stosi Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Tohle je ovsem jedno z nejbizarnejsich vlaken tady na foru:-) rad se sem vracim kumulovat posty :-)Zahlídnul jsem v přehledu vlákno Jaké PP máte na ruce, a říkal si "sakra, to mě minulo", ale v poslední době jsem tady pár pateků zahlídnul, tak jsem se těšil, že si je prohlídnu na jednom místě... No, Kide, líp bych to nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Jake hodinky mate na ruce v patek, Filipe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Patek Philippe Nautilus Chronograph 5976/1G 40th Anniversary Limited Edition, 1 z 1300 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Hmm, velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Hezky! Nautily jsem dlouho nechapal a uz koukam po klasicke modre verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 To je dokonalost sama. Jen bych oželel ten "výroční nápis" na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ten bych oželel taky. I když jsem 76-tý ročník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Bych jim ten nápis i odpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Já asi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2016 Patek Philippe Nautilus Chronograph 5976/1G 40th Anniversary Limited Edition, 1 z 1300 ks tohle je snovej kousek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leepus Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Krasné - jedním slovem Dokonalost..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Pěkný ta modrá jim fakt sluší. Trochu se obávám, že na mě by byly malý. Kolik máš zápěstí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 U PP se na velikost nehraje..Jsou super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 na kávě s kamarádem. PP Calatrava ref 570 Steel. Ještě neví rok přesně ale je to něco mezi 1942 az 47. Cena šílených 180k USD. zajímavý je, že zlatý sou za 18k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 dokonalej kus! a v uzasnym stavu. hold pateky, nic na pole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 A to je kamarat taky PP gurman, ze si ich aktivne vyhladal v novej dobe, alebo ich len podedil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 A to je kamarat taky PP gurman, ze si ich aktivne vyhladal v novej dobe, alebo ich len podedil?takový jako my tady. pořád kupuje a prodává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 dokonalej kus! a v uzasnym stavu. hold pateky, nic na pole.řekl bych že byly leštěný ale jen proto že vypadají skoro mint až na ty velký drápance na 12. Vzal futra. Je tam stejnej plast jak na primkách tak snad to pujde vyleštit tím návodem ja je tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 takový jako my tady. pořád kupuje a prodává Tak to vsetka cest, 570 s mimostredkou v oceli, to uz si vyzaduje celeho chronmagora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Tak to vsetka cest, 570 s mimostredkou v oceli, to uz si vyzaduje celeho chronmagora tak má i lepší kousky. ref 530, ružový zlato, a jestli si pamatju tak 38mm. ale možná kecám a 36 už nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se