Přejít na obsah

Povolit/nepovolit komentáře v prodejích?

Návštěvník

Prodejní sekce  

162 hlasů

1. 1. Povolili byste komentáře v prodejních vláknech?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Osvětový války, dobro pro budouci členy, ochrana neznámých a nováčků , budoucnost lidstva, Tvl. radši se starej sám o sebe. Tyhle ochranářsky kecy ve jménu dobra za jine miluju.

Měnil hlasování na NE. Presne tyhle kecy v prodejních vláknech nechci.

Tak pozor,  já jsem tu napsal svůj názor a to slušně. Vždy tu píši slušně, nevidím důvod proč tu na mě utočíš. Jestli máš problém, vylej si ha na někom jiném.

Pokud se do ankety nesmí psát nechápu její smysl. 

A tímto pro mě toto vlákno končí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 402
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Já už jsem se k tomu nechtěl vyjadřovat, mám i odhlasováno, ale napadla mě ještě jedna modelová situace: občas se stejný nebo velmi podobný model hodinek v prodejní sekci objeví hned v několika kusech. Prostě smůla, náhoda. A inzeráty si pochopitelně konkurují. V současnosti si zájemci vyberou prostě podle stavu, ceny, referencí prodejce nebo výhodnosti lokace. Jakmile by se zcela otevřela diskuze, vznikne nástroj pro neférové a účelové snižování atraktivity konkurenčního inzerátu. Nejméně půlku z vás v občanském životě živí obchod, tak určitě víte, že se používají všechny možnosti, které nejsou zakázané. Pokud se napíše několik šikovných komentů, které jen v náznaku něco zpochybní..

Neprodávají tu jen kšeftaři, většinu prodejů tu realizují pacienti, kteří se zamilovali do jiných hodinek a shánějí střelivo. Často jde o čas. Štvalo by mě, kdyby mi moje vysněné hodinky utekly o pár dnů nebo hodin jen proto, že mi někdo píše neopodstatn?ná podezření do inzerátu a já je musím vyvracet. Zároveň abych byl během prodeje permanentně připojen na síti, abych na podobné věci mohl hned reagovat. Nedejbože že bych nebyl den u počítače, to by člověk taky mohl po víkendu přijít a zjistit, že byl obvin?n a odsouzen hlasem lidu dřív, než k tomu měl možnost se vyjádřit :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Tak pozor,  já jsem tu napsal svůj názor a to slušně. Vždy tu píši slušně, nevidím důvod proč tu na mě utočíš. Jestli máš problém, vylej si ha na někom jiném.

Pokud se do ankety nesmí psát nechápu její smysl. 

A tímto pro mě toto vlákno končí.

1.)....nevidím důvod proč tu na mě utočíš....   Neútočím, vyjadřuji svůj osobní názor, že lidi (v tomto případě Ty),  kteří své jednání, v tomto případě příspěvky do prodejního vlákna obhajují ochranou a dobrem pro nováčky, nemusím. A s tím souvisí mé osobní doporučení, nechat to na nich a starat se radši o svoje.

2.) ...Jestli máš problém, v......   Problém nemám , ale nemám rád tvůj osvětový a ochranářský přístup, i když o něj nikdo nežádá, proto můj koment byl Tobě, proč bych se "vyléval" jak píšeš na někom jiném.

3) ....Pokud se do ankety nesmí psá......Proč by se do ankety nesmělo psát? Jen jsem vyjádřil svůj názor vůči tvému konání a postoji, tak nebuď ukřivděný.  

Odkaz ke komentáři

trebas tady sme diskuzi nechali http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94764-mazda-mx-5/ snad uz to bude k dotazum stacit a nebude se to dal UPovat

Teď se tam objevil komentář: "Jelikož je to v prodeji pořád na prvním místě v prodeji tak to snad nebude zbytečný UP, ale přesně o tomhle teď přemýšlím a vypadá hezky, Škoda že teď nedám dohromady keše :-(" Přesně kvůli podobným kecům jsem hlasoval proti komentářům ve vlákně: Do prkýnka koho to zajímá zda konópek má prachy nebo ne.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Teď se tam objevil komentář: "Jelikož je to v prodeji pořád na prvním místě v prodeji tak to snad nebude zbytečný UP, ale přesně o tomhle teď přemýšlím a vypadá hezky, Škoda že teď nedám dohromady keše :-(" Přesně kvůli podobným kecům jsem hlasoval proti komentářům ve vlákně: Do prkýnka koho to zajímá zda konópek má prachy nebo ne.

