Roman-ZA Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 litrov coho? vody? slivovice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Dnes to na mě vykouklo na Seznamu, třeba to někoho bude zajímat. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/stare-primky-dnes-maji-cenu-i-stovky-tisic-korun-62384?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-homeVyrobí 700 hodinek za rok? To je tady terno:) z čeho proboha žijí? Pokud vyrobí dvoje hodinky za den a ty prodají za 100000kč tak to dělá při 250 pracovních dnech 25M. Pokud bych uvažoval čistě jen o mzdách tak to vychází při 30 zaměstnancích 3000kč na den. To nepočítám energie, amortizaci strojů, spotřeba nástrojů, reklama atd. Pokud je někdo nedotuje, tak mi toto perpetum mobile uniká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) jsem to sledoval v TV včera zvečera, no že by mi pan Kozel uchvátil to říci nelze, ale bylo to velmi hezké a způsobné interview. Nikdo se tam nehádal ani nikdo nikomu neskákal do řeči a nepokládal nevhodné otázky ani nevhodná slovíčka. Nikdo tam nečmajz pero ani nechtěl dotace z brusele. A zejména bylo hezké pracoviště na potisk ciferníku, . Firma M+W, kde předtím ten Kozel působil, o hodinkách není, ale mohla by ta Hodková vzít na podobné otázky do studia Seznamu primkaře z MPM, aby slovo dostala i druhá strana mince s názvem Prim. Ovšem nejvíc se mi líbilo doznání pana ředitele Kozla, že Elton vyváží do Japonska a budou chtít podchytit trh v Číně a budou k tomu potřebovat zástupce, servisní zázemí atd. Roční výroba je sice na čínské poměry skoro zanedbatelná, ale to ani nevadí, to je slovo manažera. Tak jen do toho. Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 na to, že to byl klasický PR rozhovor mohl být pan ředitel trochu víc připravenýkdyž neumí mluvit před kamerou, nemá tam lézt a má tam poslat tiskového mluvčího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Nic z toho nebude, úpadek Eltonu zjevně nezachrání ani Strnad, co do toho pumpuje prachy. Uplácají ročně pár stovek kusů, něco vydojí na státní správě a fanoušcích dávno zašlé značky a tím to končí. A pan ředitel se zase odporoučí jinam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 dalsi pocit za 85 tacov made my day https://www.prim.cz/cz/rodina/pavouk/?fbclid=IwAR0ds1lhI_uuyLzadJ1Y4TCkAFPdbeJCqjRizkZvT0TAXkVvyHxRxzOnkCQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2018 No... To je nářez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) tak mi jen přišlo na um, kolik lidí od Ježíška asi dostalo primky pravé a kolik lidí primky levé..., myšleno na celou populaci, mimo chronomagu. Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huz46212 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Které jsou pravé a které levé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Které jsou pravé a které levé? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Které jsou pravé a které levé?Tak záleží na které ruce se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Hodí se na to tahle písnička: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Tak záleží na které ruce se nosí.prave sa nosia na pravej ruke a lave na lavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Ten Elton je vážně bez šance. Bude se vozit na vykopávkách až do skonání věků. Kdo dnes bude nosit pavouka, a za osmdesát, tvl . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 tak to by si sa cudoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Tak mne se tedy pavouky moc líbí. Osobně bych je nosil i za 85 tis. A jsem přesvědčen o tom ze těch lidi bude rozhodne víc. Co jim nevadí cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Dřív bych asi vedl zapálenou diskuzi o tom, jak je ten pravý Prim pravý, a jak moc ten levý je levý. Když tak ale v posledních měsících sleduji aktivity obou, napadá mne něco mírně jiného, filmového: Blbý a blbější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Ja beru jako "prave" Primky do roku 1989.Zbytek me nezajima..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 tak to by si sa cudovalTak vzhledem k tomu, že už nevědí, kdo by tu fabriku zachránil, a pokračuje se vesele dál stejným směrem, tak si nemyslím, že tohleto způsobí nějaký zvrat sestupného trendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 tak ta muzika je super, nejen k těm hodinkám Prim P/L, hezky Karlos, , Jasná páka , - ať tak či tak, všechno je naopak. Dost dobrý, pokud jde tedy o tu populaci tak bych to viděl na velký nepoměr. Kupní síla běžné české rodiny určitě není nic moc, Rolex z toho nekouká a Elton zřejmě taky ne. Hezký den, no flame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se