Harry Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Souhlasím s I.Lelákem,mám pětasedmu r.v.1994 bez blokace,mám ji od r.1996 a běhá bez závad.Nastříleno cca 3-4tisíce nepřebíjené munice,stále orig.rozborný čep i vytahovač,je to i o údržbě a asi to byl dobrý kus. Tohle mluví samo za sebe. U CZ se vyzdvihuje, že už má nastříleno pár tisíc a ještě se nic neposralo, světe div se U moderních zbraní po několika tisících začíná být pistole zajetá... A co ta CZ 75 B OMEGA? s "novým spoušťovým mechanismem" Jak je to spolehlivý? Píšou:Nižší počet součástekVyšší životnost a spolehlivostJednoduchá montáž a demontážSnadná údržba Omega je jen způsob jak snížit náklady. Je pocitově maličko gumovější... Ale nic hroznýho, kolikrát se to ani nepozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Trocha osvěty: http://gunlex.cz/clanky/hlavni-clanky/75-dulezite/2361-vyzva-k-aktiviteposlal jsem každému extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 To Harry-jako bych nic o CZ 75 nenapsal,Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Nooo, viděl jsem CZ P-09 s omegou, která v SA spouštěla při dobré konstalaci na bezp.ozub. Asi se šetřilo až moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Tan návrh vypadá celkem rozumně. http://gunlex.cz/zbrane-a-legislativa/legislativa/2362-novela-zakona-o-zbranich-a-strelivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Chtel bych videt, jak se budou darmozrouti kroutit u tech laseru pri projednavani. Sice chteji zmenit kategorii,ale ti odbornici jsou schopni to dat na povoleni jako Beckove zbrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Tan návrh vypadá celkem rozumně. http://gunlex.cz/zbrane-a-legislativa/legislativa/2362-novela-zakona-o-zbranich-a-strelivuSouhlas, vypada to racionalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Podělím se o dojmy ze svého nového G42 (.9mm browning). Jsem nadšen tím, kolik srandy se vleze do kapsy. Včera padlo prvních 100 ran, co se týče přesnosti, tak s kamarádova CZ 75 na vedlejším stojanu jsem na tom byl logicky lépe, ale na tom zapracuju. Víc ran rychle za sebou, tam vítězí G42. Měl-li bych zmínit negativa, jsou jen dvě, 1/ prst na spoušť mi nevychází ideálně (nejlépe na pomezí prvního a druhého článku prstu), je to ale o zvyku 2/ malý zásobník. Pozitiva: malá, lehká, neunaví, minimální zpětný ráz (od botce na malíček nemám důvod přemýšlet), vleze se kamkoliv. Střelba jednou rukou, není nic snazšího. Cena střeliva je relativní, zase je min. o 2 tis. levnější než ostatní GXX, takže při malém ročním průběhu mě to nemusí mrzet. Je to rodinná zbraň,docela pohodlně si z ní vystřelí i manželka střelbou nepolíbená. Esteticky vzato, není to moc hezká zbraň, plast je holt daň za nízkou váhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Nevíte někdo o nějaké střelnici v okolí Prahy (do 50-70km), kde nechají střílet praktickou střelbu a nemají furt plno, a člověk nemusí být členem klubu? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Cena střeliva je relativní, zase je min. o 2 tis. levnější než ostatní GXX, takže při malém ročním průběhu mě to nemusí mrzet.To je jeden povrchnější pohled na věc. Bohužel ale při podrobnějším pohledu člověk zjistí, že hlavně není výběr! Sám jsem byl překvapený, jaké jsou rozdíly mezi různými druhy střel a nábojů v 9mm luger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Rozumím, je fakt v 9 mm br. si nemůžu moc vybírat, avšak mě to netrápí, nejsem tak sofistikovaný střelec, abych to vůbec musel řešit, resp. dost pochybuju o tom, zdali bych byl schopen poznat rozdíl při střelbě samotné, pokud by mě před tím někdo neupozornil v čem ho hledat. Účinek v cíli je jasný, tam asi rozdíly budou. Každopádně včera s FMJ od SB bylo vše OK. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Ja stridal tedka v 9mm br. SB a Magtech. Oboje stejny soustrel, bez jedine zavady/problemu. SB jsem vystrilel par stovek v nekolika zbranich a vse jak hodinky. Uz se tesim na SS P238, jak si bude stat v porovnani s G42 pri strelbe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Glock by odpalil i sutrak, kdyby mel zapalku Tesim se, az ti tvoji 238 osmatlam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Nevite jestli je v CR mozne sehnat (objednat) LCR v lugeru a za kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Psal jsem do MPI, ale bohuzel nemaji pro tento typ dovozni licence .Nicmene na nekolika streleckych forech jsem cetl, ze ho lide maji, mozna i nekdo zde? Nejake rady jak se da sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 A stoji to vubec za to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Ja nevim, libi se mi, tak proc nezkusit? Kentaur je pry myval skladem, ale ruger ted pry moc nedodava, coz nechapu, kdyz MPI je vyhradni dovozce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 V Proarms dostali par kousku MP Shield, tak kdyby nekdo potreboval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eddie75 Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Predpokladam ze LCR-ko chces na noseni. Ono ani nanic jineho vhodne neni, tak proc ho mit v slabsi razi. Jednoznacne 38 special. Je to osvedcena raze, ktera funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 Jo 38 special jsem skladem videl na nejakym shopu (jestli to je pravda nevim), ale kdybych chtel 38 special, tak se tady neptam na luger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se