke ma stastnym nespravi. Takze ak budes stastny ber yaris. Upraveno 19. května uživatelem memory
memory Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května A hlavne sa priznam , na 911 som nemal absolutne budget.
Irwinek Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Kvůli nemožnosti sehnat díly a trošičku i stáří budu Volvo 960 depozitovat a sháním náhradní daily - požadavky : sedan, alespoň 6-ti válec , raději atmo, od 120 kW ( tak asi 10 kg /kW ) RWD, raději manuál než automat a mikroplyš než kůži, ale tady jsem ochoten ustoupit, funkční automatickou klimatizaci - alergie. Při ročním nájezdu cca 15 tis mne spotřeba moc netrápí. Nějaké typy?
Micey Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května (upraveno) Tak vzhledem k pozadavku na zadokolku.. pokud nechces bavo ci medak, nabizi se nejaka amerika typu 300C? Jo pockat, a manual. Mno, tak to se asi bavu moc nevyhnes..:) Upraveno 20. května uživatelem Micey
Irwinek Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května No, po 300C pokukuju, někde asi ustoupit budu muset, jenže tady odpadá ta zábava - ne že bych jezdil bokem, ale .... tohle je prostě přepravník. Byl tady na prodej Lincoln LS - motor z jaga, neamerická zadní náprava, ale už je pryč a ten ze Slovenska taky. Spíš než bávo s medvědem bych to posouval k Jagům, nebo Lexus GS. U těch Jagů je tu ještě taková " podlost " - do XJ se mi špatně nastupuje a S- Type má takovou podivnou auru, i když vzhledově se mi celkem líbí, a dá se sehnat tak, jak bych ho preferoval.
Micey Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května A S-type delali v manualu? Totez Lexus.. tyjo jak nemam bavoraky rad, uplne nevidim jinou cestu:)
Irwinek Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května (upraveno) No, Lexus ne, nebo o tom nevím, ale S-type jo, sice jen V6, dokonce je jeden na prodej i tady, sice 2,5l V6, ale má i mikroplyš, kdyby se mu dala nějaká péče. On byl dokonce i XJ s manuálem a V8. Upraveno 20. května uživatelem Irwinek text
Irwinek Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 15 minutami, Maro napsal: Giulia? Ještě jsou moc drahý, na to, kde bude stát , a mladej moc mladej a horkokrevnej na to, abych mu jí s klidem půjčil
Igicz Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května (upraveno) před 2 hodinami, Irwinek napsal: No, po 300C pokukuju, někde asi ustoupit budu muset, jenže tady odpadá ta zábava - ne že bych jezdil bokem, ale .... tohle je prostě přepravník. Byl tady na prodej Lincoln LS - motor z jaga, neamerická zadní náprava, ale už je pryč a ten ze Slovenska taky. Spíš než bávo s medvědem bych to posouval k Jagům, nebo Lexus GS. U těch Jagů je tu ještě taková " podlost " - do XJ se mi špatně nastupuje a S- Type má takovou podivnou auru, i když vzhledově se mi celkem líbí, a dá se sehnat tak, jak bych ho preferoval. Mrkni po nějakém Cadillacu. ATS, CTS... některé konfigurace splňují požadované. V6, zadokolka, manuál. Určo sportovnější svezení než 300C. Upraveno 20. května uživatelem Igicz 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se