Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já vlastně nevím. Našel jsem takovej lísteček, že 24.2. a nevím, jestli je to od nich. Baba slibovala, že zavolá...

Jo měl jsem to stejně 24. tam nakráčej a vem hned nákupko. Musíš víc přemlouvat každej je přesvědčitelnej. 

Odesláno

Jestli je to 24.2. měsíc od žádosti, tak bych si tam už klidně zavolal. Může být, že to už mají. Já to měl, protekčně, za devět dní, ale běžné je vydání za dva týdny (Plzeň). Praha je prý na dlouho, co jsem slyšel, ale HK by mohl být lepší.

Odesláno

chlapci, poraďte prosim kde se dá v klidu zapraskat Praha a okolí nejlépe směr MB chodím na Suchdol a Cestlice které mam přes celou Prahu :-(

Není to sice úplně směr na MB ale můžeš zkusit střelnici v Květnici

Odesláno

V podhůří Orlických hor se ochladilo a tak jsem nasadil neoprenový motocyklový ledviňáček. To mi lehce zkomplikovalo nošení Ruger LCP, vlastně ani ne, ale zastesklo se mi po jiném mazlíkovi a protože jsem dnes vzhledem k plánovaným činnostem vyhlásil nejnižší, první stupeň osobního ohrožení, je dnešním bodyquardem kapesní NAA v ráži .22 WMA...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

V podhůří Orlických hor se ochladilo a tak jsem nasadil neoprenový motocyklový ledviňáček. To mi lehce zkomplikovalo nošení Ruger LCP, vlastně ani ne, ale zastesklo se mi po jiném mazlíkovi a protože jsem dnes vzhledem k plánovaným činnostem vyhlásil nejnižší, první stupeň osobního ohrožení, je dnešním bodyquardem kapesní NAA v ráži .22 WMA...

Hezky :-)

Odesláno

Hezky :-)

Díky, je to až moc nenápadné, občas si sahám na kapsu, jestli tam ještě vůbec je, pochopitelně zbytečně, tenhle způsob mám dlouhodobě ověřený...:-).

Odesláno

chlapci, poraďte prosim kde se dá v klidu zapraskat Praha a okolí nejlépe směr MB chodím na Suchdol a Cestlice které mam přes celou Prahu :-(

A co Avim  na Sokolovské?

Odesláno

Ivánek je prostě kocór! 

Odesláno

Ivánek je prostě kocór! 

No nevím Cyrdo, břicho je to vypouklé vlevo :-), kanónek je v levé kapse, rukojetí dopředu i když skryté pouzdro je dělané na pravostranné nošení, v pravé kapse ale nosím věci, které se mi přes revolver blbě vyndávají. Když to nosím v jiných, starých riflích, tak v pravé malé kapsičce takto (omlouvám se za rozpatlanou fotku):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jo, pojistka proti vypadnutí z pouzdra, ne kvůli nechtěnému výstřelu, to je v pohodě. S pouzdrem v kalhotách nebo za opaskem není problém a asi by nebyl i bez gumičky, ale jsem klidnější. Každou chvíli sahám pro něco do kapsy, ta je volnější, tak abych si NAA nepovytáhnul. Ale když ho tahám, jde to stejně jako když je pouzdro v kalhotách. Kdybyste věděli, kolik pokusů ta optimalizace trvala...:-).   

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...