Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Délka je skro stejná (sklopná je o cca centimetr delší. Držák na náboje je plastový (fungl nový, ale hrany má takové okousané), každopádně na střelnici jsem s tímhle svým ještě nebyl, ale zkoušel jsem ten typ na kámošově před cca 1/2 rokem a v pohodě ...

Mi šlo hlavně o to zkrácení a tedy méně nápadný přenos na střelnici + uložení v trezoru ... Bonusem je i to, že vzhled je teď takový drsnější :-)

Odesláno

Díky. A jak se to drží při míření, sedí to pevně jako s pevnou pažbou?

Odesláno

S brokovnicí se i míří? :lol2:  Ne vážně- drobnou vůli to v kloubu samozřejmě má (2 pohyblivá místa), ale při zalícení a zapření je to myslím v klidu. Teda pro moje účely ...

Odesláno

Zobani do trubek je fakt opruz. Skoda ze jsi nesel rovnou do D650 ja na ni presel po 4 letech s Turretem. Zatim na dillonu jedu 45ACP v 1ce kalibracka ve 2ce upravena Lee rozhdlovacka ve 3ce prachovac na 4ce usazovacka a v 5ce zehlicka.

Jeremy: 1) vypichuje zápalku+srovná velikost z venku(v devítce ještě dělá hezkou lahvičku)

2)rozšiřuje krček pro střelu+sype prachy

3)jen zasune střelu

4) zaškrtí - na začátku je široká a až někde uvnitř je zúžený rantl pro zaškrcení. Schválně jsem ji dotáhl naplno, ale nic nežehlí jen škrtí.

Mluvím teda o devítkách, ale co jsem prohlížel 45acp i 44mag, je to lautr to samé. Ale kluci, kdybyste mi ukázali, že jsem blb a dělám něco špatně, ani nevíte, jakou radost by jste mi udělali. Další postřeh, musím udělat automatické dávkování nábojnic, to přehazování ruk, abych pravou obsluhoval páku, levou cpal střely a pravou nábojnice a pak znovu přehmatával na páku, mě sere. Mám koupený zásobník s mechanismem na nábojnice z lee 1000 a budu bastlit. Na netu jsem viděl video, že to jde vymyslet. Stejně tak jsem koupil lee držák na zápalky a chci ho předělat jako dávkovač zápalek do trubek od Dillonu. Teď to používám jako obraceč zápalek. To zobání zápalek po jedné do trubice je vážně jak z pravěku.

Odesláno

Jasně no, ale když už i tohle bylo pro mě zajítí za cenové hranice, kam jsem chtěl jít. Navíc mi i vyhovuje, že je jen na pistolové náboje, takže má kratší chod atd. jen mě teda dostala ta čtverka nežehlící. Se nakonec hecnu, koupim nějakou klasickou žehličku  a budu soustružit :D

Odesláno

S brokovnicí se i míří? :lol2:  Ne vážně- drobnou vůli to v kloubu samozřejmě má (2 pohyblivá místa), ale při zalícení a zapření je to myslím v klidu. Teda pro moje účely ...

Tak jsem to myslel...:-).

Odesláno

ja mam vsechny matrice od leecka a neni s tim problem. Casefeder jsem nekupoval mam rozestaveny svuj. 8k se mne za nej davat nechtelo.

Jasně no, ale když už i tohle bylo pro mě zajítí za cenové hranice, kam jsem chtěl jít. Navíc mi i vyhovuje, že je jen na pistolové náboje, takže má kratší chod atd. jen mě teda dostala ta čtverka nežehlící. Se nakonec hecnu, koupim nějakou klasickou žehličku  a budu soustružit :D

Odesláno

Tohle se dalo čekat. Jsem zvědavej, jak to dopadne spíš v europarlamentu. Tam prej čeká 1200 pozměňovacích návrhů a taky bude zajímavý, jak se k tomu postaví Slováci. . 

Odesláno

Po dlouhé době jsem se dostal na střelnici. Mám problém s očima, nosím brýle dost dioptrií a teď už dokonce multifokální. Nemohu zaostřit, mířila vidím rozmazaně. Jak to řešíte?

post-166-0-77508800-1465580790_thumb.jpeg

Odesláno

Po dlouhé době jsem se dostal na střelnici. Mám problém s očima, nosím brýle dost dioptrií a teď už dokonce multifokální. Nemohu zaostřit, mířila vidím rozmazaně. Jak to řešíte?

Před lety jsem viděl hodně blbě, po operaci to sice není 100%ní, ale mnohem lepší a mohu řídit i střílet bez brýlí. Stále to mám trochu rozostřeno a střílím to na 15m s hodně podobnými výsledky, a stačí mi to, závodit v tom nemíním.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...