bandicoot Odesláno 17. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2012 (upraveno) Po delším přemýšelní jsem nakonec koupil větší Maxpedition Jumbo L.E.O. Versipack. Ani ne tak na kvér, jako spíš na výlety. Děti pořád chtějí jíst, pít, fotit... každých x minut sahám do báglu a už mě nebavilo ho sundavat ze zad a pokládat na zem abych se v něm mohl přehrabovat.Sem se vejde kromě běžných věcí (peněženka, klíče, cigára, mobil, PPK) i svačina a lahve. edit: K tomu jsem vzal i tohle. Upraveno 17. srpna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Asi rejpnu do vosího hnízda, ale nedá mi to...Jak se může někdo divit, že někteří nosí kvéry. A pobavilo mě tohle, byť tenhle scénář byl asi jedinej humornej ze sta možných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Po delším přemýšelní jsem nakonec koupil větší Maxpedition Jumbo L.E.O. Versipack. Ani ne tak na kvér, jako spíš na výlety. Děti pořád chtějí jíst, pít, fotit... každých x minut sahám do báglu a už mě nebavilo ho sundavat ze zad a pokládat na zem abych se v něm mohl přehrabovat.Sem se vejde kromě běžných věcí (peněženka, klíče, cigára, mobil, PPK) i svačina a lahve. edit: K tomu jsem vzal i tohle. No, ale s takovou kabelou si rovnou říkáš o průser. Ten, kdo bude potřebovat zbraň, si třeba vyhlídne právě tebe. A zepředu to přebírat nepůjde:(. IMO, kvér má být na opasku pod košilí. Na rameno bych si dal tak maximálně baťůžek s medvídkem Pú. Všechny ledvinky a kabelky na zbraně jsou nanic. Jsou vidět zdaleka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 yed, tohle je v prvni rade bagl, kver by tam hledal imho malokdo.A co se tyce akce, tak ten bagl je na boku celkem pevne, prodleni taseni oproti pouzdru na opasku je minimalni.Navic ja v tom opravdu nehledal akcnost, spis prakticnost na svacinu a piti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Rozhodně tě nepodezírám z pozérství, věřím, že je superpraktická. Nemysli si, že poučení neví, k čemu slouží. Nejjednodušší cesta, jak si opatřit zbraň je vzít ji někomu, kdo ji má u sebe. Rozhodně je zbytečné zvyšovat riziko, že ni někdo zlomí vaz, a to viditelným používáním brašen určených k skrytému nošení zbraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 No.. já považuju za nejpraktičtější vnitřní opaskové pouzdro, přes to vytažený triko..Ale tahle taška je v pohodě, nosí jí mraky lidí a bez kvérů... Já například taky :-) Bez. (Bouchačku jen když jedem někam s celou rodinou, sám nikdy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Kolegové střelci... Napadla mne taková (možná) blbost... Co udělat někdy hodinkový sraz pro místní ozbrojence Konkrétně mám na mysli jen takové setkání na střelnici - pokec o hodinkách, zbraních, nožích atd. Mohli bysme kondičně vyhnat pavouky z laufů, připravil bych třeba nějaké zábavné střílení dalo by se půjčit hromada různých zbraní od krátkých, přes brokovnice až po dlouhé atd. A šlo by to udělat i v zimě, protože mám na mysli vnitřní vytápěnou střelnici v Praze. Samozřejmě by bylo možné se zúčastnit i pro lidi bez vlastní zbraně (díky možnosti zapůjčení). Byl by o něco podobného zájem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Urcite byl :-) Na AVIMu..? --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Kolegové střelci... Byl by o něco podobného zájem?Nejsem střelec.....pokud se nepočítá znamení.... Jo. Upraveno 10. října 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Počkej až si to přečte Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Měl jsem na mysli Střelecký Servis na Černém Mostě Chci nejdřív zjistit zda bude zájem, pokud se najde dost lidí, začal bych řešit detaily - datum, program, cenu atd... Jay Doll - jo, to bude snadný - dopadová plocha je 10m písku - tam mrtvolu nikdy nikdo nenajde , lopatku vozím v autě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Hele, moc rád. Jen nevím jak ostatní, ale já mám pro účely střelnice G-Shocky, takže z mé strany bude prezentace hodinek velmi fádní. Ale jinak mi to příjde jako dobrý nápad. Avim je příhodný místem, ale nemám ho moc rád kvůli slabší vzduchotechnice. Při více lidech už za chvíli dýcháš olovo... :/Standardně jezdím do Čestlic, ale u pana Ondry na Čerňáku jsem ještě nebyl, takže ho rád vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Tak už mi vykrystalizovala moje sestava na denní nošení: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 @carpaccio: Ja jeste na Cernaku nebyl :-) ale rad, klidne... @tada: heeele, bratricek (PPK :-)) --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Jasně, Harry. Beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 ...Chci nejdřív zjistit zda bude zájem, pokud se najde dost lidí, začal bych řešit detaily - datum, program, cenu atd......Rád se zúčastním. Ideálně o víkendu nebo ve večerních hodinách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Tak už mi vykrystalizovala moje sestava na denní nošení:Na co máš druhej zásobník? Vzpomínám na kibiho hlášku, imho platnou, že pokud to nevyřešíš prvníma dvěma ranama už to stejně nevyřešíš...Já mám v PPK 6 včeliček (9mm kurz) a i přes velkej bágl by mě nenapadlo brát rezervní zásobník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Jasně, Harry. Beru. Já bych, Harry, taky šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Bandi: Spis kvuli reseni zavad, PPK neni Glock (nastesti i bohuzel :-D) a obcas pri podavadni skripne naboj, tak jeden ze 100, a nejjednodussi zpusob jak celou situaci resit je vyndat zasobnik, pretahnput zaver a nacpat tam cerstvej... Navic se mi vejde do kapsicky, kde nosim baterku, takze neni oser ho tahat ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 (upraveno) Jo, mě v PPK zlobilo nějaký maďarský střelivo... Já dneska takhle (na fotce není titanový Spyderco Military, který mám kalhotách, foťák, kterej mám v ruce a Sinn U1 na ruce)... Che che... Upraveno 11. října 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se