Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

citis se ohrozeny behem prednasek?

edit: ten tvuj post je natolik stupidni, ze bys mohl zkusit krabicku always.. sucho a bezpeci..

Já si dycky říkám, zda to myslí vážně a nebo je to náš Johny English :D

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Hele já to nechápu,ale vím,že strejc,co je postiženej zbraněma,to řeší úplně stejně,taky má kvér ke kotníku a bez něj nevyjde-neříkám,že je normální.Prostě jako se tady řešej ručičky a pouzdro na hodinkách,oni řešej tohle.

Odesláno (upraveno)

Hele já to nechápu,ale vím,že strejc,co je postiženej zbraněma,to řeší úplně stejně,taky má kvér ke kotníku a bez něj nevyjde-neříkám,že je normální.Prostě jako se tady řešej ručičky a pouzdro na hodinkách,oni řešej tohle.

Dobrý, ale dovedeš si představit, že Tada má asi 22 a chodí ještě do školy? :D Většinou se řeší ve škole, zda máš ještě na pivo :D

Ale pro mě a za mě, ať má třeba kalašnikova :D

Odesláno

Po odzkoušení, osahání, rozborce a sborce, cvičné střelbě: CZ-75 Compact out, Clock 19 4th gen out. V koši zůstal Sig Sauer P239, 9x19, nerez+ocel. Krasavec a bude s DPH pod 20 kKč.

Pokud tu chodí na návštěvy Tada, žádám o názor, třeba do SZ. Ostatní prosím o názor veřejně.

Kdybych netrval na konstantním odporu spouště u zbraně na nošení (což trvám), P239 by pro mě byla jasná volba. Za tu cenu bych v segmentu zbraní téhle velikosti těžko hledal něco, co střílí tak dobře "out of the box" jako tenhle Sig. Navíc se mi i výborně drží... Zkrátka, nebýt SA/DA, které mi vyhovuje na střelnici, ale ne na nošení, byla by to dokonalé zbraň.

Takže nechť dobře slouží a ať je ho třeba jen na střelnici. :speak_cool:

Odesláno

Jinak, Harry má pravdu, pro skryté nošení bych asi pouvažoval o SA/DA...nebo třeba malej revolver. Nicméně, pokud tato sedí, tož není o čem. Hlavní je s ní umět....a potom je to pohoda :)

Myslím, že Harry to myslel právě opačně, Gile... Ten Sig totiž právě SA/DA má.

Ale je pravdou, že je spíš trend (kterému jsem podlehl i já) na nošení používat zbraně se spoušťovým mechanismem s konstatním odporem.

Odesláno

Naprostou většinu profesního života stráví SIG na střelnici, bude se nosit místo CZ-83 jen při občasném transportu cenností nebo při "pohybu v autonomních územích některých etnických skupin".

Nákupka v právní moci byla získána ve středu a ve čtvrtek bude milášek doma.

Odesláno

Skoda, ze tato tema rapidne straca uroven v momente ako dorazi pan T s jeho poziadavkami na zbrojenie pre potreby aktualneho tyzdna a reakciami ostatnych na tieto potreby... :crying_anim02: Inac sem chodim rad a niekedy sa tu da aj cosi zaujmave precitat. :rifle: :skull:

Odesláno (upraveno)

citis se ohrozeny behem prednasek?

edit: ten tvuj post je natolik stupidni, ze bys mohl zkusit krabicku always.. sucho a bezpeci..

Já ti nevím no, blbost je to jen do tý doby než někomu rupne v kouli vezme kvér vlítne do třídy a začne sřílet :-) Lepší milionkrát vzít kvér k ničemu než ho jednou v zásadní chvíli nemít (je to tak trochu jako s kondomem :-)

Osobně zbroják ani zbraň nemám, ale poslední dobou o tom začínám vážně uvažovat.

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno (upraveno)

Já ti nevím no, blbost je to jen do tý doby než někomu rupne v kouli vezme kvér vlítne do třídy a začne sřílet :-) Lepší milionkrát vzít kvér k ničemu než ho jednou v zásadní chvíli nemít (je to tak trochu jako s kondomem :-)

Osobně zbroják ani zbraň nemám, ale poslední dobou o tom začínám vážně uvažovat.

Jaká je prosím Tě pravděpodobnost, že se to stane? Nesmíš moc číst bulvár a koukat na masakr v Norsku. Kdyby si raději někteří zasportovali, ať přijdou na jiné myšlenky :)

Odesláno

Ono je v zásadě jedno, jestli je člověk nařachanej judista nebo hubenej střelec. Každej má právo na obranu.

Akorát by s tím nemusel onanovat na veřejnosti a hlasitě volat "jsem rváč/střelec".

Zbraň se má nosit skrytě a nemělo by se o ní ani žvanit, protože by to někomu mohlo vadit.

Odesláno

Ono je v zásadě jedno, jestli je člověk nařachanej judista nebo hubenej střelec. Každej má právo na obranu.

