Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

rozbalovacka par excellence. hned bych si koupil druhy:)))

nejuniverzalnejsi hodinky co znam. at slouzej!!!

Jo, díky. Celou cestu domů jsem přemýšlel, jak to pojednat, aby to nezbralo moc času a nebylo to úplně nudný. Takže když jsem přišel domů, scénář už byl v hlavě ;-).

Edit: jo a snad mi modi výjimečně prominou, že sekám příspěvky extra, místo abych to namyslil do jednoho. Ale pro tentokát ...;-), nakonec do prodejní sekce už můžu, tak co.

Upraveno uživatelem warann
  • Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je tam i nějaká ta historická knížka nebo ne ?

Je, dole pod bednou, par fotek s nekolika milniky historie dobyvani kosmu ve vazbe na Omega Moonwatch...

Odesláno

Gratulace! Že jsou skvělé nemá ani cenu opakovat.... vlastně co to plácám, má -> jsou naprosto skvělé !!! :)

Snad se k nim také jednou dopracuji. Ať dělají radost.

Odesláno (upraveno)

Moc gratuluji. Moony mají kouzlo, které Tě začne pohlcovat až když začneš hodinky nosit. Ten nadčasový design, jednoduchost, přehlednost a univerzálnost..... Jsem zvědavý, jak se popasuješ s velikostí pouzdra na svém tenkém zápěstí. IKdyž musím přiznat, že u mě to byly jediné hodinky s 42mm pouzdrem, které mi sedly.

Užívej !!!

P.S.: to nové balení ala "lodní kufr"  pobavilo. ;-)

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

Ako, rozplakal som sa :notworthy:  Krásne nafotené pre nás čakajúcich, aspoň aby sme videli aké to je. Ďakujem za podelenie sa s priebehom toho čarovného momentu :notworthy: A samozrejme gratulujem :)

Odesláno

Moc gratuluji. Moony mají kouzlo, které Tě začne pohlcovat až když začneš hodinky nosit. Ten nadčasový design, jednoduchost, přehlednost a univerzálnost..... Jsem zvědavý, jak se popasuješ s velikostí pouzdra na svém tenkém zápěstí. IKdyž musím přiznat, že u mě to byly jediné hodinky s 42mm pouzdrem, které mi sedly.

Užívej !!!

P.S.: to nové balení ala "lodní kufr"  pobavilo. ;-)

Rovněž díky. Samozřejmě jsem je předtím zkoušel a vychází to. Větší by už být nemohly, ale takto je to OK. Naštěstí mám celkem lovečák, takže to nikde nepřečuhuje. Nakonec nosil jsem i LLD, ale tam už to bylo trochu přes čáru, hlavně díky nožkám. Těším se až vyzkouším to NATO a velcro, ale dnes už to nedám, mám strach, že bych to poškrábal. Jo a taky si musím dát pozor, abych s nima nelezl do sprchy. Poslední dobou suby a expy, tak jsem to neřešil ;-).

Odesláno

Gratuluji!

Mám stejné balení. Poslední dobou se to ve mě mlelo, jestli je nepustit... Ale i díky tvému příspěvku jsem se opět ujistil, že si ještě nějakou chvilku nechám.

Užij si je.

Odesláno

Hm, velká gratulace! Ale ten vnitřní boj synek x hodinky ti nezávidím :-). K moonum směřuji také. Snad se jednou dočkám.

Odesláno

Jo, veeeelká gratulace :clap: . Nádherný orloj - budu muset osušit poslintanou klávesnici :eek:  Jo, Moony jsou moje vysněné hodinky a pevně doufám, že jednou mi také nějaké podobné budou říkat pane... Ale zatím to je spíše zbožné přání a hudba daleké budoucnosti... 

Odesláno

At slouzi, je to nadherna, nadcasova klasika.

Musim se smat, kdyz v kontextu naseho Expo-dealu pises o hodinkach, co jsem chtel puvodne a i by vzal, nebyt velmi neplavaciho wr a mezitim zminujes, zes mel LLD, ktere se mi hodne libi, pricemz ani suby mi nejsou lhostejne, tak cekam, co jeste zminis :)

Moony pro mne maji jedinecne kouzlo v poselstvi, ktere nesou, ze stoji za to usilovat o vyjimecne veci. "Per aspera ad astra", tehdy doslova.

Odesláno

Také se přidávám s gratulací :cheers: Moony jsou hodinky, které se podle mě nikomu nemůžou nelíbit...a pokud zprvu ano, stejně se to časem zlomí a zamiluje se do nich, pro tu jejich auru nebo jak to nazvat... mě dlouho nechávaly v klidu a teď přiznávám, že jsou to moje dream watch a jednou bych je chtěl taky mít...

Tvoje dokumentace rozbalovacího procesu mě bavila a úplně jsem se těšil na odkrytí další vrstvy. Baví mě, že když si člověk koupí fajnový hodinky, dostane je v krabici jako by si koupil pohory velikosti 47,5 a že tam je i spousta těch "věciček okolo" :photo: No závidím ti je, lhát nebudu... užívej je ve zdraví! :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Díky, zatím si užívám. Přes svou velikost - vzhledem k mé ruce - jsou dost pohodlný. Jinak ještě pár info, jak jsem je kupoval, docela story.

Rozhodl jsem se je koupit v Německu. Na Chrono24 jsem přes různé filtry (Německo, nové, nová reference, hesalit a také cena) vytřídil pouhých asi 5 obchodů.

Všechny měly takové to trusted seller, spoustu hvězdiček atd. Nicméně jsem chtěl pro ně zajet osobně a zde nastal trochu problém. Napsal jsem jim dotaz, ale odpověď byla, že mi je pošlou a jaký je poštovný a balný. Čili na můj dotaz, na kolik vyjdou pokud si pro ně zajedu a zaplatím hotově jsem se nic nedozvěděl.

Tak jsem požádal o pomoc fila, kterej se věci ujal a posléze to v jednom krámě domluvil. Byla to ovšem taky akce, neb chtěli vědět moje komplet nacionále a taky stanovili přesný čas vyzvednutí. Zdůrazňuju ne datum, ale i čas.

Když se toto domluvilo a já si zařídil volno, napsali, že hodinky nejsou. Po čase se zase ozvali s tím, že můžu přijet v konkrétní den A nebo B, resp. čas X nebo Y. Po nějaké konverzaci se mi podařilo zajistit termín, kdy mohli nejen oni, ale i já, což bylo včera. Měl jsem dorazit přesně ve dvě. Jelikož jsem nevěděl, jaká bude cesta, vyrazil jsem dřív. Cesta byla OK, takže jsem dorazil už o půl jedné a zjistil, že mají do dvou pauzu. Pak jsem si ale všiml, že je uvnitř poslíček z DHL a tudíž tam někdo je. Takže jsem se i přes pauzu vnutil a za cca 15 minut odcházel s onou taškou, co je vidět na prvé fotce. V rámci objektivity musím říci, že samotný jednání na místě bylo zcela v pohodě a na úrovni, byť kafe mi nenabídli a tah nezkrátili (musel bych čekat do dvou).

Takže ani přes prověřené obchdoníky to nebusí být úplně snadné, zvlášť když zjistíte, že většina z nich ani kamenný obchod prostě nemá.

Jo a pokud jde o obsah balení, tak ještě konečná rekapitulace: bedna v bedně, hodinky na tahu, dva řemeny navíc (NATO a velcro), 4 stěžejky, vystěžejkovač a lupa s logem Omega, těžítko, karty, brožura, návod na výměnu tahů/řemenů a útlá knížečka s fotohistorií moonů. 

Upraveno uživatelem warann

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...