lazy Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 V kraťasech a panloflích bych si pod nohy neházel ani pistoli se slepými náboji. Nějak ve mě zůstalo z vojny, že směrem na lidi se v žádném případě nestřílí ani slepými, protože na vzdálenost jednotek metrů to prý dokáže taky ublížit. Nevím, neviděl jsem a v pistoli už vůbec nemám zkušenost, ale slepý náboje v Sa. 58 dělaly tenkrát stejný brajgl jako ostrý, jen bez díry v terči. Jenom jsme nasazovali cosi na hlaveň, aby to přebíjelo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Zbraňovou ústavní novelu asi Senát do sněmovních voleb neprojedná.Praha - Novelu ústavního zákona, která má posílit práva majitelů legálně držených zbraní, Senát podle svého předsedy Milana Štěcha (ČSSD) do říjnových sněmovních voleb neprojedná. Štěch to dnes řekl novinářům. Osud novely je v horní komoře nejistý, část senátorů požaduje její odmítnutí. K přijetí ústavních změn je nutný souhlas obou komor Parlamentu a Sněmovna v povolebním složení by nemohla případné senátní úpravy novely ani potvrdit.zdroj: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zbranovou-ustavni-novelu-asi-senat-do-snemovnich-voleb-neprojedna/1519089Tak mi připadá, že z nás zase politici dělali blbce. Senát asi dostal zadání to zaříznout a Směrnici prosadit stůj co stůj. Zřejmě jde o dohodu napříč stranami. To, že MV pracuje na novele zákona o zbraních a střelivu mně v tom utvrzuje /prý nikdy se nepodvolíme a už jsou v předklonu s kalhoty u kolen/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Všechno je to stejná pakáž, s...u na nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Zbraňovou ústavní novelu asi Senát do sněmovních voleb neprojedná.Praha - Novelu ústavního zákona, která má posílit práva majitelů legálně držených zbraní, Senát podle svého předsedy Milana Štěcha (ČSSD) do říjnových sněmovních voleb neprojedná. Štěch to dnes řekl novinářům. Osud novely je v horní komoře nejistý, část senátorů požaduje její odmítnutí. K přijetí ústavních změn je nutný souhlas obou komor Parlamentu a Sněmovna v povolebním složení by nemohla případné senátní úpravy novely ani potvrdit.zdroj: http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/zbranovou-ustavni-novelu-asi-senat-do-snemovnich-voleb-neprojedna/1519089Tak mi připadá, že z nás zase politici dělali blbce. Senát asi dostal zadání to zaříznout a Směrnici prosadit stůj co stůj. Zřejmě jde o dohodu napříč stranami. To, že MV pracuje na novele zákona o zbraních a střelivu mně v tom utvrzuje /prý nikdy se nepodvolíme a už jsou v předklonu s kalhoty u kolen/.Jsou to normální hovada. EU s náma vytřela jak v Mnichově a naši dementíci nás prodali. A dokud nedojde k velkým protestním akcím, budou s náma orat dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Jenže nejhorší je, že 90% tohohle národa to nezajímá, např. ani některé držitele zbraní, třeba myslivce. Většina lidí ani neví co se stalo v Mnichově, pro hodně je to jen datum v dějepisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Myslíš, že o Mnichovu ještě učí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Chápu, že vás to štve (stejně jako mě), ale tohle srovnávání s Mnichovem mi přijde jako dost mimo... Je to asi to samý, jako když Babiš přirovnává svoje problémy k 50. létům. Prostě mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Ukazte tu obcas nejakou bouchacku a nereste furt tu smernici ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Myslíš, že o Mnichovu ještě učí?Myslíš, že už to zatloukají ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Ukazte tu obcas nejakou bouchacku a nereste furt tu smernici ...Já žádnou nemám, nějak se mi zrtácejí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 25. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2017 Asi bych je měl taky začít ztrácet, ale tuhle jsem nedávno koupil a jsem spokojen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Ach jo...zase budu muset nakupovat... http://mpicz.com/sortiment/glock/rada-compact/glock-19-gen4-fs-1-detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Já žádnou nemám, nějak se mi zrtácejí... Tak ukaz co jsi ztratil a dej vědet jak to probíhalo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Vůbec nevím, najednou- fuč !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Ach jo...zase budu muset nakupovat... http://mpicz.com/sortiment/glock/rada-compact/glock-19-gen4-fs-1-detail Ta G19 gen 5 vypadá podle prvních videí pouze jako upravená gen 2. To jsem na ní zvědavej. Vypadá zajímavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Tak, a je to venku- tohohle oni se bojí a proto chtějí vzít lidem zbraně : ..Pokud by to měl být signál, tak je velmi nebezpečný, zejména pro určité paramilitární skupiny, které v lesích trénují ochranu hranic a plánují vystřílet vládu a parlament."Jiří Dienstbier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Pokud je pan senátor soudný člověk, tak buď podá trestné oznámení na konkrétní osoby, plánující vystřílet vládu a parlamentnebopřizná, že mele sra.ky a omluví se střelecké veřejnosti. Sázím na to, že nemá páteř a neudělá ani jedno ani druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Sázím na to, že nemá páteř a neudělá ani jedno ani druhéDo téhle sázky bych s Tebou asi nešel. Tvá výhra by byla příliš snadná. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) To jsem od Senátu čekal. Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo předem domluvený. Jde o demonstraci arogance moci.edit.: doplnění Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Někdo chtěl dokonce senát zrušit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se