exBURN Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Ukulele jsem si koupil, naučil se pár písniček a vysral se na to, páč cokoliv co na to zahraju, zní na kytaře 100x lépe snad jen krom somewhere over the rainbow, ale to taky časem omrzí :-D JInak jsem se asi zamiloval do novinky od FURCHA:https://furchguitars.com/cs/nastroje/blue-series/blue-sa/ To Zebrano je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 (upraveno) zepredu vypada jo muj cca 20 let starej, ale jinak je to vazne pekny Upraveno 12. března 2019 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Mě fascinuje od Furcha skládací kytara Little Jane, mám staré jumbo, ale už je na mě moc těžké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Tak toho bych se bal a ty prachy za to nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Tak, a uz je na ceste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Jaké bereš ukulele? Taky to řeším..Hele jenom todle:https://www.cmias.cz/eshop-ukulele-koncertni-kalani-kal420ck.htmlLíbilo se mně, jaký má dřevo. Akorát mě sere, že neumím zpívat.Na trubku sem se vysral, prodavač mě vod začátečnický trumpety za bůra zrazoval a stejně teďka nemám kde dout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Pěkné ukulele, ale budeš se muset naučit nové akordy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Pěkné ukulele, ale budeš se muset naučit nové akordy.Nojo, to budu mít v hlavě ještě větší bordel ale třeba se tak člověk vyhne Altzhamroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Poraďte mně někdo - docela brutálně mně v oktávě neladí áčko. Kámen už mám úplně vzadu a furt je to na oktávě vejš. Měnil sem teda vořech - může to bejt tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Mne napada vadna struna, pokud jsi daval novou sadu. Nedavno se mi stalo neco podobnyho u Elixiru, i kdyz zdaleka ne takovej extrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Může to být tím vořechem - o kolik ti to neladí? Nemačkáš to moc silně a nebo nemáš vysoko dohmat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Může to být tím vořechem - o kolik ti to neladí? Nemačkáš to moc silně a nebo nemáš vysoko dohmat?Nejspíš to bude ten vořech. Dohmat nízko a nemačkám. Je to o dost - tři čárky na ladičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Tak už sem to vyřešil, místo 54-42-32-18.8-14-10.5 sem tam dal klasický desítky a s tím sem to doladil v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 Asi moc tlusty basovy struny a neskocili do zlabku v orechu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2019 můžete doporučit kapodastr, dcera to chce na španělu, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 A je doma, krk je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Hezka dvojka, gratulace!O tehle Ibanezce co mas, jsem vzdycky cetl spoustu chvaly, ale nikdy se mi do ruky nedostala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 Hele, jak to je s preprazcovanim javorovyho krku - nekde sem cet, ze se to nerado dela..? Ja ze svejch trech kytar Stratak - PRS - Cort mam nejradejc krk toho Corta javora ale je uz trosku vymletej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 13. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2019 (upraveno) Kolikrat si nechaval prebrusovat prazce? Preprazcovani je fakt krajni reseni, jak moc jsou ty prazce jety? Hod sem foto. Ad. javor/eben/palisandr- tim vyndanim prazcu se vzdycky vystipou kousky hmatniku kolem tech zobacku co jsou na prazcovym drate a diky kterym tam prazce drzi. U ebenu/palisandru se to pak vetsinou resi mixem vterinovyho lepidla s drevenym prachem, kterym se to vyzpravi a po prebrouseni hmatniku to pak neni vpodstate videt.U javorovyho hmaniku to asi videt bude, plus je drtiva vetsina javorovych hmatniku lakovana, coz je dalsi problem. Upraveno 14. března 2019 uživatelem OndraPod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se