Kairos Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Mam od Hornadyho Locknload a po kazde 100 premeruji navazku a na mechanicke vaze Lyman neni meritelna odchylka
Lumberjack Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Tak to je parádnický. Asi vím, co dostanu k narozeninám.
matous Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Já přebijím 9 a 223, po cca každých 100ks převažuji a nikdy jsem nemusel přestavovat. Sent from my iPhone using Tapatalk
ggrand Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 V 29. 3. 2018 v 9:42, AdaMoss napsal: Přikláním se k názoru, že pokud ti pětasedma vyhovuje, tak bych to neřešil. Na mě byla zkrátka moc těžká, tak jsem kvůli nošení pořídil plasťák. Mám k tomu vztah asi jako k digi hodinkám - funkční, jednoduchý na údržbu, relativně levný...ale nemá to tu duši jako poctivý železo - mechanický hodinky :-).Jestli to vyhovovani nebude spis neznalosti neceho jineho, lepsiho.
Boudy Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Jéé, zase je tu pan "CZ je nejhorší"...
tyfo Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 (upraveno) V 31. 3. 2018 v 7:33, Boudy napsal: Jéé, zase je tu pan "CZ je nejhorší"... Proc pan CZ nejhorsi, netvrdil ze vsechny CZ jsou sunt a vse jine je lepsi. Ja strilel z 75/85 a normalni pak jsem strilel z CZ P09 a bylo to fakt lepsi (nevim zda byla ladena) no pak jsem strilel z Alfy coz vypadalo stejne jako Tanfoglio a prislo mi jako ta P09 (mozna mela ta P09 lepsi cho spouste) no ale 1911 STI mi prijde stejne lepsi. Upraveno 31. března 2018 uživatelem tyfo
AdaMoss Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Tyve rikat o kverech jestli jsou dobry nebo spatny je dost mimo misu. Subjektivnejsi tema jsou uz snad jen zensky. Proste kazdymu sedi neco...navic ne vsichi potrebuji ve svem zivote najit to top zelezo prave pro nej. Neco zkusi, ok, neresi to dal. My muzeme tak maximalne sdilet nasi vlastni zkusenost, ktera je stejne neprenosna.
Lumberjack Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 AdaMoss - pod tohle se klidně podepíšu.Nádherně shrnutý do pár vět.Jinej kvér prafaruje terčový střelec, jinej ten kdo preferuje combat, jinej ten kdo nosí pistoli celý den pod sakem a jinej ten, kdo nosí pistoli pod bundu.Taky hodně záleží na velikosti ruky a délce prstů.......... BleblebleKaždej kvér si najde svého fandu i odpůrce a ideál neexistuje.
ggrand Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 V 31. 3. 2018 v 7:33, Boudy napsal: Jéé, zase je tu pan "CZ je nejhorší"...Je zajimave, ze nejvic zamindrakovani uzivatele fotaku jsou ti s Pentaxema a mezi zbranema ti s CZ. Fakt nevim, cim to je. Jestli nekdo chce nosit a chrochta si s ocelovym kompaktem, tak toho opravdu moc nezkusil. Nebavim se vubec o strileni,ale o noseni a tam je kazdy plastak bez kohoutu lehci a uzsi. Je to zcela objektivni shrnuti. Prijde mi to,jako by se tu nekdo stavel na hlavu za to, kdyz nekdo jiny upozorni, ze s okruhovou motorkou na motokrosove draze moc parady neudela.
