Sickboy Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Jenom dodám, že registrace jedný zbraně je na počkání. Dvě už trvaj asi tak tejden.
Micey Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Jo, kolek si musíš přinýst a na tu jednu bouchačku na počkání, otestováno nedávno. Jsou tam sympatický, v tom Karlíně.
blam Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Jak to máte s náklonem IWB kydexu. Nosím ideálně na nějaké 4 hodině. Nechávám si dělat u Excubitora IWB se sklonem na 15° dopředu. Dneska jsem to doma různě zkoušel u 17 a celkem mě to sedí i na 3 hodině kde není sklon potřeba. Tak jsem z toho zmaten. Škoda, že nenabízí stavitelný úhel. RHholsters jsem nechtěl.
Micey Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) Ja jsem na podobny tema taky zmaten, mam lehce mensi pistol nez ty, minulej tejden mi prisel hybrid od Foxx a at to zkousim jak chci, nechapu, kde bych to mel nosit celej den. Zvlast kdybych chtel obcas sedet, hlavne v aute.. na treti - nemuzu si sednout a je to trochu videt. Vepredu - ne:) Na ctvrty hodine relativne nejlepci, ale stejnak na hovno. Vzadu - blbost, mam to pravoruky. Ale jinak vetsi naklon mi prisel lepsi, po zkouseni Dasty a tedlech levnejch s nulovym naklonem. Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem Micey
blam Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Kydex bude na G43. Na G17 mam IwB od Sakala. Kazdopadne to od Sakala nosim jen sporadicky. Kdyz jsem videl video kurz od hard task tak pokud clovek ma napr. zranenou silnou ruku je potreba tasit slabou a musi na zbran nejak dosahnout. Na 4 az pul 5 to neni snadny.
blam Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Kdyz ja bych si takto ani nenasadil boty. Na apendixu to nedavam.
dlubix Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Tak to ja uplne v pohode Jento na cca druhe hodine, tzn ne primo apendix.
carpaccio Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Pravidlo pro sklon je jednoduché, už jsem to tu někde psal.Od appendix carry po 3. hodinu včetně je podle mě vhodný 0° sklon.Od 3:15 do 4:30 doporučuju 10°.Od 4:45 dál klidně 15°, ale nevidím moc důvodů tak nosit.
Jiří_99 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Páni, malý dotaz. Je tohle k něčemu dobré? Bude to fungovat? Doufám teda, že nebude potřeba..http://www.4shooters.cz/Peprovy-sprej-Anti-Attack-OC-JET-20ml-d310.htm?tab=description
carpaccio Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Určitě je to lepší než nic. A pro uživatele netrénované v sebeobraně je to podle mě nejlepší obranný prostředek. Tedy, pokud ho nosí tak, jak se má - tj. v kapse nahmátnutý v ruce; ne typicky zašantročený v kabelce mezi tunou jiného haraburdí.Jen linkovaný model mě mrzí, že nedeklaruje koncentraci OC. Osobně doporučuju ESP - krom ostrého se u nich na prodejně dá koupit i v témže balení cvičný sprej naplněný mýdlovou vodou, se kterým si lze doma natrénovat používání.
Jiří_99 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Ten cvičný s vodou je super nápad!! Ok. Moje drahá polovička konkrétně tenhle nosí v kapse, tak mě napadlo se zeptat. Sice zastává názor, že 22tku to nenahradí, ale lepší než drátem do oka. Nad zbrojákem uvažujeme oba, tak se uvidí, co budoucnost přinese.