Akorát by s tím nemusel onanovat na veřejnosti a hlasitě volat "jsem rváč/střelec".

Zbraň se má nosit skrytě a nemělo by se o ní ani žvanit, protože by to někomu mohlo vadit.

Ale já to všecko beru, když někdo jezdí to Lybie a dělá v ropným průmyslu, kde mu jde o krk, případně když je úspěšný - krade a nebo cokoliv, ale ne v případě tady- jako studenta. To je prostě totální kravina na n-tou.

Odesláno

Ale já to všecko beru, když někdo jezdí to Lybie a dělá v ropným průmyslu, kde mu jde o krk, případně když je úspěšný - krade a nebo cokoliv, ale ne v případě tady- jako studenta. To je prostě totální kravina na n-tou.

No tak zas to ber tak, že nedělá nic nelegálního - každej ať si nosí, co chce. Jen by měl, jak píše Banďour, vo tom rači držet kušnu, protože to furt sou hrozný kecy todleto.
Odesláno

Jen by měl, jak píše Banďour, vo tom rači držet kušnu, protože to furt sou hrozný kecy todleto.

Hele mě ani tak nejde o kecy (byť trapně pubertální).

Zákon nařizuje skryté nošení a předpokládám, že tenhle příkaz má zajistit komfort všem lidem okolo.

Podle mě to v širším měřítku znamená o vlastní ozbrojenosti nežvanit.

Bouchačka pod bundou je o ničem, když člověk na plnou hubu řve "mam kvér", to se ostatní moc komfortně asi necítí...

Odesláno

ne v případě tady- jako studenta

To je přece úplně jedno jestli je to student nebo pumpař od zlatý podkovy. Každej kdo splňuje pravidla na to má nárok.

Tahle diskuze se zvrtla do osobní roviny, kdy řešíme věk, způsobilost, povolání...

Tada si to podělal paranoidníma kecama, že k ozbrojení má důvod. Přitom by úplně stačilo, kdyby řek, že zbraň má a nosí "protože chce".

Odesláno

Tak já nevím. Buď ať se to téma smaže a nebo ať tu je, ale nechodí sem ti co mají potřebu psát, že Tada je hňup. Neznám ho a nebudu (ani nechci) ho nijak obhajovat, ale když se normálně zeptá na názor na G26, čert vem co je napsáno kolem, prostě mu ho napíšu. Souhlasím s názorem, že o zbraních se nemá kecat veřejně - jít si do nacpané hospody na rohu v pěti lidech povídat o nejlepší ráži je podle mě nesmysl, ale od toho jsou tu internetová diskuzní fora, která poskytují alespoň určitou míru anonymity. A osobně jsem z internetových diskuzí o zbraních načerpal dost velké množství informací, za které jsem vděčný. Takže za mě - internetových for o zbraních je hromada. Buď tuhle diskuzi smažme nebo se vykašleme na osobní konflikty s ostatními členy, těch je koneckonců dost v jiných vláknech, a pojďme řešit to co nás baví bez ohledu na to kdo to napíše. Otázka do placu: kdybych Tadův post #1016 napsal já, byla by reakce ostatních stejná? Dopředu se přiznávám k tomu, že jsem taky student.

Odesláno

Jaká je prosím Tě pravděpodobnost, že se to stane? Nesmíš moc číst bulvár a koukat na masakr v Norsku. Kdyby si raději někteří zasportovali, ať přijdou na jiné myšlenky :)

No hele v 17 taky nebyla moc velká pravděpodobnost, že skolím pěknou 25tku a pak když se to zadařilo a byl jsem bez kondomu tak to bylo hodně blbý, riskovat jsem něchtěl ani já ani ona ... dnes už ho samozřejmě všude nosím .... skrytě :-D

A s tím kvérem to vnímám tak nějak podobně, ale zase přijít o soulož není tak blbý jako příjít o život.

Odesláno

No hele v 17 taky nebyla moc velká pravděpodobnost, že skolím pěknou 25tku a pak když se to zadařilo a byl jsem bez kondomu tak to bylo hodně blbý, riskovat jsem něchtěl ani já ani ona ... dnes už ho samozřejmě všude nosím .... skrytě :-D

A s tím kvérem to vnímám tak nějak podobně, ale zase přijít o soulož není tak blbý jako příjít o život.

šukat s gumou je jak lízat zmrzlinu přes igelit.................seš divnej,ale vomlouvá tě to violončelo
Odesláno

Za mého mládí si prcgumy kupovali jen "starší" osoby, co už měli nadělané děti. My mládež jsme šu_kali bez obav ze sifla, kapavka byla jen v Teplicích na prkýnkách nádražních hajzlíků a AIDS měli šimpanzi v rovníkové Africe. Zlaté časy....

K tématu: SIG je doma a je to krasavec. Dnes k tomu na ruce Seiko SRP043.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...