Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro sportovní střelbu jsou vhodnější elektronická sluchátka howard leight impact. Mimo to že jsou levnější, tak mají oproti MSA či Peltorům mnohem menší prodlevu mezi tlumením, což je obrovská výhoda pokud stříliš rychle na popry, jelikož uslyšíš jeho zásah. Sice na ně nepřipojíš radiostanici ale to asi stejně nepotřebuješ.

Tie mam aj ja a su vyborne.

Odesláno

Já dělal zkoušku 15.12. tamtéž, 4.1. jsem podal žádost o ZP na policii a dnes SMS, ať si pro to příjdu :-)

O zkoušku jsem žádal někdy v půlce listopadu, příprava v BH Magnum 2. víkend v prosinci. Celkem přesně 2 měsíce, takže Brno celkem OK.

A jak hodnotis přípravu u p. Hynsta? Za mě perfekt, jen by mohlo být více střelby (měli jsme dvě pistole a jednu dlouhou malorazku p. Dvě kola na každé po 5ti strelach)...
Odesláno

boa zas samy financny poradca ;-]

Máš pravdu Shagu. Zmizíku ber ji, rád si ji prohlídnu naživo v Třebši na střelnici.   :punk:

Odesláno

Výborný článek, kdy spíš nestřílet. Musím přiznat, že mám zkušenost, zde popsanou a dovoluji si souhlasit s většinou napsaného. Taky jsem tancoval se stíny.

http://cover72.net/zbrojnice/MacYoung.htm 

Ten Zmizíkův Colt, paráda. Myslím, že i ta cena není hrozná. Mám podobně vyhlídnutý Para Ornance Warthog. Přece jen mám větší ruku, a dvouřadá .45 bude akorát pro mě.  :lol2:  Aokrát nevím, kde by se dala u nás koupit a jestli bych do toho vůbec šel...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Máš pravdu Shagu. Zmizíku ber ji, rád si ji prohlídnu naživo v Třebši na střelnici. :punk:

Uplne mne busi srdce, musim ji mit. A ten clanek je teda moc poucnej.

Odesláno

Tady ty male potvory jsou vyborny prostredek, jak nekomu do zacatku zhnusit strileni. Je to male, blbe se to drzi, blbe se to prebiji, zaver jde vic ztuha, vic se prejevujou chyby obsluhy. To vse vuci vetsim pistolam typu g19. Ted v zime neni ani tak moc resit jak dobre se to skryva,kdyz nosime dost obleceniho. Zacatecnikovi bude ze zacatku vadit i ten g43 na tele.

Odesláno

Tady ty male potvory jsou vyborny prostredek, jak nekomu do zacatku zhnusit strileni. Je to male, blbe se to drzi, blbe se to prebiji, zaver jde vic ztuha, vic se prejevujou chyby obsluhy. To vse vuci vetsim pistolam typu g19. Ted v zime neni ani tak moc resit jak dobre se to skryva,kdyz nosime dost obleceniho. Zacatecnikovi bude ze zacatku vadit i ten g43 na tele.

Souhlas. 45 ráže u krátké hlavně je skoro tak příjemná, jako u revolveru. Hrozná rána, kopanec jak od koně a plamen u laufu, jak to bude ještě hořet i když kulka už bude na cestě k novému majiteli. Můj názor, na malou pistoli k obraně na blízko přiměřenou ráži. To co sis vybral Zmizíku, je krásný. Na prachy kašli. Když si porovnáš cenu s penězma, který jsme tady už vyhodili za hodinky, je to zanedbatelná položka. Až budeš chtít velkou pistoli na blbnutí, určitě je 45ACP super volba. Ale na to, abys měl něco na nošení do hospody, ti ten malej prcek určitě stačí.... :cheers:  :cheers:  :cheers:

Odesláno (upraveno)

Výborný článek, kdy spíš nestřílet. Musím přiznat, že mám zkušenost, zde popsanou a dovoluji si souhlasit s většinou napsaného. Taky jsem tancoval se stíny.

http://cover72.net/zbrojnice/MacYoung.htm

Dobré jak chleba. Jsem tu známý, jako anizbraňovec, ale nejsem ignorant a přečetl jsem si to. Ten článek je dobrý pro všechny. Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Asi sem se zamiloval. Furt sem si myslel buď na LCP nebo G42 ale když sem viděl tudle kočičku....

Tuhle pistolí milují a neříkej mi, že ji máš. Hned letím do Hradce a v pondělí pro povolení...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...