Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dnes na střelnici podruhé narodil. Byl jsem jako řídící střelby a jeden ze závodníků mi hlásil, že mu spadl pohyblivý terč /spadl až před lapači střel/. Tak jsem je upozornil aby nemanipulovali se zbraněmi, zapnul jsem výstražná světla a šel jsem závadu odstranit. Když jsem došel asi do poloviny /50/, tak jeden blb spustil pohyblivý terč a ten mně smetl - já myslel, že je po mě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Však jsi jim řekl, že nemají manipulovat se zbraněmi, o terčích nepadlo ani slovo. :-) Já zažil už i chlapa, co kvedlal se závěrem a naládovaným zásobníkem a vůbec mu nevadilo, že má chlapa u terčů. Takže myslím furt dobrý. :-)

Odkaz ke komentáři

Máme na každém stanovišti velké blikající červené výstražné světlo, které ovládá řídící střelby - nelze to přehlédnout. Dnes se mi ozval otec toho výtečníka /mimochodem primář chururgie, kde jsem ještě musel nejprve zaplatit 90,- Kč a až potom se mi věnovali :-)/

Odkaz ke komentáři

Chlapi, byl by tu zájem o pistoli CZ 85? Byla teď na servisu a je vystavená na střelnici Corrado v Ostravě :)

Cena pro místní by byla nižší :)

https://www.facebook.com/StrelniceCorrado/photos/a.898126420242743.1073741878.130242983697761/1474913629230683/?type=3&theater

Odkaz ke komentáři

Pánové, máte tady někdo CZ P-10? Příslušné vlákno na ZbraněKvalitně jsem četl, ale pokud byste mi k ní napsal někdo zdejší pár vět, tak budu rád. Děkuji předem za odpověď tady nebo do SZ.

P-10 mám. Co by tě k tomu zajímalo? Kdybych to měl shrnout tak bych to popsal jako Glock-19 s lepší spouští. Riziko je podle mě to, že u CZ je to nová konstrukce, čili na případné dlouhodobé závady si ještě počkáme. Jinak mám na ní nastříleno cca 4k nábojů zatím bez problému. Mám i G19 a mám ho radši. Je na to větší výběr příslušenství. Jestli chceš SF pistoli, šel bych do Glocka, jestli chceš klasiku, bral bych CZ75 - pro mě osobně to má takové nostalgické kouzlo :-).

Odkaz ke komentáři

Ohledne P-10.. Ja si na tom praskl jen par ran, ale prisla mi skvela spoust a brutalni grip - asi bych si na to brzy zvyknul, ale moje rozmazleny kancelarsky rucicky se fakt divily. Nocmene nemuzu si pomoct, ale pro nas, svatecni strelce, je cela tahle kategorie zbrani vlastne uplne na prd:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...