Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 16 minutami, Kairos napsal:

Toto jsou sice .22lr, cena +- ok, lever action, ale to je tak všechno. Mířím cíleně na “Marlin Dark series” vzhled. 

i tak díky, aspoň můžu koukat po dalším výrobci jestli náhodou něco nemá. 🫡

Odesláno

Např Rossi Rio Bravo Tactical. Netuším, jestli to tady ale někdo prodává. Takový Proarms mají zbraně od Rossiho, podle mě budou schopni zajistit, pokud nemáš problém si počkat.

• Díky 1
Odesláno (upraveno)
před 15 hodinami, Z. Paul napsal:

Zase mi hrabe a hledám něco konkrétního pro srandu. Nevíte jestli někdo dělá moderní pákovku ve stylu Marlin 1895 Dark ale ve .22lr? Nechci chrom/stříbrné prvky a naopak bych chtěl /jasný vim je to .22lr/ závit a horní rail. Fotka pro vizualizaci toho co bych chtěl v malorážce 😀 případně v 9mm luger, jde mi o levné blbnutí a ne lov. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Výrobce je mi jedno když to nebude Čína/Turek/Rusko a bude to spolehlivý.

A proč trváš na pákovce? Pokud jde o blnutí, tak mi přijde samonabíjecí varianta jako ideál. Volil bych 10/22 - 60 let vyráběnou hračku milionů amerických dětí :D

Vážně, můžeš si to sestavit do miliardy variací včetně binární spoušťě od Flanklin Armory v kombinaci s bubnovým 110 ranným zásobníkem :gun_bandana:

Sám provozuji Ruger Charger s tlumičem na mé domácí střelničce a bavím se jak malý kluk.

Upraveno uživatelem klobadysek
Odesláno

Kolega má Ruger karabinu (samonabíjecí )na 9 Luger, zásobníky stejné jak Glock, dá se rozdělat na dvě části zámkem na hlavni a dát do kufříku. Na blbnutí ideál.

Odesláno
před 22 minutami, Kairos napsal:

Tak pokud si ten článek přečteš pozorně, tak zjistíš, že cena za P-13 pro AČR byla cca 9.500,-kč. Pro německý Bundeswehr to bylo něco kolem 5 tisíc. AČR má jinou konfiguraci, němci mají P-10 o dost jednoduší, ale HLAVNĚ jich objednali 7x víc ! Na tom není nic složitého a určitě se nikdo nenapakoval 🙈

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 58 minutami, Kairos napsal:

před 31 minutami, Jarett napsal:

Tak pokud si ten článek přečteš pozorně, tak zjistíš, že cena za P-13 pro AČR byla cca 9.500,-kč. Pro německý Bundeswehr to bylo něco kolem 5 tisíc. AČR má jinou konfiguraci, němci mají P-10 o dost jednoduší, ale HLAVNĚ jich objednali 7x víc ! Na tom není nic složitého a určitě se nikdo nenapakoval 🙈

Přesně, Němci brali 200tis zbraní + příslušenství. Věřim, že to s cenou udělá dost. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 53 minutami, Jarett napsal:

Četl jsem článek, konfigurace AČR byla tedy asi dvouhlavňová varianta 

Ale čtu i jinde, třeba tady

https://www.strelectvi.cz/forum/cz-pro-policii-a-armadu-cr-t146-680.html

Odesláno
Před hodinou, gunman napsal:

V roce 2026 nebudu utrácet za zbraně, říkal jsem si v prosinci. Dlouho mi to nevydrželo 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

No paráda, tohle taky asi moc potřebuju :D Gratuluju. Jestli to není tajný, tak na kolik to vyšlo? Koupeno u nás nebo venku?

Odesláno
před 19 hodinami, bohus76 napsal:

Kluci doporučte střelnici okr. Praha západ, díky.

Nikdo nechodí na střelnici někde na západě matičky ? Stačí venkovní, až bude počasí.

Odesláno
Nikdo nechodí na střelnici někde na západě matičky ? Stačí venkovní, až bude počasí.

Tam je snad jen Vražkov na tu stranu ne? Ale úplně blízko to taky není. Technicky vzato Cestlice jsou hodně blízko PZ okresu, ale na mapě je to spíš východ. Většina je podle mě na druhé straně.

Edit: ještě Kladno. Ale furt to není PZ. https://strelnicekladno.cz/
Odesláno
Před hodinou, bohus76 napsal:

V listopadu jsem majiteli prodaval revolver, aby mel neco dalsiho pro zazitkovou strelbu. Na netu to je jako lukostrelnice, ale da se tam kratkymi i dlouhymi, myslim az 300m

https://lukostrelnicelitohlavy.cz/?utm_source=mapy.com&utm_medium=ppd&utm_campaign=firmy.cz-13302118

Odesláno
V 13. 1. 2026 v 22:55, bohus76 napsal:

Kluci doporučte střelnici okr. Praha západ, díky.

Kladno, Vinařice, Na haldě.

Ve Slaném. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...