dawe009 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 V zájmu ČR je chránit život, zdraví a majetek jeho občanů. To má být zájem číslo 1. Alespoň jsem si to myslel.
Karlos Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 (upraveno) Každý dělá svoji práci tak, jak uzná za vhodné. Nikdo z nás tam nebyl, nemůžeme soudit co udělali a neudělali. Třeba právě to, že nic neudělali, bylo nejlepší.Hra na co by kdyby se dá hrát donekonečna. Ed: překlep. Upraveno 1. března 2015 uživatelem Karlos
Ivan Lelák Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Karlos - musím přiznat, že v "zájmech republiky" souhlasím s Dawe, u policisty se to přímo nabízí. A že "každý dělá svou práci tak, jak uzná za vhodné"? Já myslel, že každý má dělat svou práci tak, jak uzná za vhodné zaměstnavatel, který ho má samozřejmě předem seznámit s tím, co se od něj očekává. A policejní slib je - nebo by být měl - zcela zásadní normou. Kdyby moji zaměstnanci dělali svou práci jak uznají za vhodné a lišilo se to podstatně od mých představ, asi by si brzo hledali práci jinde...
Karlos Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 (upraveno) No, snad nevěříš tomu, že tví zaměstnanci pracují tak, jak ty si přeješ, aniž by se sami rozhodli to dělat. Můžeš chtít co chceš, ale zaměstnanec to udělá jen tehdy, když sám chce.Každý, úplně každý má svoji hranici. A když to do krajnosti přeženu, tak je lepší být vyhozený, než zastřelený.No a už jsem to psal několikrát - nebyli jsme tam, nemůžeme nikoho soudit, a už vůbec ne podle vlastních představ co by se stalo, kdyby to, či ono, nebo že měli udělat to a to.Třeba ta jak to proběhlo bylo právě to nejlepší, co mohli udělat pro ochranu života občanů. Třeba by cokoliv jiného dopadlo hůř. A kdyby to dopadlo hůř, tak byste je zase vy odsuzovali, že to zavinili. Ed: překlep Upraveno 1. března 2015 uživatelem Karlos
Frantik Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Ted byl ve zpravach ten kluk, kterej se schovaval na zachode a byl dost smutnej, ze se na nej vysrali. Ten si nemysli, ze to cekani bylo ok :-(
kuncák7 Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Ja bych rekl,ze i policajt je clovek,kterej mysli a dobrovolne a bezhlave nepoleze do vseho. Je to fajt jen prace a zivot ma kazdej jen jeden.Vize nekterych z vas,ze je placenej za to,ze se necha zastrelit pro vase krasny oci..... vyse platu v tom rozhodne nehledam,ake uctu ke svemu zivotu ano.A taky svuj nazor nevnucuju nikomu,jen vyslovuju.
Karlos Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Ted byl ve zpravach ten kluk, kterej se schovaval na zachode a byl dost smutnej, ze se na nej vysrali. Ten si nemysli, ze to cekani bylo ok :-(Přežil, nic se mu nestalo, nemá být proč smutný. Měl by se radovat.
Fester Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Děkuji zdejším odborníkům na policejní práci a taktiku zákroku za to, že mi pomohli pochopit, jak má správně fungovat svět. Proto jdu zítra podat stížnost na ČLK a pro jistotu i trestní oznámení pro neposkytnutí pomoci na svého praktického lékaře, který mi odmítl operovat slepé střevo a poslal mě do nemocnice, na operaci, na chirurgii. Vždyť je to přece doktor, má skalpel a podepsal Hippokratovu přísahu. Takže může i operovat.
Frantik Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 No možna je smutnej, ze pro nej policajti nesli, protože meli stejný názor jako ty, kvůli platu a nechtěli si hrát na hrdiny a tak obecně. Ale von tak nějak předpokládal, ze od toho tu jsou.
