Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ta Praga je docela rarita, ta by se mi taky líbila.

Za rozumnou cenu jsem sehnal tuhle krasavici z Paříže

attachicon.gif

S tím střílel Steven Seagal ne ? :-) 

Bohužel si nevzpomenu v jakým filmu, ale dorazí tam domů (myslím že z války), jde do svého dětského pokoje a čístí tam zrovna tohle jestli se nepletu :-)

EDIT: Tak už jsem to našel :-) Je to "Muž s cejchem smrti" a psitole "Protector palm Pistol" :-)

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

Přesně, od tý doby, co jsem ten film viděl, jsem tu pistoli chtěl. On tam má americkou verzi ve větší ráži - u nás jsem ji neviděl - hlavně je vyrobená po roce 1890, takže na ZP. Tahle francouzská je před 1890, ráže 6mm na 10 ran.

Odesláno

Přesně, od tý doby, co jsem ten film viděl, jsem tu pistoli chtěl. On tam má americkou verzi ve větší ráži - u nás jsem ji neviděl - hlavně je vyrobená po roce 1890, takže na ZP. Tahle francouzská je před 1890, ráže 6mm na 10 ran.

To je parádní, já si to pamatuju z nějakýho comicsu.. Kde se to dá sehnat, jestli to neni tajemství? A nemůžou to cajti považovat za zakázanou zbraň? Jako že je to skrytý a nevypadá to na první pohled jako pictole?

Odesláno

Jé, tak to je na mě už moc velká raketa, na to, že se mi to "jen líbí" :-)

I kdyby to bylo za polovic, což nebude..

Ale je to krásný - dík za připomenutí vzpomínky :-)

Odesláno

Tak jsem to přivezl, známý puškař tu Pragu prohlédl, rozebral a závadu nenašel. Zítra jí vyzkouším na střelnici, když tak jí nechám hned u puškaře. Potom mně ještě čeká cesta na zkušební ústav. Holt je to udělaný s tou aminou, aby to nebylo jednoduchý. Ta P08 je dost vzácný model 1912.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Chlapi, Ruger GP 141, cernej, 1995 za 8 tis, co myslíte, je to ok? Mám nabídku a zvažuju to.

Kdysi jsem měl v ráži .357 2 revolvery, 4" S&W a později 2,5" Colt King Cobra. Nejdřív mne hrozně bavily, ale později mi přišly jako velké krávy co se nedají pořádně nosit, byl jsem holt po revoluci poblouzněný. Ale splnil jsem si sen a postupně přešel na nositelnější kousky.

Odesláno

Ja jsem GPcko uz jednou mel. Na sttrelnici super, ale nosit se to nedalo. SP101 bylo lepsi, a LCR je nejlepsi :)

Asi ho fakt nevyuzjiju

Odesláno (upraveno)

Měl jsem v ruce toho škorpiona EVO s kolimátorem. Docela se mi líbí. Ale 30 litrů :-(

Hmm, cena hrozná a na střelnici se s tím člověk asi moc nevyblbne, snad IPSC, ale nemám zkušenost s IPSC a "dlouhou" zbraní. Takže zábava nic moc a použitelné je to snad na obranu v malých prostorách. Ale je to jen laický názor. 

Nevím proč, ale v odborném tisku jsem četl, že tyhle zbraně na pistolový náboj jsou o dost méně přesné než pistole na stený náboj, jediný, kdo se prý přesností pistolím blíží, je H&K MP5, to je ale speciálně vyvinutá zbraň pro jasně definované podmínky. Je fakt, že jsem měl možnost policejním MP5 s kolimátorem střílet a byl to fakt komfort.

Upraveno uživatelem Ivan Lelák

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...