People Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 nove Seastrong Diver 300selita za 1140eur vyber strapovhttp://www.watch-insider.com/news/baselworld-2016-alpina-seastrong-diver-heritage-alpina-seastrong-diver-300-and-alpina-full-black-alpiner-4-manufacture-flyback-chronograph/ Alpina Seastrong Diver Heritageopat sellita 1500eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 vzal bych oboje, ty prvni na tahu a mohli by uz udelat bez toho lesteneho stredu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Já žádný tah nevidím... Nenačítají se mi blbě fotky? Jinak není to špatný, ty druhý jsou téměř jako Londžíny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Štěpka Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Heritage má divně umístěnou datumovku. Trochu mě irituje a nevím, jestli jde jen o zvyk. Taky tu velkou ručičku mohli udělat jednolitou... ta oddělená šipka vypadá všelijak. Alpině fandím, ale tohle se ji moc nevyvedlo. Ještě jeden postřeh - nevím proč, ale nějak jsem si vzpomněl na hodinky Magrette Dual Time :-) mj. mají podobný rozložení ciferníku, jako Heritage. Odesláno z mého GT-I9192 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ta datumka je děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 vypadá to, že je tak na 3/4 na 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Oboje nádhera, ale ta datumovka měla být inverzní, když už teda musí být zrovna na 3/4 4.Potápky jsou pro mě jedny z nejhezčích hodinek. Matná luneta, AR,.. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 To umístění datumovky je fakt tragické. To přímo křičí "Chtěli jsme zachovat index na trojce, ale nechtělo se nám tisknout nový věnec, tak jsme prostě udělali okénko o jednu pozici vedle, ať to vyško, kam to vyšlo." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ad Heritage: No tak ona ta datumka takhle vychází často. Normální datumovej věnec, kde by to pasovalo na trojku a takhle to je, no. Ale zvýrazňovat to rámem okýnka nemuseli. A ty ručky jsou takový nedomrlý, vypadaj jako náhradní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Hezky. ne ze by tam nebyla znat inspirace, ale konecne nevypadaj jako fejk aquatimeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Pominie niekedy vlna heritage a retro, alebo je to trvalý jav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Trvaly, duvody jsou zrejme.Pominie niekedy vlna heritage a retro, alebo je to trvalý jav? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ale já miluju heritage a retro. Vždyť historie značky prodává hodinky zdaleka nejlíp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Trvaly, duvody jsou zrejme. Áno, vymyslieť niečo nové je ťažké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Hlavne ma proste spousta retro hodinek perfektni a nadcasovej design, takze retro design + dnesni technologie a materialy je IMHO super kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Za mě datumka ok, na pečlivě vykalkulovaném " nedbalém" místě. Ale ty zakulacený indexy? Tak ještěže jsem dnes vzal od Petra parádní extreme divery a nemusím kupovat hned další Alpiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Alpina mě příjemně překvapila, jak jsem zatím zklamán z nabídky novinek od Sinnu, tak tady bych si vybral ( u typu Heritage se připojuji k fňukalům :-), nechápu to umístění data, proč to prostě nedají na 3, nebo na 6? ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Ty černobílý heritage jsou super, ale ta datumka to úplně zabíjí, kdo tohle pustil do výroby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 A nereflektuje v tom nějakej dřívější model nebo podobnej model?Asi ano,bohuzel u mne je to tak,ze se me takto osazena datumovka nelibi na zadnych hodinkach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Když je u těch potápek retail cca 1 100 euro, tak to si je snad na Gemnation pak za 300 doláčů koupím :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se