Jj. Presne . Z prodejních vláken se stanou vlákna diskusní. Na druhé , třetí straně už nikdo nebude vědět že se vlastně něco prodává.

Odkaz ke komentáři

Teď se tam objevil komentář: "Jelikož je to v prodeji pořád na prvním místě v prodeji tak to snad nebude zbytečný UP, ale přesně o tomhle teď přemýšlím a vypadá hezky, Škoda že teď nedám dohromady keše :-(" Přesně kvůli podobným kecům jsem hlasoval proti komentářům ve vlákně: Do prkýnka koho to zajímá zda konópek má prachy nebo ne.

Je pravdou ze opravdu nikoho nezajima jestli ma nebo nema nekdo  penize na koupi ale treba prave u inzeratu prodam Mazdu cena nenapsana ani km to take neni dobre nic mene hlasoval jsem pro ano ale cim vice ctu argumenty protistrany tak jsem na vazkach .

Odkaz ke komentáři

Neviděl bych to tak černě, ale pokud nebyl smazán ten inzerát hned na začátku pro nedodržení pravidel (cena), tak ten poslední žvást, co na něj poukázal lucid, měl moderátor smazat.

No jo, to by ale nedělali nic jinýho. Byl jsem původně pro volnou diskuzi v inzerci, ale je to fakt špatně..

Odkaz ke komentáři

Tahle debata se rozjela, aniž by kdo z nás, co u toho byl, kouknul do pravidel (jak příkladné, že). Pak přišel Sibiř s tím, že jsme jantarové (nebo jak to psal, hledat to nebudu) a poukázal na pravidla. Takže: V pravidlech je to nastaveno. Tahle debata je už vo ničem. Když se nebudeme chovat slušně a podle pravidel, bude to stát za prd. A když sem tam někdo ujede a modi ho náhodou nesmáznou, tak se snad nic tak uplně katastrofálního nestane, každej dělá chyby i modi si mužou nevšimnout snad ne. A nepředpokládám, že by se hned začaly objevovat mraky zaplevelenejch inzerátů, vzhledem k úrovni zdejšího osazenstva a nerad bych se mýlil.

Odkaz ke komentáři

ted sem dosel ke komplu, sloucil sem mu to, mam nejakou dobrou naladu. presne tak by vypadaly nektery inzeraty. normalne bych to nesloucil, ale vse smazal, napsal mu, ze se ma naucit psat inzeraty a pokud chce doplnovat nejaky info, at tak ucini za pet dni, nebo mu to mazu a muze znova vystavit az za pet dni.

Odkaz ke komentáři

Pomalu zapomínám proč tu ta debata vlastně vznikla. Aha, jeden kolega co ucukl v poslední chvíli a druhej co nechtěl kápnout božskou. Oba případy vyřešeny. A myslím, že velmi zdárně jak ze strany módů tak i místního osazenstva. Jinak se dá říci, že vše funguje jak má. Ve volné diskusi přímo ve vláknech nikdo nedokáže zabránit infantilním příspěvkům. K dokonalosti současného stavu bych dal možnost upnout inzerci pouze zakladateli vlákna, aby ho žádná zpráva typu sz beru neupnula. I nadále bych nechal pravidla v platnosti jak jsou, ve vážných případech modi diskusi povolí.

Zamyslel bych se nad počtem povolené inzerce u soukromých prodejů.

Odkaz ke komentáři

a jinak, k ty mazde, tohle je presne ten typ inzeratu, kdy to zadavatel odflakne a pak se to bude furt UPovat, jak bude postupne pridavat dalsi a dalsi info. kdyby nebyl jantar, napise to jako clovek, tzn objem, km, PS, baujahr, vybava, stav, zavady, cena. 

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...