Duke650 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Hmm, tak to je dobře v řiti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 (upraveno) Zelení khmérové a ekoteroristé v Evropském parlamentu úřadují. Ale co, vytáhneme wolframové náboje s ocelovým jádrem a zase bude sranda Upraveno 25. listopadu 2020 uživatelem (z)denny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2020 To mám jako teď ty ardesy ládovat čím ? A do rolling blocku mám dávat co jako ? Tohle nám zapomněli tenkrát při referendu říct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 https://www.colosus.cz/vzduchovy-samopal-iwi-mini-uzi-x141614 napadlo mě si na barák koupit takovouhle hračku - na sýkorky, odpůrce EU, příznivce EU atp.. Má s tím někdo zkušenost? Je to semi-auto, mohla by to být celkem zábava, ev. návrhy nějakých alternativ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Ja nechapu na co je to dobry - na presnou (trefit tu sykorku, vicko od piiva a tak) strelbu to nebude, nikoho tim nezabijes, je to celkem hnusny - asi nejsem cilovka, ale prijde mi to jako kokotina:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 A ty sykorky ti presne delaji co ze po nich chces strilet, mrzacit a zabijet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Vitaj doma minipythonik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 4 minutami, tomtur napsal: Vitaj doma minipythonik Masakr, budes to nosit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 10 minutami, Micey napsal: Ja nechapu na co je to dobry - na presnou (trefit tu sykorku, vicko od piiva a tak) strelbu to nebude, nikoho tim nezabijes, je to celkem hnusny - asi nejsem cilovka, ale prijde mi to jako kokotina:) chlap na videu se mi zdá, že celkem trefuje... Ale o něco větší věci než je sýkorka - plechovky atp. před 8 minutami, midloch napsal: A ty sykorky ti presne delaji co ze po nich chces strilet, mrzacit a zabijet? Dobře, no tak já budu střílet jenom po lidech, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 2 minutami, 969 napsal: chlap na videu se mi zdá, že celkem trefuje... Ale o něco větší věci než je sýkorka - plechovky atp. Dobře, no tak já budu střílet jenom po lidech, jo? Vystrel si treba voko aby sis rano v zrcadle myslels ze ses jen polovicni kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 1 minutou, midloch napsal: Vystrel si treba voko aby sis rano v zrcadle myslels ze ses jen polovicni kokot. Přečti si tu mojí původní větu o sýkorkách ještě jednou a zkus pochopit, jak jsem to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Masakr, budes to nosit? Velky iba na plazu, schovam pod kurac a maly dam decku na hranie Mna to nosenie az tak neinteresuje, tam mas jasne dane ze male a moderne. Ale tieto vintage kanony su superzabavne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 3 minutami, 969 napsal: Přečti si tu mojí původní větu o sýkorkách ještě jednou a zkus pochopit, jak jsem to myslel. Jednou ses proste vrah..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Trefíš s tím prd, taky bych si tipnul, že co zásobník, to bombička, takže se v tom budeš víc hrabat než střílet. Jestli chceš něco pro srandu za pár švestek, tak třeba Crosmana 1377. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 8 minutami, tomtur napsal: Velky iba na plazu, schovam pod kurac Dneska jsem moc příležitostí se zasmát neměl, děkuju. BTW velkej je mazlik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 9 minutami, tomtur napsal: Velky iba na plazu, schovam pod kurac a maly dam decku na hranie Mna to nosenie az tak neinteresuje, tam mas jasne dane ze male a moderne. Ale tieto vintage kanony su superzabavne Ja dneska dostal kydex od ongear na SFP9 a uplne bomba. Vsecky kacirsky myslenky koupit na noseni malou uskakanou ludru co se blbe drzi sou uz pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Dneska jsem moc příležitostí se zasmát neměl, děkuju. BTW velkej je mazlik.Je uzasny, specialne ten 1968 ma bavi na nom. A 4” je super, mam novy strieborny 2020 tak som mu chcel vintage braceka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 3 minutami, tomtur napsal: Je uzasny, specialne ten 1968 ma bavi na nom. A 4” je super, mam novy strieborny 2020 tak som mu chcel vintage braceka. Hm... mě revolvery míjely, mám akorát novodobý 1860. Ale tohle dělo mě vždycky vyloženě vzrušovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Ja dneska dostal kydex od ongear na SFP9 a uplne bomba. Vsecky kacirsky myslenky koupit na noseni malou uskakanou ludru co se blbe drzi sou uz pryc Mala ludra ma jedinu obrovsku vyhodu, ze je mala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se