CEGY Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Sobotka zůstává, Bureš ven. Vajco si to rozmyslel https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/sachmat-sobotka-svolal-mimoradny-brifink-30998?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp
Tomas_2002 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Tak oprava, Chovenec ven, Sobotka dovnitř Trochu mi to připomíná toho Ivana jak se hádal s chaloupkou na nožce
vitvarak Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Mám takový amatérský dotaz: Je Glock jediná zbraň s úderníkem, kde je před natažením spousť v jiné (zadní) poloze, než po natažení? Nikdy jsem totiž neviděl vyfocený třeba KAHR či SIG P320 s jinou polohou spouště, než je ta defaultní (tj. že zbraň vypadá jako natažený Glock).
straspol Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Sobotka zůstává, Bureš ven. Vajco si to rozmyslel https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/sachmat-sobotka-svolal-mimoradny-brifink-30998?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hpTo je vážně tragéd
ggrand Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 vitvarak : Ještě jednou a česky prosím
vitvarak Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 ggrand: Já tak dlouho a zodpovědně vymýšlím, jak se řekně správně česky striker fired pistol, pak zkusím neobratné "zbraň s úderníkem" a Ty mi napíšeš tohle?
Xenomorfus Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 Kolega mel asi na mysli, zda existuje jeste dalsi model pistole se skrytym / bez vnejsiho kohoutu (krome zmineneho Glocka), kde je opticky dle polohy spouste rozeznat, zda je zbran natazena, ci nikoliv...(aspon tedy ja tak ten dotaz chapu)
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 vitvarak : Ještě jednou a česky prosím Pochopil sem to i ja tak co tady machrujes.
Conrad Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Chovanec je kreten viz jeho hodnocení zásahu naprosto neschopné policie v Brodě :Jedna perlička z citátuGIBS posuzovala zásah policistů a přiměřenost postupu jejich velitelů. Zásah hlídek byl správný. ?Drobné pochybení shledává například v tom, že jeden z velitelů nebyl vhodně označen vestou s nápisem ?Velitel zásahu?.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policiste-zasahujici-v-uherskem-brodu-se-nedopustili-trestneho-cinu-120-/krimi.aspx?c=A150828_133907_domaci_fer Upraveno 5. května 2017 uživatelem Conrad
ggrand Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Pochopil sem to i ja tak co tady machrujes.Nemachruju, jen jsem nepochopil dotaz.vitvarak:Ne, třeba CZ P10C to má taky tak a moje oblíbené XDS taktéž. Mám pocit, že většina pistolí, co mají plně předepjatý úderník vrací spoušť. Upraveno 5. května 2017 uživatelem ggrand
vitvarak Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 To jsem potřeboval vědět, díky. Já jsem teď koukal na KAHR a ten když je nataženej, tak cvakne (odpálí) a když je nenataženej, tak ne, ale délka chodu spoušťe je v obou případech stejná.
Jeremy Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Sem si drobet udělal radost k narozeninám :-)
gandalf Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 Z časopisu Myslivost http://www.myslivost.cz/Casopis-Myslivost/Myslivost/2017/Kveten-2017/Ustavni-pravo-na-zbran-proplulo-snemovnou-do-druhe
matous Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Jeremy: krasny kousek, na kolik ran je ten zasobnik? Sent from my iPhone using Tapatalk
Jeremy Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Jeremy: krasny kousek, na kolik ran je ten zasobnik? Sent from my iPhone using Tapatalk60 magpul. EU friendly.
saida Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Pánové nějaká osobní zkušenost ,popřípadě slušná recenze v češtině na HS-9.Nenacházím . Díky
lazy Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Supr, taky na ni koukám, jen nevím, zda Shadow 2 nebo Shadow Orange. Cenový rozdíl je nepodstatný, ale protože je furt dražší ten starší pomeranč, tak nevím. V ruce jsem měl pouze tu Shadow 2. Může tu někdo napsat něco Shadow 2 vs. Shadow Orange?
straspol Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 (upraveno) Konečně :-) vrátila se mi pistolka z amnestie. Škoda že z toho zůstává taková zvláštní pachuť... uvěřil jsem, dal ji na papíry, a pak nás v EU zase hodili přes palubu... Upraveno 10. května 2017 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se