Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Pánové, máte někdo osobní zkušenost s pouzdry od Huck Finna? Shaním něco na Ruger LCR a podle fotek vypadají docela dobře, jen naživo jsem je neviděl.
Tomas_2002 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Mám od něj pouzdro na G19 a zásobníkové pouzdro. Jednání na 100%, kvalita na 100%. Budu teď řešit pouzdro na Springfield XDS tak určitě pojedu za ním.
Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Díky, to zní jako doporučení
Ace Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 V čem to nosíš na běhání? Na nic sjízdnýho jsem zatím nenarazil... Třeba to řeší i někdo další Hele, tohle mi přesně povídal správce střelnice. Prej:"Koukej, a normálně pohodlně nosím tuhle CZ-75 full size". Tak mu na to povídám:"Se taky podívej jak vypadáš!" Shrbená záda, zelená bunda do lesa velikosti až pod kolena. No tam bych schoval i globus pro vícelétá gymnázia Takže ano, jde to, ale pokud chceš vypadat aspoň trochu normálně, tak to nejde. Prostě buď vybereš zbraň podle oděvu nebo oděv podle zbraně. Já třeba v létě dám krásně G19 za opasek šortek, přes to tricko a lehkou chůzí mířím vstříc slunci. S G43 chodím i v pohodě běhat. Jak bys tohle dělal s dvouřadou 1911 a dvěma zásobníky, to bych se docela rád podíval :-)
Tomas_2002 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Mám IWB pouzdro od fy. Ridgid Holsters, model EDGE. Ale ještě vhodnější by na toto asi byl obyčejný klip co se přimontuje přímo na zbraň.
Wanderer Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Každému sedí něco jiného, je potřeba zkoušet a smířit se s pár pouzdry co sedět nebudou, než to bude ono. Na CZ75 používám už 10 let bodyguard od KM Saddlery. 1911 nejlíp sedí v Bladetech. Na motorku, kolo a podobné aktivity používám ledvinku. Zaujalo mě to podkošilové pouzdro, ale nějak mi už vadí zbraň pod opaskem. Tomas2002: Troufám si tvrdit, že když bys mě potkal na ulici, tak bys netipnul, že u sebe něco mám. Třeba Panedge to myslím, může potvrdit. Dokonce jsem si troufnul postavit na přednášce před skupinu lidí a mám zpětnou vazbu, nepoznali nic. Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Wanderer
Cyril Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Našel jsem srovnávací fotku Glock 42 a Glock 43.
blam Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Kura tak co koupit kompaktniho do kapsy G42, G43 a nebo Ruger LC9s Pro? Nikde neni moznost si postrilet vsechny na jednou. Rugera hodne chvali jak na presnosti tak k vaze a k velikosti.
Wanderer Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Ty než se rozmyslíš, tak už jsi mohl mít z té mnou doporučované Čezety vystřílený kýbl nábojů. :-) Během toho bys koukal do vedlejších palpostů, pokecal s majiteli, otlapkal, vyzkoušel a do půl roku, bys měl jasno.
blam Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Njn. Jsem stir, ale mel jsem byt vaha. :) Zatim jeste cekam na ZP. Na zkouskach se polda prsil, ze bude do 3. tydnu a ja to mam zitra mesic a jeste neni. Je pravda, ze na strelnici se da setkat s ledascim.
Cyril Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Dle dnešní informace kamaráda co vede kurz v Přerově, mají inspektoři první volné termíny na zkoušky až březen 2016! Masox!
Wanderer Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 No jo, všichni chtějí mít o argument navíc, až k nim domů někdo přijde vést dialog o integraci.
panedge Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Wanderer-jo to potvrzuju,nepoznal jsem nic.Akorat ze ja jsem mel kratasy a tricko,a ty si byl ve vobleku:-))))
ggrand Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Nepoznat nic, když někdo stojí je prdlajz platné. Důležitější je pro mě když se člověk hýbe, předklání atd., každodenní drobné činnosti. Ale i kdyby se něco rýsovalo, tak 99% lidí nesleduje druhé lidi a i kdyby jo, tak stějně řeknou třeba pouzdro na telefon, zapalovač, cokoliv.
rumi Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Panove, ak to je s cestovanim se zbrani? treba po EU?
jebiga Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Panove, ak to je s cestovanim se zbrani? treba po EU?Blbe udělal jsem si mezinárodní ZP a při informaci na slovenské ambasádě mi řekly pozváni na závody nahlásit na policejním úřadě kde se budu pohybovat a spoustu věci hroznej voser vlastně a dráha každá zbraň zapsána v průkazu stojí cca 800
Tomas_2002 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Panove, ak to je s cestovanim se zbrani? treba po EU? Bohužel blbě. Všude budeš potřebovat pozvánku na sportovní nebo mysliveckou akci. Varianta, kdy si budeš prostě chodit s kvérem za pasem jako u nás bohužel neexistuje. V tomto ta Evropa příliš jednotná není (naštěstí).
rumi Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Takze treba kdyz vycestuju do Nemecka - nejde mit u sebe zbran, napriklad pro pocit bezpeci? .... souteze a myslivost nemyslim
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Takze treba kdyz vycestuju do Nemecka - nejde mit u sebe zbran, napriklad pro pocit bezpeci? .... souteze a myslivost nemyslim De ale když tě chytěj, musíš se na svobodu prostřílet.
Tomas_2002 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 De ale když tě chytěj, musíš se na svobodu prostřílet. Tak to je za dva bludišťáky :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se