utrejch Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Ja jsem byl taky smutnej, kdyz jsem ho videl. Navic, zachrana operace dopadla dobre, dostali ho zdraveho, byt smutneho, ven ;-)
Frantik Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 (upraveno) Děkuji zdejším odborníkům na policejní práci a taktiku zákroku za to, že mi pomohli pochopit, jak má správně fungovat svět. Proto jdu zítra podat stížnost na ČLK a pro jistotu i trestní oznámení pro neposkytnutí pomoci na svého praktického lékaře, který mi odmítl operovat slepé střevo a poslal mě do nemocnice, na operaci, na chirurgii. Vždyť je to přece doktor, má skalpel a podepsal Hippokratovu přísahu. Takže může i operovat.Velice hloupý a demagogicky argument. Ty policajti byly na místě, ozbrojeny, ve vestach a byli dva. Mohli něco udělat. Nikdo netvrdí, ze museli.......ale mohli! Při honičce v autě taky nevolají závodníka/policajta, při bitce nevolají zapasnika/policajta, apod. Upraveno 1. března 2015 uživatelem Frantik
Návštěvník YPO Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Ja bych rekl,ze i policajt je clovek,kterej mysli a dobrovolne a bezhlave nepoleze do vseho. souhlasím a má to svůj důvod: policie dělá jenom to k čemu je vedena (běžná kriminální činnost jako za rady Vacátka) = neumí řešit nestandardní situace, ona k tomu možná není ani kompetentní(na všech úrovních), takže Bůch nás chraň až přijede na poníkovi nějaký diverzant s chemickou zbraní v zadku
Fester Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Doktor byl v ordinaci, měl skalpel a měl by mít odborné znalosti jak to udělat. Asi tak, jako hlídka dvou obvoďáků na místě, která měla NĚCO udělat, ale neudělala.
Karlos Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Já si myslím, že místo takovýchto hádanic a vymýšlení dramatických plánů bychom naopak měli být rádi, že naše země je bezpečná a klidná, že se máme fajn a dobře se nám tu žije, že se nemusíme bát poslat svoje děti ven, a že na ulicích nemusíme potkávat po zuby ozbrojené policisty se samopaly v rukách.
straspol Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Velice hloupý a demagogicky argument. Ty policajti byly na místě, ozbrojeny, ve vestach a byli dva. Mohli něco udělat. Nikdo netvrdí, ze museli.......ale mohli! Při honičce v autě taky nevolají závodníka/policajta, při bitce nevolají zapasnika/policajta, apod.No dyť. To bych rád věděl, proč vlastně ty neprůstřelný vesty fasujou? Dyť jim v tom za těma radarama musí být v létě horko, ne?
Návštěvník YPO Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Já si myslím, že místo takovýchto hádanic a vymýšlení dramatických plánů bychom naopak měli být rádi, že naše země je bezpečná a klidná, že se máme fajn a dobře se nám tu žije, že se nemusíme bát poslat svoje děti ven, a že na ulicích nemusíme potkávat po zuby ozbrojené policisty se samopaly v rukách.no a pro to se stalo to co se stalo ..... vlastně nestalo se to co se mělo stát ..... no prostě na hovno
Karlos Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 (upraveno) YPO: no a co bys teda chtěl? ED: Možná ti rozumím. Ve zdravé a civilizované zemi by se lidé ptali proč někdo něco takového dělá, zajímali by se co ho k tomu vedlo a snažili se z toho použit, aby se pokud možno do takové situace nikdo dostat nemusel. Hledat příčinu, ne řešit následky. Upraveno 1. března 2015 uživatelem Karlos
Návštěvník YPO Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 YPO: no a co bys teda chtěl?vo dvě piva víc v lednici
straspol Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 Já si myslím, že místo takovýchto hádanic a vymýšlení dramatických plánů bychom naopak měli být rádi, že naše země je bezpečná a klidná, že se máme fajn a dobře se nám tu žije, že se nemusíme bát poslat svoje děti ven, a že na ulicích nemusíme potkávat po zuby ozbrojené policisty se samopaly v rukách.Já se teda bojim posílat děti ven. Rád bych věděl, co by Ti na tohle odpověděl někdo z těch osmi oddělaných návštěvníků té hospody, nebo někdo z jejich rodin. Nebo ten chlápek, co tam dvě hodiny čekal na wécé než se bude komando cítit zásahuschopný. Radši bych viděl PaCHy se samopalama v ulicích, než s botičkama na Malý Straně. Přišel bych si o dost bezpečnější.
utrejch Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Odesláno 1. března 2015 (upraveno) No a vidis, me se zas zda, ze fizlu je na ulici az prilis. Vzdycky kdyz se vratim z ciziny, tak se divim, proc jsou policiste na kazdem rohu. edit: nehlede na to ze nechapu, proc by meli policajti mit samopaly, nemeli by rovnou hlidkovat v tancich? Já se teda bojim posílat děti ven. Rád bych věděl, co by Ti na tohle odpověděl někdo z těch osmi oddělaných návštěvníků té hospody, nebo někdo z jejich rodin. Nebo ten chlápek, co tam dvě hodiny čekal na wécé než se bude komando cítit zásahuschopný. Radši bych viděl PaCHy se samopalama v ulicích, než s botičkama na Malý Straně. Přišel bych si o dost bezpečnější. Upraveno 1. března 2015 uživatelem utrejch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se