Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

To zapnutí při tasení je umožněno magnetem v pouzdře,aspoň tak to psali na nějakém americkém fóru.Mám dojem že se bavili právě o Viridianu,celkem to dává smysl,asi by stačilo malinké jazýčkové relé v těle světla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje nova lampicka 1200lm

5471b26f249cc5811d1bb96198be3070.jpg

Pěkná hračka. Hezky to na ní sedí.

Můžeš udělat večer pokus? Až bude tma tak zkus v postoji jak by jsi normálně postupoval tmavou místností posvítit z blízka na bílou stěnu. Něco podobného jsme řešili před pár lety. Taky nějaký mnohaset lumenový baterky s bílým světlem a při testování na polygonu, kde byla fakt tma při postupu "nasvítím, zhasnu, jdu dál, posvítím..." při reakci na zvuk a posvícení na bílou stěnu to byla docela pecka do očí. Nakonec to bylo o nošení baterky v ruce v lehkém sklonu směrem k podlaze. Fakt to bylo nepříjemný.

Odkaz ke komentáři

Zkousel jsem, prijemny to neni ale da se, mozna jste meli jeste nejake silnejsi baterky, nebo citlivejsi oci :).

Pěkná hračka. Hezky to na ní sedí.

Můžeš udělat večer pokus? Až bude tma tak zkus v postoji jak by jsi normálně postupoval tmavou místností posvítit z blízka na bílou stěnu. Něco podobného jsme řešili před pár lety. Taky nějaký mnohaset lumenový baterky s bílým světlem a při testování na polygonu, kde byla fakt tma při postupu "nasvítím, zhasnu, jdu dál, posvítím..." při reakci na zvuk a posvícení na bílou stěnu to byla docela pecka do očí. Nakonec to bylo o nošení baterky v ruce v lehkém sklonu směrem k podlaze. Fakt to bylo nepříjemný.

Odkaz ke komentáři

Česko dnes podalo k Soudnímu dvoru EU žalobu na evropskou směrnici o zbraních. Země požaduje zneplatnění směrnice a se žalobou podala také návrh na odklad účinnosti směrnice, kterou by měly členské státy EU zavést do svých právních řádů nejpozději do poloviny září 2018. ČTK o tom informovalo ministerstvo vnitra, které žalobu vypracovalo společně s ministerstvem zahraničí.

Odkaz ke komentáři

Spíše jen zvědavost, ale v tom videu s Chuckem vedle ve vlákně Humor, má Chuck na té flintě dvě spoustě a u téhle jednohlavňové opakovací zbraně mi to moc smysl nedává, to se jako musejí spouštět oba naráz?, nějaká "pojistka" ?

6470eccf9a274177ddd40243bfcf09d2.jpg

Když tak sry za blbej dotaz.

Upraveno uživatelem Papaya
Odkaz ke komentáři

A je to tady:

Praha - Pokud by Česko muselo přijmout směrnici EU o zbraních, tak se to nestihne do září 2018, kdy vyprší lhůta pro zavedení normy do českého právního řádu. Zavedení směrnice si vyžádá změny nebo vytvoření nových zákonů, které by mohly platit nejdříve v polovině roku 2019. Vyplývá to z analýzy, kterou vypracovalo ministerstvo vnitra a nyní ji poslalo do meziresortního připomínkového řízení. ČTK má dokument k dispozici. Vláda by o analýze mohla jednat v září. Více než 150 stránkový dokument se zabývá tím, co se bude muset udělat, kdyby Česko muselo přijmout směrnici, proti které podalo žalobu k Soudnímu dvoru EU.

Zdroj: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/cr-chysta-zakony-pro-pripad-zavedeni-smernice-eu-o-zbranich/1515031

Kdo odmítne jít na východní frontu, nebo umí rusky, tak bude mít smůlu.

edit.: doplnění

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři

Simvás, úplně nevim, jestli někdo poradí.. ale jedu teď do USA a tak mě napadlo, že tam mrknu po nějakym laseru, když už se teda může. Nenapadlo mě, že by měl bejt s dovozem nějakej problém, ale tady - http://forum.mujglock.com/laser-t338-80.html píší cosi o "ITAR", licenci, stodolarový hranici a tak. Než mi naběhne účet na tom fóru, zeptám se tady - ví někdo jak to je, případně kde se zeptat? Dík.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...