straspol Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Já Ti rozumím, sám jsem z pětasedmy/pětaosmy něco nastřílel, třiaosmdesátku ve všech rážích jsem měl taky rád, ale na nošení to nebylo, a protože jsem konzerva a mám rád starý věci, pořídil jsem si padesátky a bylo. Uvažoval jsem i Waltery nebo Makarova, ale vlastně proč..? Na své roky, historickou konstrukci a odstřílené patrony a na to, jaké kopyto je třímá, se padiny v cíli podepisujou obdivuhodně Já nenastřílím stovky patron měsíčně, párkrát si bouchnu a vzhledem k mému povolání preferuju menší ráže- na blbnutí potom mám Margolinu (a mohla být třeba Beretta nebo Ruger) a trochu poladěnou pákovku od Norinca, obě jsou velmi trvanlivé a na to jak střílím velmi přesné zbraně. Všechny tyhle bouchačky zbaští všechno, čím je zkouším krmit, a když je o ně postaráno, jsou to miláčci. Padesátka se dá v klidu i nosit, ale moc to nedělám, když mám potřebu, vezmu jedno z NAAček. No a když toužím udělat velkou díru, vezmu nějakou ládovačku. Ta sranda kolem stojí za to. Je mi jasné, že plasťáky mají spoustu výhod a i z těch Glocků, co mi pár kluků na střelnici půjčili do ruky, jsem si bouchnul. Střelecký pocit z těch zbraní je fakt dobrý, ale doma je mít mě nijak netankuje. Řešení pro chlápka co je denně nosí to je bezesporu geniální a jednoznačně převažuje pohodlí a uživatelský komfort. Je to jednoznačně řešení pro profíka. Já jsem ale střelec- rekreant a kromě jiného sypu prachy jiným směrem. Pár lidí jako já tady asi taky bude. Tyhle železa byly a jsou laciný, ale dobrý, zastřílíš si s nima slušně a patrona nestojí majlant...a když na to dojde, k obraně naprosto postačí, pokud po Tobě nejde komando s kalachama... Takže máš vlastně ve všem pravdu, Tvého názoru si vážím, ale Géčko si kvůli tomu stejně nekoupím, aniž bych z toho měl mindrák. Kdybychom se potkali na střelnici, půjčíme si bouchačky, každý si pěkně zastřílíme, pak si každý zase vezmem domů ty své a oba budem děsně spokojení...
AdaMoss Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) straspol +1 Jinak já sám taky nosím plasťáka...mě osobně zkrátka vyhovuje. Ale znám i týpky, kteří denně nosí 1911 a nedají na něj dopustit. Takže asi tak. Motorku taky jezdím choppera a občas ho vezmu na okruh (nejsem tam zdaleka jediný)...prostě mě to baví, ale okruhovku kvůli tomu rozhodně pořizovat nebudu :-).¨ Zkrátka jak se říká proti gustu :-)... P.S. mě zase přijdou nejvíc zamindrákovaní Glockaři (a to říkám jako jeden z nich). Jak nám někdo utrousí křivé slovo na naše recykláty, je zle...samozřejmě nemá cenu to paušalizovat. Jooo a Pentax...na to někdo fotí? :-D. Edit: Zajímavý je, že ostatní plastaři (Walther, H&K, etc.) zdá se mindrák nemají. Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem AdaMoss
Lumberjack Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Tak s těma zamindrákovanejma glockařema jsem si jako majitel (krom jiného) Walthera P99 zažil svoje. Hodně u toho dělá to, že Glock má od začátku perfektně zmáknutou propagaci, v tom za nima ostatní značky hodně pokulhávají. Ale nakonec každá diskuze končí vesměs :jednoho kamaráda známej má bratrance a jeho sestřenice švagr říkal, že se ty ostatní plasťáky serou
Boudy Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Ggrand- zase jsi to nepochopil, asi budeš mít ty mindráky... Chápu, že pro tebe je něco možná lepší, ale všichni to nemají jak ty. Spoustě lidí ta CZ vážně vyhovuje. Dokonce pro ně váhový rozdíl není podstatný... ty jen se stále tváříš jako nejvíce znalý... takový všeználek... zkus nad tím popřemýšlet. Dost lidí nosí aby, když na to přijde, situaci vyřešili. Ne proto, že např. dirringer je super malý ale v ruce se jim ztratí a už vůbec nic netrefí... Nemusím psát, že pro dost lidí je Glock (kterýje tvůj favorit) kopyto, co se nedá pořádně držet, to jako odborník od Gastona asi nepopřeš... Takže neexistuje jediné správné řešení pro všechny ... Doufám, že to je napsáno pochopitelně a nebudeme tu dělat flame...
AdaMoss Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Pojďme si to vyříkat na střelnici :-D. Hlavně klid kluci...jsou to přeci naše hračky, stejně jak hodinky a dělá nám to radost že? To mi připomíná, že předevčírem jsem nebyl daleko od toho abych poprvé v životě vytáhl pistoli v nutné obraně. Naštěstí pro všechny jsem začal utíkat a byl jsem rychlejší než ti zlobiví :-).
