Jeronimo Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Dnes zase Kachny....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 https://www.youtube.com/watch?v=hG6lv0Kud74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Po 24 dnech čekání...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 .... s takovým připojením to možná bude trvat 25 dní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Konečně po. Fotky většinou pod lampou, bo není čas a pršelo mi za krk. https://www.youtube.com/watch?v=2VE29dteQjI&fbclid=IwAR0cIQ46dI7DfoERYI7RGSCfQstrNX-HiCn3HL-pWL2ys6kQnawSPovD_nI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Už jsem to komentoval na FB, ale nedá mi to, musím Tě pochválit i tady. Super práce!Překvapilo mě, že na svých 37 mm vypadají větší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 To sou ňáký fake news tohleto, to není možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Som si z toho normálne cvrnkol to je neskutočná práca. Určite k tebe pošlem tiež niečo na takéto pre leštenie / pre brúsenie. Len sa obávam toho že potom sa budem báť hodinky nosiť aby sa ten stav po repase nezmenil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Krásná práce chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Nádhera. Díky, že to sem dáváš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 24. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 (upraveno) Díky všem. Upraveno 24. února 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 24. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2020 Kdybych to neviděl na živo, tak bych tomu nevěřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Jsi frajer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Smekám, to je fakt nadherna prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Na všem je vidět, že Tě to nesmírně baví! Dáváš do toho rozum a cit:-) Klobouk dolů!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Díky těmhle fotkám nechávám manželku v klidu ty GSa nosit. Vím, že v nejhorším to půjde dát do kupy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Díky, pánové. Teď jsem tady měl titan. Z takového materiálu jsem dělal: Seika, Citizeny, Certiny a Bally. Titan jako trochu problematický materiál se na každých hodinkách při broušení/leštění choval jinak. Upraveno 4. března 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Po akci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 Díky.PROII je vyloženě odpočinková záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se