CEGY Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Sobotka zůstává, Bureš ven. Vajco si to rozmyslel https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/sachmat-sobotka-svolal-mimoradny-brifink-30998?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Tak oprava, Chovenec ven, Sobotka dovnitř Trochu mi to připomíná toho Ivana jak se hádal s chaloupkou na nožce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Mám takový amatérský dotaz: Je Glock jediná zbraň s úderníkem, kde je před natažením spousť v jiné (zadní) poloze, než po natažení? Nikdy jsem totiž neviděl vyfocený třeba KAHR či SIG P320 s jinou polohou spouště, než je ta defaultní (tj. že zbraň vypadá jako natažený Glock). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Sobotka zůstává, Bureš ven. Vajco si to rozmyslel https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/sachmat-sobotka-svolal-mimoradny-brifink-30998?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hpTo je vážně tragéd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 vitvarak : Ještě jednou a česky prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 ggrand: Já tak dlouho a zodpovědně vymýšlím, jak se řekně správně česky striker fired pistol, pak zkusím neobratné "zbraň s úderníkem" a Ty mi napíšeš tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 Kolega mel asi na mysli, zda existuje jeste dalsi model pistole se skrytym / bez vnejsiho kohoutu (krome zmineneho Glocka), kde je opticky dle polohy spouste rozeznat, zda je zbran natazena, ci nikoliv...(aspon tedy ja tak ten dotaz chapu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 vitvarak : Ještě jednou a česky prosím Pochopil sem to i ja tak co tady machrujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Chovanec je kreten viz jeho hodnocení zásahu naprosto neschopné policie v Brodě :Jedna perlička z citátuGIBS posuzovala zásah policistů a přiměřenost postupu jejich velitelů. Zásah hlídek byl správný. ?Drobné pochybení shledává například v tom, že jeden z velitelů nebyl vhodně označen vestou s nápisem ?Velitel zásahu?.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/policiste-zasahujici-v-uherskem-brodu-se-nedopustili-trestneho-cinu-120-/krimi.aspx?c=A150828_133907_domaci_fer Upraveno 5. května 2017 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2017 (upraveno) Pochopil sem to i ja tak co tady machrujes.Nemachruju, jen jsem nepochopil dotaz.vitvarak:Ne, třeba CZ P10C to má taky tak a moje oblíbené XDS taktéž. Mám pocit, že většina pistolí, co mají plně předepjatý úderník vrací spoušť. Upraveno 5. května 2017 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 To jsem potřeboval vědět, díky. Já jsem teď koukal na KAHR a ten když je nataženej, tak cvakne (odpálí) a když je nenataženej, tak ne, ale délka chodu spoušťe je v obou případech stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Sem si drobet udělal radost k narozeninám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2017 Z časopisu Myslivost http://www.myslivost.cz/Casopis-Myslivost/Myslivost/2017/Kveten-2017/Ustavni-pravo-na-zbran-proplulo-snemovnou-do-druhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Jeremy: krasny kousek, na kolik ran je ten zasobnik? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Jeremy: krasny kousek, na kolik ran je ten zasobnik? Sent from my iPhone using Tapatalk60 magpul. EU friendly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2017 Korektní je říkat 6x10 ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Pánové nějaká osobní zkušenost ,popřípadě slušná recenze v češtině na HS-9.Nenacházím . Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Tak jsem si udělal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 Supr, taky na ni koukám, jen nevím, zda Shadow 2 nebo Shadow Orange. Cenový rozdíl je nepodstatný, ale protože je furt dražší ten starší pomeranč, tak nevím. V ruce jsem měl pouze tu Shadow 2. Může tu někdo napsat něco Shadow 2 vs. Shadow Orange? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2017 (upraveno) Konečně :-) vrátila se mi pistolka z amnestie. Škoda že z toho zůstává taková zvláštní pachuť... uvěřil jsem, dal ji na papíry, a pak nás v EU zase hodili přes palubu... Upraveno 10. května 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se