matous Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 V 1. 4. 2018 v 9:52, AdaMoss napsal: Pojďme si to vyříkat na střelnici :-D. Hlavně klid kluci...jsou to přeci naše hračky, stejně jak hodinky a dělá nám to radost že? To mi připomíná, že předevčírem jsem nebyl daleko od toho abych poprvé v životě vytáhl pistoli v nutné obraně. Naštěstí pro všechny jsem začal utíkat a byl jsem rychlejší než ti zlobiví :-).Tak se pochlub a rozved trochu tu situaci Sent from my iPhone using Tapatalk
Fester Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 (upraveno) Za dvacet let, co mám zbroják mi rukama prošla spousta zbraní. Některé byly lepší, některé horší, posledních pár let nosím lisované petflašky G26 a žádný mindrák kvůli tomu nepociťuju. Není to nejlepší zbraň, kterou jsem kdy měl, je to taková stříbrná ochcáfka v kombíku - nenadchne, ale svůj účel dokonale splní. Začínal jsem s padesátkou, kterou mám pořád a vím, že na dvacet metrů s ní nastřílím na flek díky jemným mířidlům. Druhá kterou jsem si nechal je PPK z padesátých let, na skryté nošení skvělá zbraň, bohužel 7,65 mi přijde trochu slabší. Ať si nosí každý co chce a co mu vyhovuje, důležité je umět zbraň bezpečně ovládat... Edit: oprava Upraveno 1. dubna 2018 uživatelem Lenin
AdaMoss Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 V 1. 4. 2018 v 10:44, matous napsal: Tak se pochlub a rozved trochu tu situaci Nakonec z toho nic nebylo, ale i tak docela nepříjemná situace. Večer chytl dceru nějaký moribundus, tak jsem sedl do auta a jel do non-stop lékárny pro medicínu. Bylo tak nějak po desátý hodině večer. Přijedu tam, nikde místo na parkování, jen flek pro sanitky. Říkám si nebudu zmetek a dám to kousek dál, kdyby náhodou přijela rychlá, ať má kde stát - to se později ukázalo jako dobré rozhodnutí. Přijdu k okénku a přede mnou stál pán, mluvil s přízvukem a řešil něco s tou lékárnicí...trvalo jim to docela dlouho. Mezitím na tom stání pro sanitky zastavila Toyota, otevřely se dveře a nejdřív vypadalo spoustu flašek a pak 5 Slováků (včetně řidiče, který se nezdál být opilý). Říkám si, že asi jedou na pohotovost kvůli otravě chlastem...nicméně si stoupli za mě a čekali na lékárnu. Pak mi jeden z nich zaklepá na rameno ať prý je pustím před sebe, že strašně spěchají. Já na to, že mám doma nemocnou dceru a taky spěchám, takže ať se nezlobí, ale prostě si všichni počkáme. No pak se delší dobu nic nedělo a já se dostal na řadu. Nemůžu říct, že by to šlo rychle, ta lékárnice byla nějaká zpomalená, ale není se čemu divit takhle večer. Vzal jsem si svý léky, otočím se, že jako jdu a v tom jeden ze synků stál přímo naproti mně, prakticky na kontakt. Já krok stranou, že půjdu a v tom mi chlapec začal nadávat do všech možných, co prý jsem to za hovado, že schválně zdržuju atd. To už jsem tušil trable, ale nic horkýho to nebylo, říkám si, že prostě odejdu a bude klid. Kdežto se ten jeden dopálil (asi, že jsem nereagoval) a vytáhl na mě nůž. Nebylo to nic velkýho, ale bolelo by to s tím. V tom ve mě hrklo a nějakou chvíli jsem váhal, co dělat. Nakonec jsem se rozeběhl směrem k autu. Díky tomu, že jsem parkoval zhruba 200m od místa jsem měl prostor na útěk. Rychlým ohlédnutím jsem zjistil, že dva jdou po mě - to už jsem si vyhrnoval bundu k pouzdru (normálně to mám natrénovaný během vteřiny, ale člověk by neřekl, jak je to v tom stresu a ještě při běhu obtížný úkon). Naštěstí když jsem doběhl k autu, tak jsem zjistil, že to vzdali, resp. nikde jsem je neviděl, tak jsem sedl do auta a odjel. Cestou domů jsem si to pořád přehrával v hlavě a říkám si, dobrý...žiju a nikoho jsem nesundal. Vůbec mě nenapadlo volat policii nebo tak něco. Až druhý den ráno jsem si vzpomněl na tu nebohou lékárnici, jestli se tam něco náhodou nesemlelo. Ve zprávách nic nebylo, navíc ona tam je docela dobře chráněná za takovým bludištěm, takže asi cajk. Suma sumárum, nikomu bych to nepřál.
matous Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Uřcitě nejlepši řešení. Bůhví co by se stalo kdybys to vytáhl - 5 ožralejch chlapů s nesoudným myšlením, málo svědků a td. Sent from my iPhone using Tapatalk
Micey Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Jsi dobrej, akorat ty poldy to asi chtelo.. Lec buhvi, jak by to dopadlo. Kde to priblizne bylo?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se