Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Po delším přemýšelní jsem nakonec koupil větší Maxpedition Jumbo L.E.O. Versipack. Ani ne tak na kvér, jako spíš na výlety. Děti pořád chtějí jíst, pít, fotit... každých x minut sahám do báglu a už mě nebavilo ho sundavat ze zad a pokládat na zem abych se v něm mohl přehrabovat.

Sem se vejde kromě běžných věcí (peněženka, klíče, cigára, mobil, PPK) i svačina a lahve.

edit: K tomu jsem vzal i tohle.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Po delším přemýšelní jsem nakonec koupil větší Maxpedition Jumbo L.E.O. Versipack. Ani ne tak na kvér, jako spíš na výlety. Děti pořád chtějí jíst, pít, fotit... každých x minut sahám do báglu a už mě nebavilo ho sundavat ze zad a pokládat na zem abych se v něm mohl přehrabovat.

Sem se vejde kromě běžných věcí (peněženka, klíče, cigára, mobil, PPK) i svačina a lahve.

edit: K tomu jsem vzal i tohle.

No, ale s takovou kabelou si rovnou říkáš o průser. Ten, kdo bude potřebovat zbraň, si třeba vyhlídne právě tebe. A zepředu to přebírat nepůjde:(.

IMO, kvér má být na opasku pod košilí. Na rameno bych si dal tak maximálně baťůžek s medvídkem Pú. Všechny ledvinky a kabelky na zbraně jsou nanic. Jsou vidět zdaleka.

Odkaz ke komentáři

Rozhodně tě nepodezírám z pozérství, věřím, že je superpraktická. Nemysli si, že poučení neví, k čemu slouží. Nejjednodušší cesta, jak si opatřit zbraň je vzít ji někomu, kdo ji má u sebe.

Rozhodně je zbytečné zvyšovat riziko, že ni někdo zlomí vaz, a to viditelným používáním brašen určených k skrytému nošení zbraně.

Odkaz ke komentáři

No.. já považuju za nejpraktičtější vnitřní opaskové pouzdro, přes to vytažený triko..

Ale tahle taška je v pohodě, nosí jí mraky lidí a bez kvérů... Já například taky :-) Bez.

(Bouchačku jen když jedem někam s celou rodinou, sám nikdy)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Kolegové střelci... :2guns:

Napadla mne taková (možná) blbost... Co udělat někdy hodinkový sraz pro místní ozbrojence :lol: Konkrétně mám na mysli jen takové setkání na střelnici - pokec o hodinkách, zbraních, nožích atd. Mohli bysme kondičně vyhnat pavouky z laufů, připravil bych třeba nějaké zábavné střílení :gun_bandana: dalo by se půjčit hromada různých zbraní od krátkých, přes brokovnice až po dlouhé atd. A šlo by to udělat i v zimě, protože mám na mysli vnitřní vytápěnou střelnici v Praze. Samozřejmě by bylo možné se zúčastnit i pro lidi bez vlastní zbraně (díky možnosti zapůjčení).

Byl by o něco podobného zájem?

Odkaz ke komentáři

Měl jsem na mysli Střelecký Servis na Černém Mostě :)

Chci nejdřív zjistit zda bude zájem, pokud se najde dost lidí, začal bych řešit detaily - datum, program, cenu atd...

Jay Doll - jo, to bude snadný - dopadová plocha je 10m písku - tam mrtvolu nikdy nikdo nenajde :whistle: , lopatku vozím v autě... :lol:

Odkaz ke komentáři

Hele, moc rád.

Jen nevím jak ostatní, ale já mám pro účely střelnice G-Shocky, takže z mé strany bude prezentace hodinek velmi fádní. :D

Ale jinak mi to příjde jako dobrý nápad.

Avim je příhodný místem, ale nemám ho moc rád kvůli slabší vzduchotechnice. Při více lidech už za chvíli dýcháš olovo... :/

Standardně jezdím do Čestlic, ale u pana Ondry na Čerňáku jsem ještě nebyl, takže ho rád vyzkouším.

Odkaz ke komentáři

Tak už mi vykrystalizovala moje sestava na denní nošení:

Na co máš druhej zásobník? Vzpomínám na kibiho hlášku, imho platnou, že pokud to nevyřešíš prvníma dvěma ranama už to stejně nevyřešíš...

Já mám v PPK 6 včeliček (9mm kurz) a i přes velkej bágl by mě nenapadlo brát rezervní zásobník.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Bandi: Spis kvuli reseni zavad, PPK neni Glock (nastesti i bohuzel :-D) a obcas pri podavadni skripne naboj, tak jeden ze 100, a nejjednodussi zpusob jak celou situaci resit je vyndat zasobnik, pretahnput zaver a nacpat tam cerstvej... Navic se mi vejde do kapsicky, kde nosim baterku, takze neni oser ho tahat ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...