Jarett Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 To ne, střílelo se na 50m, z kulovnice, a už to vypadalo, že je můj (nejlepší rána), když přišel Zendl a povídá: můžu si střelit z Remingtona? No, a střelil naprostej centr. To je typické ..
Návštěvník Tada Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Taky se budu muset nekdy poradne naucit srtrilet z kulovnice, jen co poradne zvladnu pistoli
Teatime Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 (upraveno) Suším suším, ale musím i hodně střílet, páč když jen tak suším, tak mi všecko přijde ok, ale jak střílím tak je to zase nějaké jiné. Zajímavé je, že u revolveru ani v DA režimu nestrhávám, u Remingtonu, kde je lehká SA spoušť to občas strhnu, asi poputuje k puškaři na doladění spouště a musím pořešit mířidla, asi tritiová. Sušit při střelbě: mezi ostré náhodně namíchat školní náboje. Buď Ti někdo napáskuje, nebo ládovat poslepu. A pokud cítíš rozdíl mezi školním a ostrým i tak, tak se zkusit moc nesoustředit a páskovat víc šuplíků, ať zapomeneš co kde jak je nastrkáno. Touhle metodou člověk kolikrát sám sebe překvapí edit: a navíc pocvišíš závady/transition to secondary... Upraveno 30. ledna 2011 uživatelem Teatime
Návštěvník Tada Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Teatime: Jaka secondary Nosim jen jednu zbran, k zalozni jsem se jeste nedopracoval, uvazuju o Diamondback DB380. Dve zbrane nosim jen kdyz jdu na strelnici, revolver hezky v vnitrnim opaskovem a 1911 v tankistickem holsteru (zacinam mu prichazet na chut, je lepsi jak podpazak od Dasty...) Jinak vsichni, co mi tvrdili, ze me z klasickeho podpazaku budou bolet zada meli pravdu
Jeremy Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Podpažák je proprieta z americkejch detektivek 70. let.
Návštěvník Tada Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Jojo... Ja ho poridil tak zkusmo, pac jsem pltreboval nejake pouzdro k obleku a nevedel jsem, jesli bude fungovat vnitrni opaskove a vnejsi opaskove me nenapadlo. Nejenom ze ta zbran v nem dela hroznou bouli, ale ty zada fakt bolej uz po hodine noseni. Ten tankistickej holster je naproti tomu velice pohodlnej, zada z nej neboli, jenomze jak ma ten popruh pres prsa, tak si clovek zase nemuze rozepnout sako, aby nebyl videt, jinak zbran masmuje dlbre, bouli nedela... Ale taky se z nej krapet hur tasi
carpaccio Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 masmuje dlbre To sis koupil nejakej kver od ugandske zbrojovky, nebo jsi nas vsechny proklel voodoo?
Teatime Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Máš pravdu, žádná zbraň není secondary - měl jsem napsat prostě "další"
Návštěvník Tada Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 To sis koupil nejakej kver od ugandske zbrojovky, nebo jsi nas vsechny proklel voodoo? Pasuje dobre, blbe se na ajfounu pise, kdyz se vystupuje z vlaku
1Lachtan Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Jojo... Ja ho poridil tak zkusmo, pac jsem pltreboval nejake pouzdro k obleku a nevedel jsem, jesli bude fungovat vnitrni opaskove a vnejsi opaskove me nenapadlo. Nejenom ze ta zbran v nem dela hroznou bouli, ale ty zada fakt bolej uz po hodine noseni. Ten tankistickej holster je naproti tomu velice pohodlnej, zada z nej neboli, jenomze jak ma ten popruh pres prsa, tak si clovek zase nemuze rozepnout sako, aby nebyl videt, jinak zbran masmuje dlbre, bouli nedela... Ale taky se z nej krapet hur tasi Kde jsi sehnal ten "tankistický" ??? (případně za kolik?) To je přesně to, co by se mi hodilo na vandry - klasický holster na třídírkáč není z pochopitelných důvodů zrovna "nositelný"
