AKUC Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 si neskutočne šikovný, klobúk dole už x-tý krát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Neskutečný tohle vlákno.Máš můj absolutní obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 ...a do pérdele, odhnusování na 1 s *Dobrá práce Jardo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 (upraveno) Mne tady vzdycky padne brada a nemuzu zavrit hubu. Proto sem lezu zasadne az po obede :-D Upraveno 16. října 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Díky chlapáci. Příště si dáme zase nějaké Seiko a pak se hrne něco, co tu ještě určitě nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Seiko 6139-6010 Udělaly se pouze leštěné boky, luneta, tlačítka, korunka, spodní strana bez vybrušování, sklíčko taktéž jen do lesku. Horní broušená strana pouzdra je ještě v dobrém stavu a myslím, že nepotřebovala zásah. Foto před: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Po procedůře: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 dobrá práca ako vždy, už viem kam poslať vintážky keď zoženiem nejaké ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Jsem rad, ze jsi toho nenechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Dík páni, nechal jsem něčeho jiného. Příště budu muset vybrat nějaký humanitárnější obor, to by se myslím k mé činnosti náramně hodilo. No tento kousek mě stál málem kariéru. Při remontu mi korunka s hřídelkou zajela do strojku, ale nějak se nechytla. Nešlo regulovat čas, ani rychlopřeklápět den a datum. Něco jsem načetl se svou lámaná angličtina na zahraničních webech a že prej se to občas stává. Takže nejlépe sundat ručičky a ciferník, nebo můstek pérovníku a patrně i chrononástavbu a teprve z tama domluvit stavěcím pákám. Což bych nechal na někom erudovanějším a sofistikovanějším. Nakonec páky naskočily do správné polohy při manipulací hřídelky dovnitř a ven v kombinaci s lechtáním zajišťovacího kolíčku pinzetou. Jen to jaksi trvalo od 20 do 22:00 h. Ale pak ta úleva když zaznělo: CVAK ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 (upraveno) Nějakou dobu jsem to vlákno neprohlížel, těch několik stránek jsem vypadal asi takto Obrovskej respekt, absolutně nechápu, jak jsi dělal třeba ten tah na Ballech bez toho, aby jsi ho celej rozebral - broušený sředový dílky s leštěnýma hranama. Vlastně tohle nechápu ani u jednoho z těch tahů s uzoučkýma leštěnýma ploškama, kde se ti střídají povrchy. Fakt hluboká poklona... Upraveno 27. října 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Uchvatne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Paráda,to bych chtěl umět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Už jsem tady dlouho nebyl a pořád čučím,jak jsi dobrej Jardo je tě škoda na vysoké.Lidi jako si ty a mají tento dar v rukou,titul nepotřebují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Nějakou dobu jsem to vlákno neprohlížel, těch několik stránek jsem vypadal asi takto Obrovskej respekt, absolutně nechápu, jak jsi dělal třeba ten tah na Ballech bez toho, aby jsi ho celej rozebral - broušený sředový dílky s leštěnýma hranama. Vlastně tohle nechápu ani u jednoho z těch tahů s uzoučkýma leštěnýma ploškama, kde se ti střídají povrchy. Fakt hluboká poklona... No, na rovinu přiznám, že dělat tah na Ballech byla extra pakárna jako vlastně celé hodinky. Dělal jsem ho několik dní max. dvě hodiny v kuse. Na jeden zátah bych to neudělal, protože bych se nervově zhroutil. Mnoho dní před tím než jsem začal hodinky dělat, tak jsem přemýšlel jak..Rozebrat tah je fajn myšlenka, ale nereálná. Takže v úvahu připadalo staré dobré oblepování ze všech stran. Tohle jsem fakt nefotil, protože nálada na to nebyla. Máš pravdu, že tyhle kombinace broušených a malých utopených leštěných částí umístěných kolmo je opruz. Zlatý buzna tah. UchvatneDíky pane. Paráda,to bych chtěl umět ... Neblbni, jsou mnohem lepší věci na světě. Ale díky. Už jsem tady dlouho nebyl a pořád čučím,jak jsi dobrej Jardo je tě škoda na vysoké.Lidi jako si ty a mají tento dar v rukou,titul nepotřebují.Už si brousím zuby na fullgoldy Marceli, škoda je jen dobrých lidí... No a ta vysoká šla k ledu. Ještě to zkusím příští rok a rozhodně něco co by mě víc bavilo. Ale chodím pravidelně do angliny abych byl trošku menší lempl a zvykl si na nějaký studijní režim. Tááák a dnes tu mám cosi jako rádoby leštěnou sponu s vyškvařeným logem Heroic18 a z vnitřní strany Chronomagem. Snad se to nikoho nedotkne. Spona je vyrobena v jednom kuse. Chronomag je z vnitřní strany a myšleno spíš jako pocta. Rozhodně tato záležitost není vyrobena za komerčním účelem. Sám jsem za práci nevzal žádný honorář. Foto před: (první dvě jsou od majitele) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Foto z akce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 A finále: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tak to jsem si sedl vazne na prdel, az mi cabajka vypadla z huby ! RESPECT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Tak to jsem si sedl vazne na prdel, az mi cabajka vypadla z huby ! RESPECT! Dík, dopadlo to dobře. Hloubka a ostrost byla vynikající. Takže to byl relax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Jardo, perfekt prácička klobuk dole pred tebou, radosť pozerať na tie obrázky po tvojom kozmetickom baličku úprav .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se