cali Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Mam iba jednu jedinu osobnu skusenost s nasadenim vssie uvedeneho proti humanoidom.... Pobuda sa na zastavke MHD lakomil na moje zasoby alkoholu. Nastup ucinku sa mi v danej chvili nezdal dost razantny a usudil som, ze ho treba podporit kopancom, ci skor akymsi slapakom do brucha. Nejaky podrobny rozbor som sice nevykonaval, vzal som zasoby a nohy na plecia, ale aj tak si myslim, ze sprej nemohol za viac nez 30% celkveho uspechu planu..... vysoko nad 50% urobila urcite utocnikova celkova vetchost a asi tam istu zohral rolu aj alkohol... zbytok by som neskromne pripisal mojmu bojovemu neumeniu Za zmienku stoji este fakt, ze aerosol ulpel nie len na cieli, ale aj na mne a ja ac inak bez ujmy, som prisiel domov placky. jednalo sa konkretne o tento model:https://www.armed.cz/peprovy-sprej-esp-hurricane-15-ml/d-89982/ Zaver: kupil som znova ten isty, ale myslim ze keby bol utocnik trochu viac pri sile a myslel to naozaj vazne, tak by ho to mozno len este viac nasralo. PS: z dobre informovanych zdrojov viem, ze to viac nez slusne ucinkuje na psy, sam som ale nikdy netestoval
Návštěvník qoyi Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 https://www.armed.cz/sprejova-svitilna-police-tornado-45-ml-360/d-95636/ V autě je stále ... Kdysi jsem to několikrát použil a vždy stejný scénář ... zasažený začal couvat, mnout si oči .. zrudl ... spadl na kolena ... (pak pomocí mé podrážky na záda / břicho) ... několik jedinců u toho straaašně řvalo ... a pak se válí, dezorientovaní ... za mě funguje dobře, jen se nebát to použít a klidně opakovaně (aby byl zásah jistý) ... jen nespoléhat na to, že zasažený bude dezorientovaný delší dobu (jeden se začal válet, pak klečel a mnul si rudej oči a pak zničeho nic se strašnym řevem celkem rychle zdrhnul) ... takže raději hned utéct / odjet, než se zasažený probere ze "šoku" ... Popravdě bych raději použil tohle než zbraň / nůž / cihlu / cokoliv ...
carpaccio Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Samozřejmě, že to nefunguje dokonale. Čím víc je útočník "v ráži", tím větší bolest dokáže překonat... A typicky vliv alkoholu nebo silnějších substancí dokáže posunout vnímavost o dost dál... Stejně tak jsou překvapivě účinným prostředkem pro zmírnění účinku obranného spreje prakticky jakékoli brýle...Nicméně kombinace dvou až tří cákanců do ksichtu, kopance do koulí a samozřejmě urychleného útěku z místa, je podle mě to nejsnazší, co lze typicky 50kilové ženské naučit jako snadno zvládnutelnou formu obrany... Jinak, kdo si to bude chtít vyzkoušet na sobě, ať do toho směle jde... ESP prodává i dekontaminační sprej, tak si ho předtím nezapomeňte koupit... A teda já to zkusil - a i když se s tím ještě může dát při menším zásahu pokračovat v chůzi vytyčeným směrem, představa efektivního boje po zásahu na čumák mi přijde skoro nemožná, pokud člověk nebzučí na nějakém silnějším matroši.
blam Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Pravidlo pro sklon je jednoduché, už jsem to tu někde psal.Od appendix carry po 3. hodinu včetně je podle mě vhodný 0° sklon.Od 3:15 do 4:30 doporučuju 10°.Od 4:45 dál klidně 15°, ale nevidím moc důvodů tak nosit.Diky. Necham si sklon 10°.
Návštěvník qoyi Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Mohl by někdo postnout nějaká fota jak zbraň běžně nosí? Já o tom furt přemýšlím a nějak mi nejde do hlavy jak se to dá "skrytě" nosit ... myslím aby si třeba ani v práci nevšimli atak .. např. v létě při vystupování z auta to musí být poznat ať se člověk snaží sebevíc, nebo se pletu?
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Mohl by někdo postnout nějaká fota jak zbraň běžně nosí? Já o tom furt přemýšlím a nějak mi nejde do hlavy jak se to dá "skrytě" nosit ... myslím aby si třeba ani v práci nevšimli atak .. např. v létě při vystupování z auta to musí být poznat ať se člověk snaží sebevíc, nebo se pletu?Ja furt schanim ten futral na housle ale uz sem slevil na kontrabas. Po vystoupeni z auta to mam v planu vytahnout z kufru (housle) nebo zadniho sedadla (kontrabas). Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 (upraveno) Chci tam mit dvojity dno a nahore nalepeny pravy housle, uriznuty na 1cm. Strunama bych moh v nouzi nekoho uskrtit a moh bych s tim i do zahranici. Upraveno 30. srpna 2016 uživatelem Zmizík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se