Fester Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Edit: double post. Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem Lenin
gandalf Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Po 8 měsících se mi vrací zbraně z amnestie. P08 je v pořádku, Pragu 21 mi tam očesal nějaký kanibal - musím to řešit opravou /kulometuje/.
gunman Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Ta Praga je docela rarita, ta by se mi taky líbila. Za rozumnou cenu jsem sehnal tuhle krasavici z Paříže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 (upraveno) Ta Praga je docela rarita, ta by se mi taky líbila. Za rozumnou cenu jsem sehnal tuhle krasavici z Paříže S tím střílel Steven Seagal ne ? :-) Bohužel si nevzpomenu v jakým filmu, ale dorazí tam domů (myslím že z války), jde do svého dětského pokoje a čístí tam zrovna tohle jestli se nepletu :-) EDIT: Tak už jsem to našel :-) Je to "Muž s cejchem smrti" a psitole "Protector palm Pistol" :-) Upraveno 3. září 2015 uživatelem Tomas_2002
gunman Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Přesně, od tý doby, co jsem ten film viděl, jsem tu pistoli chtěl. On tam má americkou verzi ve větší ráži - u nás jsem ji neviděl - hlavně je vyrobená po roce 1890, takže na ZP. Tahle francouzská je před 1890, ráže 6mm na 10 ran.
Jeremy Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Přesně, od tý doby, co jsem ten film viděl, jsem tu pistoli chtěl. On tam má americkou verzi ve větší ráži - u nás jsem ji neviděl - hlavně je vyrobená po roce 1890, takže na ZP. Tahle francouzská je před 1890, ráže 6mm na 10 ran.To je parádní, já si to pamatuju z nějakýho comicsu.. Kde se to dá sehnat, jestli to neni tajemství? A nemůžou to cajti považovat za zakázanou zbraň? Jako že je to skrytý a nevypadá to na první pohled jako pictole?
gunman Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Je to vyrobený před 1890, takže policii to nezajímá. Výkon to má strašně malej, navíc ráže 6mm krátká s rantlem se středovým zápalem - nesehnatelné. Narazil jsem na ni na aukru a s majitelem byla řeč ohledně ceny. Má ještě jednu a jedna je tady http://www.rehak-lov.com/m14-zbrane-bez-zp-kat-d/m100-do-roku-1890/i4239-le-protector/
Jeremy Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Jé, tak to je na mě už moc velká raketa, na to, že se mi to "jen líbí" :-)I kdyby to bylo za polovic, což nebude..Ale je to krásný - dík za připomenutí vzpomínky :-)
Tomas_2002 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Hehe...jsem si říkal, že jestli to bude stát tak desítku tak si to koupím No nic, k Řehákům to mám asi pět minut autem tak si to tam zajdu aspoň osahat :-)
Klotzman Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 By mě zajímalo, kde Řehák furt bere ty zásoby P08, na webu to vypadá jak kdyby fasoval u Wehrmachtu.
gandalf Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Tak jsem to přivezl, známý puškař tu Pragu prohlédl, rozebral a závadu nenašel. Zítra jí vyzkouším na střelnici, když tak jí nechám hned u puškaře. Potom mně ještě čeká cesta na zkušební ústav. Holt je to udělaný s tou aminou, aby to nebylo jednoduchý. Ta P08 je dost vzácný model 1912. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AppleZenny Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Já bych i nosila, ale za 1. nedokážu udržet pořádek v kabelce a za 2. nejsem moc pohotová
Ondrej71 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Chlapi, Ruger GP 141, cernej, 1995 za 8 tis, co myslíte, je to ok? Mám nabídku a zvažuju to.
Tomas_2002 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 A budeš z toho střílet ? :-) Já jen že jsem v poblouznění koupil podobný model od Coltu a vystřelil jsem z toho tak krabičku a šmytec....
Ondrej71 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Občas jo. Parkrat jsem z něho střílel a bylo to ok.
gandalf Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Měl jsem v ruce toho škorpiona EVO s kolimátorem. Docela se mi líbí. Ale 30 litrů :-(
Americkej Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Sakra jo, toho Škorpíka cena zabíjí, mělo by to bejt takový "laciný český železo" i když plastový.
Ivan Lelák Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Chlapi, Ruger GP 141, cernej, 1995 za 8 tis, co myslíte, je to ok? Mám nabídku a zvažuju to.Kdysi jsem měl v ráži .357 2 revolvery, 4" S&W a později 2,5" Colt King Cobra. Nejdřív mne hrozně bavily, ale později mi přišly jako velké krávy co se nedají pořádně nosit, byl jsem holt po revoluci poblouzněný. Ale splnil jsem si sen a postupně přešel na nositelnější kousky.
Ondrej71 Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Ja jsem GPcko uz jednou mel. Na sttrelnici super, ale nosit se to nedalo. SP101 bylo lepsi, a LCR je nejlepsi Asi ho fakt nevyuzjiju
Ivan Lelák Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 (upraveno) Měl jsem v ruce toho škorpiona EVO s kolimátorem. Docela se mi líbí. Ale 30 litrů :-(Hmm, cena hrozná a na střelnici se s tím člověk asi moc nevyblbne, snad IPSC, ale nemám zkušenost s IPSC a "dlouhou" zbraní. Takže zábava nic moc a použitelné je to snad na obranu v malých prostorách. Ale je to jen laický názor. Nevím proč, ale v odborném tisku jsem četl, že tyhle zbraně na pistolový náboj jsou o dost méně přesné než pistole na stený náboj, jediný, kdo se prý přesností pistolím blíží, je H&K MP5, to je ale speciálně vyvinutá zbraň pro jasně definované podmínky. Je fakt, že jsem měl možnost policejním MP5 s kolimátorem střílet a byl to fakt komfort. Upraveno 15. září 2015 uživatelem Ivan Lelák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se