Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zasobniku mam 5, po triceti, samozrejme.. Dvacitky nebudu kupovat nikdy!!!

Chovani netusim, hned po registraci to slo do uschovy, rozvadim se a zena by mohla mit blby napady, tak jsem vsechno preventivne uklidil. Staci, ze me chce pripravit o deti a o prachy... Konicky nedam..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bacha na to, jsou takový ženský, co neváhají poslat právníka na policajty a vyžádat si seznam zbraní nakoupených ze společných peněz

párkrát jsme už od kamarádů vykupovali ty jejich "vraky" po dvou stovkách, který hned stihli prochlastat a po rozvodu jsem jim je, když našetřili, zase prodali zpátky

Odkaz ke komentáři

bacha na to, jsou takový ženský, co neváhají poslat právníka na policajty a vyžádat si seznam zbraní nakoupených ze společných peněz

párkrát jsme už od kamarádů vykupovali ty jejich "vraky" po dvou stovkách, který hned stihli prochlastat a po rozvodu jsem jim je, když našetřili, zase prodali zpátky

Taky jsem převáděl bouchačky na tátu...

Odkaz ke komentáři

Na kamaráda poslala manželka před rozvodem zásahovku. Vyrazili dveře, okna .... A to neměl zbraně na zbroják - oznámila, že jí zbraní vyhrožoval a že se bojí o život. Holt láska je děsná věc. Věděl jsem, že měl plynovku a tak jsem se ho ptal jak to, že jí nenašli - prej si jí schoval u mně na zahradě. To by se jeden po....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Chovani netusim, hned po registraci to slo do uschovy, rozvadim se a zena by mohla mit blby napady, tak jsem vsechno preventivne uklidil. Staci, ze me chce pripravit o deti a o prachy... Konicky nedam..

Ani nevim proc, ale timhle si mi udelal celkem radost. :)

Odkaz ke komentáři

http://www.ceska-justice.cz/2017/10/smernice-zbranich-ano-cssd-maji-strach-utoku-nespokojenych-armadou-policii-stat/

Směrnice o zbraních: ANO a ČSSD mají strach z útoku nespokojených s armádou a policií na stát Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Ježišmarjá, co to zase je ...????

zastupitelská demokracie a příprava pro represivní opatření ... já fakt nevím jestli mám s tím ZP čekat až to zakážou nebo si ho udělat a pak si to nechat zakázat ... poradí někdo?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...