Fester Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Dlubix zkoušel jsem G19 i G17 5. gen. Spoušť má trochu plynulejší chod, ale zůstanu u 3. gen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Ja ostávam pri CZ, ale netvrdím, že Glock je zlý, zatiaľ mi viac vyhovuje CZ, asi to bude tým, že som stará škola:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Já jsem se nemohl rozhodnout jestli Glock vyměnit za ČZ, tak jsem si nechal obě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Správna voľba, asi Ťa budem neskôr nasledovať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 18. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2017 Taky jsem měl dlouho obě, ale aktuálně glock zůstal a českou cz jsem vyměnil za švýcarskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 S CZ jsem začínal . Velmi dobrá. Ted už několikátý Glock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Tak jsem si pořídil tohle. "Pistole samonabíjecí" stojí na průkazu - typická..https://www.sigsauer.com/products/firearms/rifles/sigmpx/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 To je moc pěkná "pistole".Zásobník na dvacet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Tak jsem si pořídil tohle. "Pistole samonabíjecí" stojí na průkazu - typická..https://www.sigsauer.com/products/firearms/rifles/sigmpx/ Hezký kousek. Už jsi ji zkoušel, jak se chová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Zasobniku mam 5, po triceti, samozrejme.. Dvacitky nebudu kupovat nikdy!!!Chovani netusim, hned po registraci to slo do uschovy, rozvadim se a zena by mohla mit blby napady, tak jsem vsechno preventivne uklidil. Staci, ze me chce pripravit o deti a o prachy... Konicky nedam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 bacha na to, jsou takový ženský, co neváhají poslat právníka na policajty a vyžádat si seznam zbraní nakoupených ze společných peněz párkrát jsme už od kamarádů vykupovali ty jejich "vraky" po dvou stovkách, který hned stihli prochlastat a po rozvodu jsem jim je, když našetřili, zase prodali zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
10mm Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Dobře děláš. Jak se zasobnikama tak s koníčkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 bacha na to, jsou takový ženský, co neváhají poslat právníka na policajty a vyžádat si seznam zbraní nakoupených ze společných peněz párkrát jsme už od kamarádů vykupovali ty jejich "vraky" po dvou stovkách, který hned stihli prochlastat a po rozvodu jsem jim je, když našetřili, zase prodali zpátkyTaky jsem převáděl bouchačky na tátu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Na kamaráda poslala manželka před rozvodem zásahovku. Vyrazili dveře, okna .... A to neměl zbraně na zbroják - oznámila, že jí zbraní vyhrožoval a že se bojí o život. Holt láska je děsná věc. Věděl jsem, že měl plynovku a tak jsem se ho ptal jak to, že jí nenašli - prej si jí schoval u mně na zahradě. To by se jeden po.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 To je ten duvod - kdyby ji ruplo v bedne a zacala si vymejslet, ze jsem to na ni vytah. Jinak moje kvery staly podobne co jeji kabelky, tak snad da pokoj s timhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Chovani netusim, hned po registraci to slo do uschovy, rozvadim se a zena by mohla mit blby napady, tak jsem vsechno preventivne uklidil. Staci, ze me chce pripravit o deti a o prachy... Konicky nedam.. Ani nevim proc, ale timhle si mi udelal celkem radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) http://www.ceska-justice.cz/2017/10/smernice-zbranich-ano-cssd-maji-strach-utoku-nespokojenych-armadou-policii-stat/ Směrnice o zbraních: ANO a ČSSD mají strach z útoku nespokojených s armádou a policií na stát Upraveno 23. října 2017 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Tak asi mají důvod se bát ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Ježišmarjá, co to zase je ...???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ježišmarjá, co to zase je ...???? zastupitelská demokracie a příprava pro represivní opatření ... já fakt nevím jestli mám s tím ZP čekat až to zakážou nebo si ho udělat a pak si to nechat zakázat ... poradí někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se