Tittus Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 To jo a ten lejzr mi tak prosvítí okolí, že cíl uvidím na dvacet metrů. :-) A ani nebudu muset vystrkovat hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendy Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 To zapnutí při tasení je umožněno magnetem v pouzdře,aspoň tak to psali na nějakém americkém fóru.Mám dojem že se bavili právě o Viridianu,celkem to dává smysl,asi by stačilo malinké jazýčkové relé v těle světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Moje nova lampicka 1200lm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Mě se tedy moc líbí toto: https://www.lasermax.com/products/guide-rod-lasers/lms-g43 Tím, že to nezvětšuje tloušťku zbraně ani rukojeti.... Akorát poštou mi to asi nepošlou :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Moje nova lampicka 1200lm Pěkná hračka. Hezky to na ní sedí.Můžeš udělat večer pokus? Až bude tma tak zkus v postoji jak by jsi normálně postupoval tmavou místností posvítit z blízka na bílou stěnu. Něco podobného jsme řešili před pár lety. Taky nějaký mnohaset lumenový baterky s bílým světlem a při testování na polygonu, kde byla fakt tma při postupu "nasvítím, zhasnu, jdu dál, posvítím..." při reakci na zvuk a posvícení na bílou stěnu to byla docela pecka do očí. Nakonec to bylo o nošení baterky v ruce v lehkém sklonu směrem k podlaze. Fakt to bylo nepříjemný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Dneska jsem byl na oddělení zbraní na Praze 4 a kromě čtyř uniforem tam nebyla ani noha. Za deset minut jsem byl venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Zkousel jsem, prijemny to neni ale da se, mozna jste meli jeste nejake silnejsi baterky, nebo citlivejsi oci .Pěkná hračka. Hezky to na ní sedí.Můžeš udělat večer pokus? Až bude tma tak zkus v postoji jak by jsi normálně postupoval tmavou místností posvítit z blízka na bílou stěnu. Něco podobného jsme řešili před pár lety. Taky nějaký mnohaset lumenový baterky s bílým světlem a při testování na polygonu, kde byla fakt tma při postupu "nasvítím, zhasnu, jdu dál, posvítím..." při reakci na zvuk a posvícení na bílou stěnu to byla docela pecka do očí. Nakonec to bylo o nošení baterky v ruce v lehkém sklonu směrem k podlaze. Fakt to bylo nepříjemný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Na tom polygonu byla místy fakt tma. Bylo to hnusný Ale máš to pěkný. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Jo pekne sedi a zpracovani perfektni, kvalitni lampa, doporucuju A dik!Na tom polygonu byla místy fakt tma. Bylo to hnusný Ale máš to pěkný.Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 http://www.lidovky.cz/komisari-maji-mensi-moc-u-zkousek-novela-prinesla-jasnejsi-podminky-jejich-splneni-get-/zpravy-domov.aspx?c=A170804_131619_ln_domov_ele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Česko dnes podalo k Soudnímu dvoru EU žalobu na evropskou směrnici o zbraních. Země požaduje zneplatnění směrnice a se žalobou podala také návrh na odklad účinnosti směrnice, kterou by měly členské státy EU zavést do svých právních řádů nejpozději do poloviny září 2018. ČTK o tom informovalo ministerstvo vnitra, které žalobu vypracovalo společně s ministerstvem zahraničí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Huráááá!!!!! Fakt jsem si myslel že to spadne tiše pod stůl. To je dobře- bojovat je třeba !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ono je to spíše jen gesto - shodí to ze stolu. Tu správnou chvíli na "stopku" Česká republika promeškala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Spíše jen zvědavost, ale v tom videu s Chuckem vedle ve vlákně Humor, má Chuck na té flintě dvě spoustě a u téhle jednohlavňové opakovací zbraně mi to moc smysl nedává, to se jako musejí spouštět oba naráz?, nějaká "pojistka" ? Když tak sry za blbej dotaz. Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Papaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Může to být štechr /napínáček/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Myslím že Chuck Norris dokáže vystřelit dvakrát za sebou i z jednoranné ládovačky. Ale co jsem o něm slyšel, asi by na to ani dvě spouště nepotřeboval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ono je to spíše jen gesto - shodí to ze stolu. Tu správnou chvíli na "stopku" Česká republika promeškala.Asi to tak bude- ale je to signál pro všechny. A pokud to shodí ze stolu, i to bude jasný signál, že to s malými zeměmi myslí stejně jako ve třicátých letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) A je to tady:Praha - Pokud by Česko muselo přijmout směrnici EU o zbraních, tak se to nestihne do září 2018, kdy vyprší lhůta pro zavedení normy do českého právního řádu. Zavedení směrnice si vyžádá změny nebo vytvoření nových zákonů, které by mohly platit nejdříve v polovině roku 2019. Vyplývá to z analýzy, kterou vypracovalo ministerstvo vnitra a nyní ji poslalo do meziresortního připomínkového řízení. ČTK má dokument k dispozici. Vláda by o analýze mohla jednat v září. Více než 150 stránkový dokument se zabývá tím, co se bude muset udělat, kdyby Česko muselo přijmout směrnici, proti které podalo žalobu k Soudnímu dvoru EU.Zdroj: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cr-chysta-zakony-pro-pripad-zavedeni-smernice-eu-o-zbranich/1515031 Kdo odmítne jít na východní frontu, nebo umí rusky, tak bude mít smůlu.edit.: doplnění Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Může to být štechr /napínáček/.Urcite.Vetsina loveckych kulovnic ma napinacek. A vetsina lepsich vyrobcu jej nabizi jako volitelne "vylepseni". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Simvás, úplně nevim, jestli někdo poradí.. ale jedu teď do USA a tak mě napadlo, že tam mrknu po nějakym laseru, když už se teda může. Nenapadlo mě, že by měl bejt s dovozem nějakej problém, ale tady - http://forum.mujglock.com/laser-t338-80.html píší cosi o "ITAR", licenci, stodolarový hranici a tak. Než mi naběhne účet na tom fóru, zeptám se tady - ví někdo jak to je, případně kde se zeptat? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se