Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak k té Praze, asi máte pravdu kluci. Dnes jsem vyzvedl a datum vystavení je den po podání, tedy průkazu zbraně. U nákupního povolení jsem se nedopátral. Příště nebudu čekat a zkusím to.

Děkuji za rady.

Večer jdu se Shieldem 45 poprve na střelnici, tak jsem zvědav :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlépe někam na střelnici :-). Pomohlo by, kdybys nám alespoň nahrubo specifikoval lokalitu :-).

Edit: Teď jsem si všiml, že máš v popisku MB - pokud je to Mladá Boleslav tak do Prahy to nemáš daleko. Doporučoval bych Prague Armory na Kolbence. Tam jsem to dělal já a maximální spokojenost.

Také mohu doporučit Prague Armory, vše na jedničku (jsem tam jako doma :-D)

Odkaz ke komentáři

Gentlemani, 2 dotazy.

- vrátila se mi neopravitelná kozlice CZ - vylomenej hák. Jaký je teď správný postup pro likvidaci? PČR-puškař-PČR?

- mam klasickou CZ 75 Compact, mam jí rád, sedí mi, má cenu uvažovat o přechodu na nějakej plasťák od CZ? Nebo P-01 Omega?

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Domnívám se, že chceš likvidovat- nikoli znehodnocovat, je tak ? 

Pětasedmu si považuj, železo je železo. Plasťáky ke mně domů nesmějí. Já vím, je to projev rasismu, nerovného přístupu atd, zkouším to přemoct, ale pořád nic...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Na likvidaci ji prvně dáš pčr, ty ji pošlou na zkušebnu a pak ti vydají rozhodnutí, s kterým dojdeš za puškařem, který ji zničí a dá ti papír, s kterým zajdeš na pčr. V CRZ si to puškař zařídí sám, děláme to často.

Jestli ti cz75c vyhovuje a neobtěžuje tě při nošení, tak bych se na nějaký vyměňování vykašlal.

Teď jsem v testování cz p10c. Jak se mi nelíbila, tak jí přicházím na chuť.

Odkaz ke komentáři

Přikláním se k názoru, že pokud ti pětasedma vyhovuje, tak bych to neřešil. Na mě byla zkrátka moc těžká, tak jsem kvůli nošení pořídil plasťák. Mám k tomu vztah asi jako k digi hodinkám - funkční, jednoduchý na údržbu, relativně levný...ale nemá to tu duši jako poctivý železo - mechanický hodinky :-).

Odkaz ke komentáři

Teď jsem v testování cz p10c. Jak se mi nelíbila, tak jí přicházím na chuť.

Já jsem s P10-C spokojený. Prozatím tedy vystříleno pouze 300 nábojů, ale je fajn. Zbraň je o něco větší než G19 a v ruce mi sedí lépe. To byl vlastně důvod, proč jsem ji upřednostil před Glockem.

Píši sem dnes ale hlavně kvůli tomu, že potřebuji Vaši radu :-). Rád bych si v horizontu 2-3 měsíců pořídil AR15. Viděl jsem hodně videí na Youtube, četl zahraniční fóra a jsem nakloněn značce Smith Wesson. Prosím Vás tedy o názor na jejich MP15, konkrétně jsem nakloněn modelům MP15 STANDARD a MP15 Sport II. Pokud bych byl hodně přesvědčený, jsem ochotný desítku doplatit a koupit MP15 MOE SL Mid. Prosím tedy o Vaše rady a názory především na tuto značku a zmíněné modely. Že bych chtěl třeba Daniel Defence za 60-70 tisíc, to úplně ne. Od SW čekám slušný poměr cena / kvalita.

Odkaz ke komentáři

Vubec o nicem nepremyslej a kup V-AR od Vosátky... :) necháš si jí složit na míru přesně tvým potřebám a kvalitou tady nic moc lepšího neseženeš!!

V-ar je skvela , ale predci jen kolega uvadi pozadavek slusny pomer - cena/vykon a mp15 sport je o 20k levnejsi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

V-ar je skvela , ale predci jen kolega uvadi pozadavek slusny pomer - cena/vykon a mp15 sport je o 20k levnejsi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Přesně tak. Pokud ceny na netu nelžou, tak V-AR je skoro 2x dražší. Ruku na srdce, tu zbraň nepotřebuji a jestli z ní vystřílím 500 nábojů za rok, bude to hodně. Jen mi připadá dobré ji koupit, než ze samonabíjecích kulovnic v Bruselu definitivně udělají Áčko a budu mít útrum.

Odkaz ke komentáři

Mám SW MP 15T. Původně jsem měl vybranou MP 15 Sport II, ale neměli ji skladem a já ji potřeboval hned :-). Nastříleno něco přes 200 ran bez závady, chování při střelbě ok, ještě mám v plánu vyměnit ten tlumič plamene za úsťovou brzdu a bude to jak malorajda.

post-32740-0-20784800-1522417507_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud je o koupi samonabíjecí kulovnice, tak mi tedy jako nejlepší poměr cena/výkon vychází kosa. Dá se koupit nová za 10k, sežere to všechno, údržba a spolehlivost taky v pohodě. Dost aftermarketových dílů na tuning taky...

Samozřejmě kosa mě taky napadla, ale koupím si k tomu pěkné věci FAB a vyměním nakonec půlku zbraně, možná víc. U SW bych koupil kolimátor a připádá mi to celé docela použitelné :-).

Odkaz ke komentáři

Naše kosa je něco jako Colt 1911. V základu jednoduchej, spolehlivej a nadčasovej bojovej kulovrh. Ale pokud ho člověk chce ostrojit jako vánoční stromeček a ztrojnásobit jeho hodnotu, tak mu nic nebrání.

Spíš záleží, co člověk od té flinty chce. Stačí na ni hodit kompenzátor a nějaký slušný míření a je to pořád kvér kterj si zaslouží respekt za zlomek ceny jinejch útočnejch pušek.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě kosa mě taky napadla, ale koupím si k tomu pěkné věci FAB a vyměním nakonec půlku zbraně, možná víc. U SW bych koupil kolimátor a připádá mi to celé docela použitelné :-).

Akorát že riziko, že EU si posvítí na doplňky je zatím relativně malé, kdežto u těch kulovnic to myslím reálně hrozí. Výhoda je ta, že si za desítku pořídíš kosu, která je v pohodě střílitelná už od základu a ještě ti zbude cca 30k na pěkný hodinky. Až budeš chtít od kosy víc, můžeš si jí postupně nastrojit. Tak to mám já...nechtělo se mi kupovat kvér za 40 klacků, když z něj dám pár nábojů za měsíc jen kvůli tomu, že to možná EU někdy zakáže :-).

Edit: Jak by řekl jeden můj známý (bývalý voják): Když se to posere, budeš rád za kosu a zbylý prachy nakoupíš náboje :-).

Upraveno uživatelem AdaMoss
Odkaz ke komentáři

Jak moc přesný jsou tyhle automatické dávkovače? Já si přebíjím hlavně puškový a odměřuju navážky ručně a dosypávám po zrníčku na přesno. Ale u pistolovejch je to pakárna. Tak přemýšlím o automatickém dávkovači a chtěl bych vědět, jak moc velké jsou odchylky mezi náboji.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...