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Na eBay... Stačí zadat M7 holster a vybrat si, případně jde nechat za států koupit takovej ze superexkluzivní kůže, no prostě jako kdyby sis ho nechal šít u Ondřeje. Já koupil asi nějakou moderní repliku dle ceny. Ale jsou tam za málo peněz i originály z doby Vietnamské války. Nosí se to fakt super, můžeš mít zbraň buď na boku, nebo zepředu na břiše, což je super třeba v autě. Akorát si to chce vyhrát s dýlkou popruhů, páč jak se trošku zadejcháš, tak najednou ten popruh přes prsa, kterej je ti normálně volnej začne tlačit. Já ho kupoval asi za 800kč včetně pošty z Anglie. Většinou zbraň nosím spíš na boku, než takhle vepředu, ale jen pro demonstraci aby bylo vidět, jak to vypadá. Zrovna v pátek mě to asi zachránilo od rozhovoru na nože s jedním hnědočechem, vybíral jsem si prachy z bankomatu a on se začal přibližovat a nějak mě oslovovat, tak stačilo lehce odrhnout bundu, brrr, radši už nebudu vybírat z bankomatů... Poznáme co má tenhle voják za hodinky? Pouzdro i zbraň jsou zjevné A fotka mé maličkosti, s tímhle pouzdrem, jen pro představu pro ty, co nevědí jak takový tankistický holster na 1911 vypadá. Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem Tada
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 700tis legalnich zbrani? To je dost malo, tedy na ten pocet nelegalnich
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Nojo, ona vrazda legalni zbrani muze byt i spatne zvladnuta NO, viz Duricko, kterej sedi za vrazdu... To same i kvalifikace zabiti, kdyby soudy soudily jinak, yak ten pocet klesne jeste vic
dagou Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Nojo, ona vrazda legalni zbrani muze byt i spatne zvladnuta NO, viz Duricko, kterej sedi za vrazdu... To same i kvalifikace zabiti, kdyby soudy soudily jinak, yak ten pocet klesne jeste vic Ďuričko se špatně NO? To se fakt ten jeho exces dal hodnotit jako NO?
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Ohodnotil bych to jako zabiti. Rozhodne ne jako vrazdu. Soud mu dokonce priznal to, ze ho Kocka napadl... Duricko si ale myslel (ve sve mysli zrejme notne zakalene alkoholem), ze jedma v ramci NO. Takze spis zabiti nez vrazda.
bandicoot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Slušnej futrál V praxi je imho skoro fuk jakej kdo má futrál, všichni je nosej totiž blbě navolno a vytáhnou si gatě až pod bradu a kvér v něm furt pevně sedí. Opravdu pevný utažení se podceňuje. Nejhorší na tohle jsou džíny bokovky a futrál na pásku, tahle kombinace prostě nefunguje.
Frantik Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Ohodnotil bych to jako zabiti. Rozhodne ne jako vrazdu. Soud mu dokonce priznal to, ze ho Kocka napadl... Duricko si ale myslel (ve sve mysli zrejme notne zakalene alkoholem), ze jedma v ramci NO. Takze spis zabiti nez vrazda. Dovolim si lehce nesouhlasit. kdyby nemel kvér a nebyl nalitej, tak by se maximalne poprali. To ze do nej Kocka delal neznamena, ze ho musel strelit. At uz si o Kockach myslim cokoli. Takze vrazda jako vyšitá, což potvrdil i soud.
Návštěvník Tada Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 (upraveno) Kdyby kdyby kdyby, zivot neni kdyby. Bandicoot: ja nosim bud v tomhle nebo ve vnitrnim opaskovem, od minuleho tydne mam kazdy den zbran u sebe cca 10h denne... Ale snazim se to zvladat statecne,jednou jsem chtel kilovej ingot,tak ho mam. Upraveno 31. ledna 2011 uživatelem Tada
bandicoot Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 zbran u sebe cca 10h denne... ...a to právě svádí k tomu, udělat si pohodlí a pásek nechat neutaženej, pak to tam sice blembá, člověka to neškrtí, ale neni šance to rychle vytáhnout. Osobně na střelnici, když střílíme třeba na gongy, tak musím mít pásek o dvě! dírky dotaženej. Mluvím o opaskovým pouzdru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se